Leora @ 10.03.2020 15:15Blacke - nenem launa, esi sakariga, bet manuprat tu vispar nelasi komentarus. Visu laiku runa visparigi, bet ne par to ko te apspriezam!!! Es runaju par Dzenites celojumiem, tu te tik atbildi.. neee , var but daudz letak uz 1000€ uz diviem utt. Man vienalga par tiem zemakas cenas celojumien, es runaju par to ka Dzenisi var atlauties un tie nav zemakas cenas celojumi. Nejauc visu viena putra ar saviem visparigajiem komentariem.
Vnk apnika lasit tavas piebildes ne par temu..
Crystal @ 10.03.2020 16:18Viena lieta ir lētas biļetes, otra - viesnīcas, ēšana, auto īre vai taksis utt. Bet piekritīšu, ka naudas vērtība katram sava. Tāpat kā prasības - es, piemēram, nekad nespētu palikt kaut kādā lētā hostelī. Tad nu man vienmēr visi ceļojumi izmaksā padaudz
nesaku, ka 800 ir baigi daudz, vnk te pāris lapas atpakaļ daža rakstīja, ka varot atrast uz diviem pa 400, tad nu man radās jautājumi?Blanche @ 10.03.2020 16:20Man arī šķiet, ka 800 eiro par ceļojumu nav daudz. Bet nu tieši tā kā kuram, ja tiek pelnīta minimālā alga, tad tas ir daudz
Crystal @ 10.03.2020 16:29nesaku, ka 800 ir baigi daudz, vnk te pāris lapas atpakaļ daža rakstīja, ka varot atrast uz diviem pa 400, tad nu man radās jautājumi?
CariDee @ 10.03.2020 16:37Man tagad interesanti liekas, kas notiek Oksanas un Džigan ģimenē! Likās tik mīlīgi viss, bet laikam nekas tur nav mīlīgi! Baigi sekoju, ka tālāk viss atrisināsies ?