Diamond- @ 18.05.2020 12:10Ja godīgi, bieži pie sevis nodomāju vai tiešām Terijam tas viss kaut kur "nesaglabājas" un vienā brīdī nepiegriezīsies. Jauns čalis, gadus jaunāks par pašu Agnesi. Tā ir sava veida upurēšanās. Atvainojos, varbūt skarbi. Bet jauns puisis, dzīvespriecīgs, ar viņu viss ir vislabākajā kārtībā. Agnese it kā pieaugušāka,bet viņš dabū ņemties ar viņu kā ar bērnu. Žēl viņa, ja godīgi! Var jau būt, ka lielā dzīves mīlestība, bet nu baaaaac. Tur izskatās pēc smaga uzmanības deficīta no Agneses puses. Vnk cik ilgi ir cilvēka spēkos mēģināt balansēt gan savā, gan vēl otras pusītes dzīvē tā, lai justos labi.
Parasti veselīgas attiecības veidojas no diviem pašpietiekamiem cilvēkiem.
fifa @ 18.05.2020 13:37Diamond, arī manas domas. Man arī šķiet, ka Agnesei nav nekāda hobija, aizraušanās, tikai tik cik youtubs. Viņa studē un dara mājas lietas. Jauna meitene, nesen sūdzējās par savu lieko svaru, tad ir jādara kaut kas lietas labā, nevis tikai jāčīkst. Varbūt esmu pārāk skarba, bet neciešu cilvēkus kas čīkst.
Diamond- @ 18.05.2020 14:04Arī izskatās, ka Evolution Gaming strādā. Un vēl pati teica, ka pārgājis uz naktsmaiņām. Piekrītu viedoklim, ka kaitina cilvēki, kas čīkst. Cik video ir redzams tad Terijs pelna un uztur abus. Regulāri ir video ar tekstu ......kad Terijam ienāk alga, mēs dodamies uz cash&carry...... vai tamlīdzīgi. Un es tagad nerunāju par slimību, bet runāju par jaunu cilvēku, kurš ir spēka gados gan lai izglītotos, gan strādātu. Nav viņiem ne bērnu, ne kas , lai Terijs viens uzturētu abus un viņa varētu dzīvot mājās ēst taisīšanai un mājas tīrīšanai. Kaut kad stradaja apģērbu veikalā. Pāris ned.izturēja, ja? Nu,man nav saprotams, ka divdesmit+ gadīga spējīga meitene nīkst mājās un dzīvo ar kaķiem.
Atvainojos par viedokli, ja kādam šķiet skarbs, bet ir 21.gs.
Lalalana @ 18.05.2020 14:07cik viņiem gadi?
Ja godīgi, bieži pie sevis nodomāju vai tiešām Terijam tas viss kaut kur "nesaglabājas" un vienā brīdī nepiegriezīsies. Jauns čalis, gadus jaunāks par pašu Agnesi. Tā ir sava veida upurēšanās. Atvainojos, varbūt skarbi. Bet jauns puisis, dzīvespriecīgs, ar viņu viss ir vislabākajā kārtībā. Agnese it kā pieaugušāka,bet viņš dabū ņemties ar viņu kā ar bērnu. Žēl viņa, ja godīgi! Var jau būt, ka lielā dzīves mīlestība, bet nu baaaaac. Tur izskatās pēc smaga uzmanības deficīta no Agneses puses. Vnk cik ilgi ir cilvēka spēkos mēģināt balansēt gan savā, gan vēl otras pusītes dzīvē tā, lai justos labi.
Parasti veselīgas attiecības veidojas no diviem pašpietiekamiem cilvēkiem.