Cilveeks @ 31.01.2022 14:35Vucene šodien bāriņtiesā bijusi ?
Chaucers @ 31.01.2022 13:13Mani atbloķēja Anile Elina ?, laikam lai atrādītu mums savu salu
Raella @ 31.01.2022 12:53Kas ta par īpašu skolu uz kuru Dvinska ved bērnus?
Kaut kada izredzēto?
Vai tas ir parasts dārziņš????
isanalapsa @ 31.01.2022 11:50Tavs komentārs ir ar tādu noskaņu, it kā es šo cenu būtu izfantazējusi un tagad man ir jāatskaitas par precīzu gadu vai avio,lai Tu varētu teikt,ka nē, tāda cena nebija! Precīza gadu uzskaite Tev šodien neko nemainīs, jo nekad nav viena fiksēta cena, tas nav tramvajs. Biļešu medības,sauksim viņas tā, ir vesels process. Tās gan var būt pēdējā brīža biļetes, gan laicīgi pirktas. Tā var būt vienkārši akcijas cena caur momondo vai skyscanneri, tas var būt iegūts caur iknognito un iztīrītiem cookies, tas var būt iegūts,nomainot lokāciju,valsti no kā skaties, pārveidojot savā pārlūkā šo info. Visbiežāk gan izvēlējos lidot no Stokholmas vai Oslo ar nevienu pārsēšanos vai maksimums 1. no Rīgas nebūs opcija lidot bez pārsēšanās,bet arī ar visu to, kad ir lidots no Rīgas, tās ir bijušas maksimums 2 pārsēšanās. Bija arī saldi laiki pirms pandēmijas, kad varēja no Stokholmas lidot uz NY ap 80-90 eur ,bet no Rīgas līdz 200 eur.Dārgākais, ko esmu samaksājusi, ir ap 400 eur laikos, kad manas zināšanas nesniedzās vēl līdz pārdomātai biļešu meklēšanai. Nav viena konkrēta avio kompānija, man tās mēdza atšķirties, bet primāri izvēlējos Eiropas avio,jo pateicoties tam, ka lidojumi mēdza kavēties, var atgūt gana smukas kompensācijas,kas vēl samazināja ceļojuma izdevumus. Ja kādai ir sapnis par ceļojumu, iesaku vērsties ceļojuma forumos un saprast, ka tas var būt vesels process, nevis viena cena visam :D Es tagad neesmu lidojusi,kā es varētu zināt kādas cenas ir šobrīd, ja tāds nav plāns? :D Turklāt cenas var mainīties arī atkarībā no izvēlētajām dienām. Tā it kā Tu nebūtu ceļojusi, jo ir stipri dīvaini lidot uz asv ar 5 pārsēšanās reizēm,to laikam ir jāmāk atrast :D turklāt cilvēks, kurš ir ceļojiis,nav pat svarīgi uz kurieni, labi zina,ka cenas var būt ļoti dažādas
Mora @ 31.01.2022 15:12
Kā viņu IG atrast?
Chaucers @ 31.01.2022 16:49
Karlasovaelina , bet nenodirš viņu tagad?lai var paskatīties kanārijsalas , savādāk atkal būs privātais profils. Kā reize martā došos tajā virzienā!
Chaucers @ 31.01.2022 13:13Mani atbloķēja Anile Elina ?, laikam lai atrādītu mums savu salu
Jā,es to tiešām nebiju tā domājusi, tādēļ iepriekš jau paskaidroju par to, ka tā izteicos tikai un vienīgi tādēļ,ka pat manā draugu/paziņu lokā ir cilvēki, kuri nezināja, ka biļešu cenas mēdz tādas būt un vēl senos laikos pārmeta,ka naudu nav,kur likt,pērkot biļetes pa 1k un uz augšu.Tad,kad paskaidroju,cik MĒDZ maksāt biļetes,uzkārās. Internetam ir burvība, ka nedzirdot intonāciju, var pārprast otru vai arī, ja neizsakās līdz galam. Atvaino arī man :) , jo mēs tiešām katra domājām kaut ko savu tajā brīdī. :D kaut abas saprot tieši to pašu, ka ar biļešu cenu nekas nebeidzas, bet tas jau ir cits stāstsMc.Queen @ 31.01.2022 17:26isana, bet pagaidām Tu esi vienīgā, kura raksta no sērijas - pffff, kas tas tur uz asv neaizlidot, biļetes pat pa 180 eiro ir. Salidzināji bez maz - nu kurš katrs var atļauties kā ecolines autobusu līdz Viļņai.
Tāpēc es arī Tev jautāju, nu ok, nopirki pa 180 biļetes, bet cik kas tālāk maksā? Jo biļešu cena ir tās mazākās izmaksas ceļojumam uz asv.
Sorry, ja pārpratu.