Stalkerlvl1000 @ 01.05.2020 14:35Kāda starpība. Tāpat neviens no viņas sekotājiem nepirks. :D
Dārgākais maksā 1,240,000 eur
Draudzenes māsai atklāja nierakmeņus vai kaut ko tādu, pēc loģikas ir tagad jātaisa operācija! Bet ko ārsti? - pēc 2mēnešiem tikai var, jo valsts neatļauj taisīt operācijas.
oho.. un kā? Ja negribi šeit rakstīt vari vēstulē uzrakstīt, tīri interesē kāds bija process, ļoti slikti juties to laiku?
Villanelle @ 03.05.2020 11:38Redzējāt Pāļa bazaru ar Daneviču? Man vienīgajai bija neerti skatīties, jo likās, ka viņi viens ar otru kārtīgi koķetē? :D Esmu redzējusi ne vienu vien Dārtas interviju un nevienā viņa nebija šitā uzvedusies, un neiet runa par alkohola lietošanu
Būtu jau labi, ja tā svītrošana kaut ko dotu, jo atceros, ka Viņķelei bija bez maz rekords svītrojumu ziņā, taču tagad nez kāpēc viņa ir ministre.???zanzanzan @ 03.05.2020 11:49
Jā!!! Labi, ka neesmu vienīgā, kura pamanīja, ka flirtē ??
Man Dārta ļoti nepatīk, augstprātīga un auksta, arī bloķē pa labi un pa kreisi ? Ja ies partijā, tad svītrošu ārā ?
Ja par Kaiminu runā, tad tās varētu būt attiecības, ko apzīmē ar ''toksiskas''.
Villanelle @ 03.05.2020 11:38Redzējāt Pāļa bazaru ar Daneviču? Man vienīgajai bija neerti skatīties, jo likās, ka viņi viens ar otru kārtīgi koķetē? :D Esmu redzējusi ne vienu vien Dārtas interviju un nevienā viņa nebija šitā uzvedusies, un neiet runa par alkohola lietošanu
Šēka @ 03.05.2020 15:54Stalkerlvl1000 - es tikko intereses pēc pameklēju cenu! Wow! Zelta siltumnīca! Tieši kā Dvinskai radīta protams ....