Cik ir?Lalooo @ 24.03.2022 22:31Ha,es tak teicu,ka Rafam pat 50 nav, tikmēr dažas šeit minēja, ka ap 60.?
Daisey @ 28.03.2022 14:25Es Andžu atklāju tik pateicoties forumam. Piesekoju, cepuri nost,ka pati visu dara un visādas idejas. Gudra sieviete. Bet jāsaka gan,ka man ar nedaudz kaut kas viņā atgrūž. Nezinu vai tas izskats vai akcents. Zinu, ka cilvēks to pats neizvēlas, taču kaut kas tur ir tāds nedaudz “atgrūdošs”jā.
ir, ir stulbi. No tā paša līmeņa, kas turēja pantēru mājās, jo patīk.aija93 @ 28.03.2022 13:38Kā jums Unas vītolas posts, kur brauc ar bērnu uz mežu savvaļas lāci skatīties? Man liekas wtf, vai tiešām cilvēki tik stulbi?
aija93 @ 28.03.2022 13:38Kā jums Unas vītolas posts, kur brauc ar bērnu uz mežu savvaļas lāci skatīties? Man liekas wtf, vai tiešām cilvēki tik stulbi?
Lukreecija @ 28.03.2022 10:59Es skatījos viņas storijus un man palika kauns, kur viņa runā angliski. Es ne par akcentu, vārdu krājumu, izrunu - tur viss ir kārtībā, bet par to uzspīlēto intonāciju, tik ļoti nedabīgi.
Silla @ 28.03.2022 18:24Palasīju amf tos Unas komentārus par to laaaci, tai cista pilns rublis nav ?? tad notiek kaut kāda plātīšanās par to, ka ģimene ir policisti, izaugusi ar likumiem. Tad vel platas ka lai sūdz Bāriņtiesa jo tapat viņai caur policistiem sociālais dienests ir pazīstams utt ???? stulbaaaa tak
Bet īstenībā es pačekoju Daini. Viņš ir viens gudrs un talantīgs vīrietis, kurš nelielas ar savu bagātību. Malacis! Toties sievai gan nu tā , ne pārāk sanāk to izrādīt.Vakarkleita @ 28.03.2022 17:58
Viņai tak visa dzīve ir viens varens teatris. ???
Arī apprecejas aiz izmisuma.. ???
SuperMom- bernus audzina 7 aukles.
Māju uzkopj un gatavo tam noalgoti cilvēki, jo japelna “lielie” milijoni ar plānotāju. ???
Bez vīra viņa butu plika un nabaga, Cēsu pusē dzivotu ar kādu pāķi. ?
Arzemju auditorijai viņa ir par garlaicigu ?
chiepinja @ 28.03.2022 19:06Ķuze IR fake insta mom. Un NENORMĀLI! Viņa visu dara instagram, reāli viņas dzīve ur instagram. Māju īrē, tīra apkopējas, bērniem aukles. Nevar aiziet paskriet bez instagram! Bērnu istabas kā Pinimterest, bet neglīto pusi ar iebūvēto skapi un durvīm nemaz nerāda ???
omg es arī iečekoju. Reāli kaut kādu jūtuberi mēģina tēlot. Skaidrs, ka grib uzrunāt angliski runājošo auditoriju.. labi, ka mēģina. Bet tur vajag daudz attīstību, lai sanāktu.chiepinja @ 28.03.2022 19:06Ķuze IR fake insta mom. Un NENORMĀLI! Viņa visu dara instagram, reāli viņas dzīve ur instagram. Māju īrē, tīra apkopējas, bērniem aukles. Nevar aiziet paskriet bez instagram! Bērnu istabas kā Pinimterest, bet neglīto pusi ar iebūvēto skapi un durvīm nemaz nerāda ???
Fargerike @ 28.03.2022 19:32
Kā viņu atrast? Zem @lindakuze neko nemet ārā.