Beciņa @ 23.03.2022 15:52Ir tā meitene Alise Bērziņa, NL tirgone, kuru decembrī piekāva bērnu tēvs. Izskatās, ka viņa atkal ar viņu atpakaļ kopā?
MinkaMurrrrr @ 23.03.2022 16:06Viņa taču jau rakstīja storijos par to. Kā tā ir viņas izvēle utt kaut ko tādu pēc ka jau varēja noprast ka saies atpakaļ. Viņam taču karma atnāca jau atpakaļ uz visiem 100 . Un viņš ir gatavs mainīties.
Beciņa @ 23.03.2022 16:28
Tādi cilvēki nemainās. Viņiem tas ir iekšā, dziļi iekrampējies. Bērnības traumas, kuras augušas līdz ar viņu garumā. Paies laiks un atkal sāks izturēties pretīgi, dauzīt.
Ja nu vienīgi džeks ies uz pilnu klapi uz terapiju 3x nedēļā izdzīt savus iekšējos dēmonus. Bet stipri šaubos.
Naiva meitene, ja cer, ka viņš mainīsies.
Nākamreiz būs ne tikai zila acs, bet pāršķelts galvaskauss.
Bet tā jau saka, ka sievietei vajag vairākus piegājienus, lai aizietu no agresīva vīrieša..
MinkaMurrrrr @ 23.03.2022 16:34
Es domāju tieši tāpat, kā Tu.
Bet nav mana dzīve, nav mana darīšana. Ja jau tik ļoti mīl ka var paciest sišanu - uz priekšu.
chiepinja @ 23.03.2022 15:05pieļauju, ka franču. Jo arī Kramiņa ļoti labi pārvalda vairākas valodas. Ar mammu dzīvojusi Barselonā, tā kā
Līna ❀ @ 23.03.2022 17:19
Intereses pēc - Rīgā ir kāds dārziņš, kurā mācības norit franciskiski?
Vot Simonai Kubasovai gan labi. Auklītes priekšā un pakaļā, var tusēt, šopingot un vingrot. Nu, un ja laiks paliek pāri, tad arī meitiņu paauklēt 😁
Un nē, man neskauž. Tīri manas domas, ka es gan tā nevarētu maukt pa ballītēm, kamēr mājās mazs bērniņš.
ļoti pareizi dara. Bērnam nekas nenotiek, ja mamma uz 2-3h aizbrauc. Visticamāk, tas ir bēbīša guļamlaiks. Visi tikai ieguvēji!Enazenaz @ 23.03.2022 17:01Vot Simonai Kubasovai gan labi. Auklītes priekšā un pakaļā, var tusēt, šopingot un vingrot. Nu, un ja laiks paliek pāri, tad arī meitiņu paauklēt ?
Un nē, man neskauž. Tīri manas domas, ka es gan tā nevarētu maukt pa ballītēm, kamēr mājās mazs bērniņš.
Digimons @ 23.03.2022 18:26Varbūt jau esat te runājušas par raidījumu - Ģimene burkā, kā jums patīk jaunpienācēju Reņģu ģimene? Man viņi šķiet ļoti forši un jauki cilvēki, patiesi.
Bjork @ 22.03.2022 22:07Kur ir šobrīd ukrainiete Sofia Stižuk(?). Vienā telegram grupā redzēju viņas brīdinājumu, ka ja viņa pēkšņi maina viedokli, lai neņem vērà, jo tad viņa ir piespiesta
Tagad Drošības policija saucas Valsts drošības dienests. Noteikti ziņotu. Saglabā screenshoot
aliszeme @ 23.03.2022 16:51Varat gulēt mierīgi. Laime mīl klusumu, un tas nav bērnu tēvs. Lai visām veiksmīga diena! ❤️
DUPIDUU @ 23.03.2022 18:56
Domā no tavas pilsētas cilvēki nav šajā forumā?!? Jēga bij ierakstīt šeit melus un notēlot,ka patiesībā ir savādāk. Pašai kauns nav,tā nomelnoji un saukāji visiem publiski savu bērna tēvu, tiesā sūdzēji,policijā,bāriņtiesā a tagad Love is in the air... ?