Marleena @ 22.03.2022 18:40
Tas ir tāpēc, jo mazās lūpiņas viņai garākas par lielajām, atgādinot zaķa ausis. Tā ir daudzām.
var Drošības policijai.Smieklīgigan @ 22.03.2022 20:12Ja kolēģis savā watsapa ir nomainījies bildi uz Z burtu kas attiecina ka par putinu ir jēga viņu kādam nosūdzēt? Viņa visu laiku agresīvi noskaņota darbā, pretīgi skatīties.
Bjork @ 22.03.2022 22:07Kur ir šobrīd ukrainiete Sofia Stižuk(?). Vienā telegram grupā redzēju viņas brīdinājumu, ka ja viņa pēkšņi maina viedokli, lai neņem vērà, jo tad viņa ir piespiesta
Tagad Drošības policija saucas Valsts drošības dienests. Noteikti ziņotu. Saglabā screenshoot
Bjork @ 22.03.2022 22:07Kur ir šobrīd ukrainiete Sofia Stižuk(?). Vienā telegram grupā redzēju viņas brīdinājumu, ka ja viņa pēkšņi maina viedokli, lai neņem vērà, jo tad viņa ir piespiesta
Tagad Drošības policija saucas Valsts drošības dienests. Noteikti ziņotu. Saglabā screenshoot
Nu tev reāli ir kaut kādas novirzes! 😑
Jau kurais komentārs, kurā tu nevari vien rimties par tām didras kaunuma lūpām.
Man jau skaidrs, kā kādai diskusijai redzu pēdējo komentāru no Marleena, tā ir skaidrs - būs par kaunuma lūpām, visdrīzāk didras 🤨
un kur tad uzlikt apmalītes par tūkstoti un vēl pieminekli par pāris tk? Vienīgi ja urnu ar dimantiem tad pirkt?reina @ 22.03.2022 08:05
Ietaupās degviela, nekur nav jābrauc. Un uzvari konkursā, kurš visvairāk mīl savu radinieku, jo visbiežāk pie viņa aizdodies. The end ?
Nemierīgā @ 23.03.2022 10:08Tiešām Sofia Stuzhuk ir pie puiša? Pabrīnijos par to , ka bērni guļ uz matračiem, vai tad gultas nevarēja vīrietis iegādāties? Noīrēt dzīvokli kur viss jau ir. Nezinu.
BB @ 23.03.2022 06:17Es zinu, ka katrs ceļo kā vēlas. Tikai izteikšu savu viedokli, ka nu saulītei tas prātiņš un intereses ir tādas šaurs- tikai restorāni, brendu veikali...pārējais fonam.. bet nu es ļoti labi saprotu, ka katrs mēs esam citādāks un ko no viņas citu gaidīt :D
Jā :D :D :D un piebilda vēl, ka krāsos sarkanas lūpas, jo tā esot viņa mīļākā krāsa :Dla femmina @ 23.03.2022 10:24Andža atrādīja kādā apakšveļā ies uz randiņu...?