Tu nezini, ko nozīmē aizskart godu, kamēr tas nav vērsts pret Tevi. Tās sajūtas ir briesmīgas..
Diamond- @ 12.02.2020 16:21Danenbergsone lielu kļūdu izdarīja, storijā roku liekot pie svaigi uzmālētās sejas. Gan jau būtu tīri tā neko selfijs, ja neliktu savas ķermeņa daļas kopā, kurām krāsu atšķirība kā sniegam un dubļiem.
No hate, man pret viņu nav nekāda negatīvisma. Bet vai tad pati neredz, ko publicē?
Noskatijos Bez tabu sižetu! Nu vēl vairāk man Dzenīte nepatīk! Nu tukša vecene, nekā no viņas nav. Jā , bildes smukas , un ? Tas arī viss! Neesmu viņas profila pamanijusi, ka īsti ko mazajiem mācītu, viņiem tulit 2 gadi un neko tolkam nerunā, uz poda neiet, šī satraucas kur conversus nopirkt, bet ko iemācīt mazajiem? Kas tur beigas ar to darzinu bija? Gan jau atšuva, jo uzvedas ka mežoni?! Ir mammas kur woow, cepuri nost, mazie kaa brinumberni visu ko maak , a te ?! Kas te isti ir ?! Un ka kadam nepatik, ta luupa lidz gridai, visi stulbi, visi jabloke, iesniegumu jaskrien rakstit!??
Nopietni?? Beigaas par to policijas iesniegumu vispar paradija visu vinas limeni, vinas trulo aizvainojumu un seklumu! Tjipa- a vo jums atriebsos! Atjedzies! Bez tiem sekotajiem- labiem vai sliktiem, tu nekas Nebutu, vel sodien kasiitu pupiem naudu , un nebutu ne telpa , ne kaa!! Pilnigi riebjas! Pati brinos kaa var svesa cilveks taa nepatikt, tur ir ipass talants ??
Bet pasas beigas, kad dzene izgaudojas par iesniegumu, Becha iemeta- varbut influenceriem jamacas kaa nepieverst uzmanibu tam sliktajam- Jess! Tiesi taaa!!!! Bet dzene to nevar iemacities, jo ir parak tupa!
Anete456 @ 12.02.2020 19:56Ko jūs domājat par Kati Vegmani? IG uzlikusi slēgto profilu un jaunus sekotājus arī nepieņem, bija intrese paklausīties kā viņa attaisno visu to vēža šūnu ārstējošo kipišu ?, varbūt kāda viņai seko un var padalīties ..
dia @ 13.02.2020 09:35Influenceris- tā ir nākotnes profesija,vismaz pie mums- Latvijā
Kurš tad tagad skatās tv un reklāmu iespaidā kaut ko pērk. Uzrunā taču tie produktiņi,ko reklamē soctīklos zināmākie cilvēki. Ja viens cilvēks savos storijos un postos ilgi runās par āpšu taukiem,cik super palīdz pret krunkām,loģiski būs bariņš,kas jautās -kur var nopirkt un pirks.
Seina @ 12.02.2020 16:07Un es Dzenītei neseko,nesekoju arī Didrihsonei un Dvinskai ne. Bet,ja reizi nedēļā te ienāku un palasu šo tēmu,mani ieinteresē ko apspriež. Tad ieeju tajos profilos un apskatos.Izdaru savus secinājumus,priekšstatus un ierakstu savu viedokli te. Kāpēc gan es kā random lasītājs un komentētājs,kurš retu reizi iemet aci kādas IetekMeles profilā,nevarētu te iemest savu 5kapeiku? Ja jau tēma,tad jau tēma.
Es drīzāk nesaprotu tos,kuri seko šīm personām ikdienā un tad noliek forumā. Tāda divkosība sanāk,jo parasti jau pieseko tiem,kuri kaut kādā mērā patīk.