Marpla @ 26.03.2022 13:04Nezinaju, kas ir Andza, bet pateicoties forumam paskatijos IG.
Kad tas par drausmigu akcentu vinai? Man metas zosada klausoties, sajuta, ka butu Gulbenes tirgu. Nu ne visi var but influenceri. Un tie tehnikuma stila garie planie mati. Nezinu, vina nav neglita Protams, bet skatities uz vinu un vina klausities galigi nav patikami.
AnnaStokholm @ 26.03.2022 14:12Kā jums Sandas Krastas jaunā treniņtērpu kolekcija?
Tas uzraksts manuprāt ir galīgi garām… var mierīgi padomāt, ka “sievietes vieta virtuvē” ?
Marpla @ 26.03.2022 13:04Nezinaju, kas ir Andza, bet pateicoties forumam paskatijos IG.
Kad tas par drausmigu akcentu vinai? Man metas zosada klausoties, sajuta, ka butu Gulbenes tirgu. Nu ne visi var but influenceri. Un tie tehnikuma stila garie planie mati. Nezinu, vina nav neglita Protams, bet skatities uz vinu un vina klausities galigi nav patikami.
necik neuzrunā.AnnaStokholm @ 26.03.2022 14:12Kā jums Sandas Krastas jaunā treniņtērpu kolekcija?
Tas uzraksts manuprāt ir galīgi garām… var mierīgi padomāt, ka “sievietes vieta virtuvē” ?
bet man liekas, ka viņas neseko ig viena otrai, vrbt es maldos vai vnk nepamanījuAnnaStokholm @ 26.03.2022 14:08
Jaaaa? kāds vispār zina, kas notika ar Lotu un Evelīnu?
Zilirozā podcast sākumā Evelīna vēl saka, ka Lotu var dzirdēt PieciLV radio no rītiem un lai visi klausās…
DaigaL @ 26.03.2022 16:09bet man liekas, ka viņas neseko ig viena otrai, vrbt es maldos vai vnk nepamanīju
AneteKlausās @ 26.03.2022 18:31Man ļoti patīk jebkurš akcents.Sailai arī ir latgaliešu un varu teikt,ka no Latgales nāk spēcīgas meitenes,kas iet un dara nevis kā Kiviču Liene tēlo Rīgas aristokrātes,uz dīvāna dirnot.Tas pats ārzemēs,manas mīļākās aktrises ir tās kurām ir akcenti.Tas ir seksīgi.Jebkurš var vilkt galotnes kā Rīdzinieks,bet ne visi latgalē var atrast 101 biznesa iespēju.Andžai ir ļoti kvalitatīvs saturs un ar akcentu tur nav nekāda sakara.Ja Tev metas zosāda no cilvēku akcentiem tad tu laikam nekad neesi ceļojusi.nav vietas uz pasaules kurā visa valsts runā vienā izloksnē.Ventiš' i vēl labāk' akcent'?
AnnaStokholm @ 26.03.2022 14:08
Jaaaa? kāds vispār zina, kas notika ar Lotu un Evelīnu?
Zilirozā podcast sākumā Evelīna vēl saka, ka Lotu var dzirdēt PieciLV radio no rītiem un lai visi klausās…
Un tie tehnikuma stila garie planie mati. Nezinu, vina nav neglita Protams