Daniela_K @ 21.02.2020 14:42es, protams, atvainojos, bet kā Deimone ar savām slotām skropstu vietā var kaut ko runāt par to, ka cilvēki, kas lieto kosmētiku slēpjas aiz maskas, nav apmierināti ar sevi utt. Vai tiešām pieaudzis cilvēks nesaprot, ka arī skropstas un uzmālētas uzacis skaitās tieši tas pats? ?♀️
Blanche @ 21.02.2020 15:08
Piekrītu! Šis bija labs. Pašai skropstas katru dienu līdz uzacīm, pernamentās uzacis, uzpumpētās lūpas. ? protams, ka kosmētiku nevajag, jo jau sevi uztjuunojusi riktīgi.
Nu bet tieši tāda jau viņa arī ir Zoļuka čiepa ar pāršpricētu botoksu visur (gaidu, kad viņa tās sejas sāna krunkas aizpildīs ar botoksu, lai seja nekustas vispār), kura valkā mikimaušus un domā, ka ir baigā beibe ar ķepiņām uz silikoniem un pārceptu ādu
Viņa jau sen ir neglīto un vulgāro veceņu klubā. Parasti neaprunāju citu cilvēku izskatu, bet Deimone ir briesmīgi neglīta sieviete. Un tam visam pa virsu vēl stulba kā zābaks.Undiya @ 21.02.2020 14:49Es vispār nesapratu kāda bija tā gudrība, kuru viņa tur centās pateikt? Viņa nevar vienu sakarīgu teikumu salipināt kopā..
Izies viņas filleri, botoksi, noņems skropstiņas un ar būs laipni lūgta neglīto sieviešu klubiņā. ?
krishala @ 22.02.2020 01:05Sauliete tik skaista sieviete, bet nesaprotu, kapēc viņa ar to NL bižutēriju apkārusies. Man ļoti krīt acīs tas masīvais NL rinķis ķēdītē un arī tā rokassprādze... Izskatās diez gan lētas tās "rotaslietas", cerams, ka vismaz sudraba.
watchingandtalking @ 22.02.2020 19:41Omg Demonei tik šaušelīgi nepiestāv tā šķidrā čolka ?
Aureksi @ 23.02.2020 10:40Redzējāt Saulietes storijus? Tad tomēr grib atpakaļ Kasparu? ? Droši vien saprata, ka vienai tomēr grūtāk finansiāli visu pavilkt ?
Aureksi @ 23.02.2020 10:40Redzējāt Saulietes storijus? Tad tomēr grib atpakaļ Kasparu? ? Droši vien saprata, ka vienai tomēr grūtāk finansiāli visu pavilkt ?