Nu skaidrāks par skaidru,ka aizvēries viņam. Cerams,ka ir glābjams vēl un viņa ğimene ari tiks saglābta. Žēl bērnus un sievu,jo šie video klīdīs līdzi visu mūžu.?CariDee @ 10.03.2020 20:25Kkur jau bija rakstīts, ka it kā viņam piemetās tā pēcdzemdību depresija. Sagaidīja tik ilgi gaidīto dēlu - un kkas prātā laikam kkas aizverās!
CariDee @ 10.03.2020 18:17Tur nekādas skaidrības nav, bet Džigan itkā psihiatriskajā slimnīcā tagad ir, viņš bija licis live video, kur piedzeries runāja un lamājas... Oksana vnk aizvakar ierakstīja ka negrib pamosties šajā pasaulē un vairāk vispār nekādus video neliek! Tad vēl klīst kkādi video, kur viņš ar citām meičām ietusē! Bet cik saprotu, tad neviens neko īsti nezin! Likās tik ideāla ģimenīte, bet redz kā...
Mia6 @ 10.03.2020 21:28Es Oksanai un Džiganam sekoju IG jau sen seeeen... man patika ikdienā paskatīties kā viņi dzīvo, ceļo un tie bērni tik forši...patiesībā likās tādi vienkārši cilvēki, dalījās tàdās vienkāršās ikdienās lietās... es jau pagāšnedēl skatījos tos live video Džiganam, cik netipiski, ka viņš tur tās alko pudeles cilā, marihuānu uzvelk un rupji nolamājās.. turklāt turpat bērni apkārt. Vēl nosauc par cūku savu meitu, jo saldējumi ēd uz grīdas. Nodomāju vēl.. reallly? Un tas normāli viņiem? Tad jau bija aizdomas, kaut kas jau tur nav ok. Un tad pēdējais viņa live video mani pavisam nošokēja, viņš noskuvis uzacis, bārdu. Visu tiešraidi vienkārši bezsakaru muldēja, tagad tie posti arī nesaprotami... pats minēja ka esot psihenē. Bet līdz šim galīgi nekas nav skaidrs... vai tiešām narkotikas vai vienkārši nojudzās. Žēl... nesen bērniņš ilgi gaidītais piedzimis .. nespēju iedomāties ko Oksana tagad pārdzīvo. Prese neko daudz neraksta, jāgaida kas tālāk būs... starp citu tas video kur viņš ar to domāju klubā, neesot viņš. Domāju, ka tur krāpšana nav... drīzāk narkotikas!
Kukuruza @ 11.03.2020 10:25Nu tur jau sen skaidrs, ka Dzigans Oksanai neko neļauj un pats dara visu, arī to, ko nevajadzētu. Dzīvi kā cietumā periodiski Oksana attaisno ar ierakstiem instagramā par to kā viņai patīk tupēt mājās un ka pat nedrīkst ar draudzenēm kafiju dzert, jo tas ir forši ziedot sevi bērniem un vīŗam. Vai jūs esat redzējušas kaut vienu bildi, kur viņa ir ar citiem cilvēkiem izņemot vīru vai bērniem? Ja pasākums ir 1x gadā, tad tikai vīram pie sāniem. Nu tā lielos vilcienos. Es nedomāju,ka viņam ir kāda depresija saistībā ar dēla dzimšanu, vienkārši tas ir tas, ko viņš dara un tagad pāršāva pār strīpu. Nu tas ir mans viedoklis, protams neviens klāt viņiem nestāvam, tādēļ nevaram zināt 100%.
Blanche @ 11.03.2020 14:37Nu neticu, ka tas viss ir uzspēlēti..
tad meitu priekšā nelamātos, neprasītu alu, lai atnes un visiem to paradītu... aizgājis ciet..