Raella @ 25.01.2022 15:19Ne nu tā Laura Valuta,pilnīgi safārējusies, tāds iedomības kalngals sāk palikt
Droši vien saprot,ka viņas konkurentes to pašu Aneti make up tauta mīl vairāk, bet to Lauru ne un tas grauž
Man tā Laura kā cilvēks vienmēr likusies mākslīga, tāda tik deguns augšā
Pēdējais ķēriens būs NL nu tik bizness ies
Bija pieradusi kāzas nogrimēt naudu saņemt un miers,bet tagad redz klienti jāmeklē,nu loģiski kā jau visiem,kuru profesijas ir skārusi pandēmija
Negrib neko darīt tikai uz savu vārdu dzīvot
Un mašīna nabadzītei nav un tas nav,visu laiku čīkst
Silla @ 25.01.2022 15:05agneseboo vajag sunim sudus laicigi savākt , izvest ara suni un tad i robot neiesūks suņu kakas. Varbūt suns nav vienkārši vajadzīgs jums
Enazenaz @ 25.01.2022 17:09Man Valutas teiktajā nelikās nekas šokējošs. Pilnīgi viņai piekrītu, ka nav vajadzības pēc 30 sarkanām lūpu krāsām, ja darbā izmanto vienu zīmolu.
Uztaisīt postu un aprakstu ir milzīgs darbs.
Nemierīgā @ 25.01.2022 17:41Viceens stāsta , ka ledusskapī nekā nav, sūta ēdienu restorānā, ok , ļoti labi, bet kā ir ja atnāk sociālie pie šādas? Ledusskapī nekā nav… sociem peitiks ar to , ka vuceens reizi dienā pasūtīs Neitam kaut ko ? Man jau liekas , kaut kam ēdamam vienmēr jābūt pieejamam. Vispār domāju, kas no Neita izaugs. Mammas mīlestību nesaņēmis, nepareizās vērtības no bērnības mācītas, bail domāt…
Odriona @ 25.01.2022 18:21
Gan jau viņai plauktā ir kkādi griķi, rīsi, makaroni uttt..tik cik slinka kko gatavot ?
es tā iedomājos, ka varbūt viņa arī ēd tos eklerus, šokolādi un kūciņas. Bet tikai tik Daudz cik arī atrāda storijus. Nu, piemēram, viena šokolādes tāfelīte dienā. Salda, trekna, kaloriju it kā daudz, bet ja tad ir vienīgās, tad gaužām par maz.Enazenaz @ 25.01.2022 17:11Paskatījos Jeļenas atbildes. Nu skaidrs, ka galīgi neplāno pie sava vīra kunga pārcelties un atbildes vispār atstāja iespaidu, ka nemaz nevēlas ar vīru dzīvot kopā ?Vislabāk pie vecākiem, kuriem pofig, ka Jeļena savus eklērus tik atrāda instagramā un vēlāk izmet misenē.
zaciic @ 25.01.2022 19:08Es laikam palaidu garām brīdi, kad ĪRĒT māju kļuva par tālu un neaizsniedzamu sapni. :D Pilnīgi jāstājas NL, varbūt arī tad varēšu nepirkt māju, bet īrēt, jo tas taču tāds sapnis pusei pasaules.
zaciic @ 25.01.2022 19:08Es laikam palaidu garām brīdi, kad ĪRĒT māju kļuva par tālu un neaizsniedzamu sapni. :D Pilnīgi jāstājas NL, varbūt arī tad varēšu nepirkt māju, bet īrēt, jo tas taču tāds sapnis pusei pasaules.
Nemierīgā @ 25.01.2022 19:47
Kāpēc nevirna nefilmēja un nešēroja Agritas īrēto māju? :D
Cik maksā noīrēt tādu māju kā Egitas? Cik saprotu tas ir rīgā vai pierīgā?