watchingandtalking @ 04.05.2020 12:17Es kaut kā piekrītu Santai un šķiet diezgan smieklīgi, ka jūs te cepaties par bloķēšanu. Viņai ir privāts profils un var bloķēt ko grib, pat tās kurām nepatīk kā bildē izskatās. Pilnīgi absolūti vienalga, kaut vai nobleķēt, tapēc, ka tajā brīdī nebija garstāvoklis. Visas tiesības ?
Hailaitos nerāda, kas tos skatījies. :) Tikai aktīvajos storijos.Antwoord @ 04.05.2020 12:09Uztaisīju eksperimentu - tikko iegāju Santas profilā un apskatījos highlaitos storijus. Nekad dzīvē nebiju viņu skatījusies, sekojusi vai ko komentējusi.
Villanelle @ 04.05.2020 12:26Hailaitos nerāda, kas tos skatījies. :) Tikai aktīvajos storijos.
Bēt man liekas stulba tā bloķēšana. Labi, ja ir neadekvāts heits, fake profili utt Bet, ja tev tas profils vnk patīk un tāpēc bieži skaties, bet tevi nobloķē, ir tizli. Tas tad ir riktīgs face control, kurš tad ir tiesīgs skatīties princesi
Vai ne?! Nsaprotu prikolu uzturēt publisku profilu tādā gadījumā. Lai taisa privātu, privātu IG, kur apstiprināti tikai paši tuvākie draugi. Man, piemēram, bija pašpārmetumi, ka mani nobloķēja, jo tiešām engeidžoju ar viņas saturu un vispār neko ne sliktu teicu, ne rakstīju - neko! Man bija labas bildes, daudz sekotāji. Dīvaini, ka izliekas baigi humorīgā, bet nesaprot sarkasmu, kas nav pat par viņuSusanne @ 04.05.2020 12:36
Nu manā gadījumā tā bija, storijus skatījos, neko nerakstīju, sekoju viņai, a šī uzliek, ka vairs nevaru redzēt story. ? mazliet skumji, jo man tiešām patika, tagad vairs nē. Atsekoju viņai, kāds jēga man sekot, ja neredzu ne storiju, neko. Tik bildes ko ieliek Ig.
Bet Dzenitei ir publisks profils atkal,bet nu tik garlaicīgs,es pat neesmu nevienu storiju skatījusies..viens un tas pats-mes esam laimīgi savā laimē,es esmu viena tāda nelaimes čupa bla,bla,bla