Marleena @ 20.03.2022 22:59Reizi mēnesī aiziet uz kapiņiem pie mīļajiem ir tiešām ļoti reti. Es uzskatu, ka jāiet katru nedēļu, vai divas reizes nedēļā. Tā daru vismaz es. Un tā darīja mana ģimene. Tas ir normāli.
Retāk man nav pieņemami.
PeonyPeony @ 20.03.2022 23:11Man neliekas pareizi vērtēt un nosodīt par to, cik, kurš iet uz kapiņiem un tā vērtēt to "mīlestību". Katrs jūt pēc sevis, cik bieži jāiet.Varbūt Dzenīte pie omītes mēnesi nav bijusi, jo vienkārši sāpīgi bija nākt? Vienmēr jāpadomā arī no citas puses, ne tikai vērtēt viņu kā bičīgu pret visu. Arī bičiem sāp, raud un pārdzīvo.
Varbūt Dzenīte pie omītes mēnesi nav bijusi, jo vienkārši sāpīgi bija nākt? Vienmēr jāpadomā arī no citas puses, ne tikai vērtēt viņu kā bičīgu pret visu.
Marleena @ 20.03.2022 22:59Reizi mēnesī aiziet uz kapiņiem pie mīļajiem ir tiešām ļoti reti. Es uzskatu, ka jāiet katru nedēļu, vai divas reizes nedēļā. Tā daru vismaz es. Un tā darīja mana ģimene. Tas ir normāli.
Retāk man nav pieņemami.
"tā, kā daru es, ir obligāti jādara pilnīgi visiem citiem, jo tikai tā ir pareizi" njā, ok :D kapu apmeklēšana nu ir pēdējais, pēc kā var "izmērīt," cik aizgājušie ir tuvi tos pārdzīvojušajiem cilvēkiem.Marleena @ 20.03.2022 23:27
Arī man ir sāpīgi iet uz kapiņiem, cik reizes tur ir bijusi histērija un gandrīzvai ar ātrajiem aizveduši prom, bet es eju. Es eju pie saviem mīļajiem, kuri ir mana ģimene. Viņi tāpat eksistē manā dzīvē, tieši tāpat, kā kad bija dzīvi.
Tāpēc nevajag te meklēt attaisnojumus.
Patie @ 21.03.2022 07:48Liene Uresina stāsta pēdējā video, ka draugi uzgriež muguru un aprunā, nepatiesi raksti par viņu. Neko konkrēti nepasaka, kas kur, kad, par ko?
TeaPot @ 21.03.2022 07:53"tā, kā daru es, ir obligāti jādara pilnīgi visiem citiem, jo tikai tā ir pareizi" njā, ok :D kapu apmeklēšana nu ir pēdējais, pēc kā var "izmērīt," cik aizgājušie ir tuvi tos pārdzīvojušajiem cilvēkiem.
Retāk man nav pieņemami.
Valdet @ 21.03.2022 11:38Dzenite nebija uz berem, vina bija Srilanka kopa ar viru un berniem. Tatad telefoniski vai citadi uzzinaja, ka nomira ome un lidz ar to uz berem ari nelidoja atpakal.
kkāds opelisMazaa15 @ 21.03.2022 16:07Kas or Andžas žu-žu?es ar gribu divas nedēļas braukt ar tādu, ka tik mazāk par pusbāku izbraukts?