IetekMeļu tops

Reitings 38
Reģ: 23.12.2018
Nu meičukiņi ??? to kādai vajadzēja izdarīt! ?
Šeit par visām ieteklmelēm + un -
vegānēm, nevegānēm, resnām un sportistēm
28.10.2019 18:36 |

Reitings 224
Reģ: 13.01.2021
Marla @ 01.10.2021 13:22

Īstenībā Humpīšos man patīk, tur var pērles izrakt un ar visām birkām.
Humpīši ir laba vieta! Es sev MK somu par 13€ nopirku jaunu😂
01.10.2021 13:39 |

Reitings 150
Reģ: 01.10.2021
Wow, es nespēju noticēt, ka ir vesela lapa izveidota, kur apspriež Latvijas "influenceres". 🤪 Sēdēt Instagram, gaidīt katru jaunu storiju, vakarā skatīties, kaut kādu degradējošu raidījumu, lai pēc tam nāktu un visu pārrunāt, gudri dirst 😭😭 un jūs vēl te lepni runājat, cik citām ir garlaicīga dzīve. Lai gan liekas , ka jums ir visgarlaicīgākā dzīve, no viņām visām, ka pietiek laika visam tam un tad nākt te, lasīt, komentēt un apspriest. 😭 Wow, es esmu šokā. Netīšām šo lapu uzgāju, kad iegāju foruma sadaļā, un šī diskusija bija pirmā, intereses pēc uzmetu aci. Un esmu gatava visām jūsu naidigajam atbildēm 🤣 where's the lie, tho.
01.10.2021 14:06 |

Reitings 307
Reģ: 29.08.2020
Bēdz ko kājas nes!!!! Daudzas te iemaldijās un sāka ar pārējo meiteņu heitošanu,cik te aprunāt citus ir slikti un nožēlojami,bet saprata,ka tas ir lipīgi,jo pieaguši cilvēki vairs tā neklačojas un vairs netiek prom,jo ir TOP forumnieces uzzinod nesvarīgu info par nesvarīgiem cilvēkiem,kuri pēkšņi šķiet svarīgi. liela daļa te tiešām ir normālas un pašas nesaprot kā var te atrasties😂
01.10.2021 14:11 |

Reitings 170
Reģ: 31.08.2021
Adventures100 @ 01.10.2021 14:06
Wow, es nespēju noticēt, ka ir vesela lapa izveidota, kur apspriež Latvijas "influenceres". ? Sēdēt Instagram, gaidīt katru jaunu storiju, vakarā skatīties, kaut kādu degradējošu raidījumu, lai pēc tam nāktu un visu pārrunāt, gudri dirst ?? un jūs vēl te lepni runājat, cik citām ir garlaicīga dzīve. Lai gan liekas , ka jums ir visgarlaicīgākā dzīve, no viņām visām, ka pietiek laika visam tam un tad nākt te, lasīt, komentēt un apspriest. ? Wow, es esmu šokā. Netīšām šo lapu uzgāju, kad iegāju foruma sadaļā, un šī diskusija bija pirmā, intereses pēc uzmetu aci. Un esmu gatava visām jūsu naidigajam atbildēm ? where's the lie, tho.

Nedirs. Šī diskusija vienmēr ir topā pašā augšā.
Tu vienkārši esi viena no tām, par kurām te runā gan jau
01.10.2021 14:12 |

Reitings 307
Reģ: 29.08.2020
Bet Elīna Lūse ir cilvēks no kosmosa.Kā tieši var iedomāties sevi te tā lielīt,kad neviens neliela pat pazīstamākās influenceres.Elīn,Tu esi viens no tiem nesvarīgajiem un seklajiem cilvēkiem,kura tikai dēļ šī foruma ir kādam zināma un arī tikai tāpēc ka visu laiku cep jaunus profilus un sevi glaimo par lietām,kuras neviens izņēmot Tevi pašu nevarētu zināt,jo kurš vispār kādas tik sīki savu dzīvi atstāsta,lai precīzi atstāstītu forumā?😂Pis beidzot prom
01.10.2021 14:15 |

Reitings 150
Sintijauzava @ 01.10.2021 14:11
Bēdz ko kājas nes!!!! Daudzas te iemaldijās un sāka ar pārējo meiteņu heitošanu,cik te aprunāt citus ir slikti un nožēlojami,bet saprata,ka tas ir lipīgi,jo pieaguši cilvēki vairs tā neklačojas un vairs netiek prom,jo ir TOP forumnieces uzzinod nesvarīgu info par nesvarīgiem cilvēkiem,kuri pēkšņi šķiet svarīgi. liela daļa te tiešām ir normālas un pašas nesaprot kā var te atrasties?

Nu es atšķirībā no pārējām, nevienai latviešu influencerei nesekoju, vai vispār influencereiem, kā tādiem. Man viņi visi fake af liekās, nevaru izturēt. Gribēju tik izteikt viedokli, kā tas no malas izskatās. Runā cik citiem ir garlaicīga dzīve, bet laiku atrast forumam, kur uzreiz var atbildēt manam komentam... nja
01.10.2021 14:17 |

Reitings 150
Marla @ 01.10.2021 14:12

Nedirs. Šī diskusija vienmēr ir topā pašā augšā.
Tu vienkārši esi viena no tām, par kurām te runā gan jau

Toč nē 🤣 man 90 ar kapeikām sekotāji , 🤣🤣 un nekaunos par to.
01.10.2021 14:19 |

Patīk
Reitings 2816
Reģ: 15.01.2013
Beatei Katrīnai varēja mierīgi Latvijā patrenēties pabūt vienai ar diviem mazajiem, bet nē pierada, ka apkart aukles, tagad aizbrauc citur uzreiz traģēdijas notiek
01.10.2021 14:47 |

Reitings 1089
Reģ: 28.08.2021
tw274901411 @ 01.10.2021 12:17

Pieļauju, ka tīņu gados Elīna nerūpējās par sevi, bet šobrīd viņa izskatās ļoti labi, īpaši pēc procedūrām, kuras sākusi apmeklēt. Skaista, svaiga un starojoša bez tonnas meikapa.
Diez kā prātiņā aprobežota sieviete būtu nocopejusi tādu vīru, kas nodrošina viņai šādu dzīvi? ? Varbūt nemaz tik stulba nav ?!?

Nocopējusi tādu vīru? 😂 Tas ir kādu-tādu? Tikpat neglītu, kā tu pati?😂 Atradusi ar ko lepoties, divi zābaki pāris! Zin, ir pilns ar ļooti turīgiem pāriem, kur abi partneri ir skaisti. Ļoti skaisti un ļoti turīgi. Tur gan būtu ko paskaust. Bet tavas lauku attiecības un babuīna seju??? Tu smejies? 😂 Ja tu mums būtu atradusi bagātu un skaistu vīru, tad varētu teikt "nocopējusi tādu vīru", bet visa tava dzīve un tu pati izskaties ļoti lēti, kā no tirgus.
01.10.2021 15:44 |

Reitings 633
Reģ: 13.09.2021
core @ 01.10.2021 14:47
Beatei Katrīnai varēja mierīgi Latvijā patrenēties pabūt vienai ar diviem mazajiem, bet nē pierada, ka apkart aukles, tagad aizbrauc citur uzreiz traģēdijas notiek

Es vispār nesaprotu kāpēc viņa sevi uzskata par vainīgu, kad vērns sasita tv?!
Viņai taču nav jābūt 24/7 blakus viņam un jāmāk taču uzvesties arī, ja mamma nav vienā istabā.
01.10.2021 16:01 |

Reitings 1089
Bļāviens, Dzenīte atkal salikusi virkni storiju ar savu plakstiņu atskaiti, un viņa reāli ATSKAITĀS, kāpēc viņai nav tas īstais rezultāts. 😁😁😁 Sapratusi, ka nav tas wow efekts, ko gaidīja, un par ko jūsmoja storijos visu 30k sekotāju priekšā. Nu, un tagad ir jāatskaitās, ka būs pēc mēneša, diviem vai trim... bet patiesībā tā arī nesagaidīsim to wow efektu, jo labāk jau vairs arī nebūs.
Kristīne, Tev tagad ir pietūkuši plakstiņi, un viņi ir nedaudz "atvērtāki", nekā bija. Pēc mēneša, diviem vai trim, šis "pufīgais efekts" pazudīs, un no Tava operētā plakstiņa nebūs nekāda rezultāta, jo āda atslābināsies. Reāli sūdīga operācija un naudas izmešana.
Un te viena meitene prasīja, cik tas maksā, un vai viņai kāds apmaksāja. Maksā 800 eur, maksāja pati Dzene.
01.10.2021 16:58 |

Reitings 498
Reģ: 20.11.2019
Es gan viņai nesekoju, bet mani interesē rezultāts, jo cik es esmu pētījusi before/after bildes, šai operācijai ir ļoti maz tas wouw efekts un bieži liekas, ka nav efekta vispar. Mani interesē vai viņa izņēma tos tauku spilventiņus laukā vai tikai ādu izgrieza?
Vispār viņa bieži par savu nabu streso, ka nav kā pirms dzemdibam, bet ir vairākas reizes teikusi no, no ka operaciju netaisīs, tai pat laikā uztaisa divas citas. Smieklīgi.
Gaidu, kas būs nākamais ko izmainīs.
Es arī esmu par operācijām un viss ok, bet šitā atrādīšana IG ir dīvaina. Nu uzraksti vienu postu, vai q&a un viss, vet viņa vnk burās nezin cik ilgi.
01.10.2021 17:07 |

Reitings 1089
VIP @ 01.10.2021 17:07
Es gan viņai nesekoju, bet mani interesē rezultāts, jo cik es esmu pētījusi before/after bildes, šai operācijai ir ļoti maz tas wouw efekts un bieži liekas, ka nav efekta vispar. Mani interesē vai viņa izņēma tos tauku spilventiņus laukā vai tikai ādu izgrieza?
Vispār viņa bieži par savu nabu streso, ka nav kā pirms dzemdibam, bet ir vairākas reizes teikusi no, no ka operaciju netaisīs, tai pat laikā uztaisa divas citas. Smieklīgi.
Es arī esmu par operācijām un viss ok, bet šitā atrādīšana IG ir dīvaina. Nu uzraksti vienu postu, vai q&a un viss, vet viņa vnk burās nezin cik ilgi.

Es arī viņai nesekoju, bet ieeju parēkt. Nu, tādas stipri kompleksainas meitenes saskatās pat nevis bildes pirms/pēc, bet vienkārši jūsmo par izskatu, kurš jau izsākums ir savādāks. Piemēram, tās pašas acis. Daudzām meitenēm ir acu uzbūve pavisam savādāka, kā Dzenītei, un viņām pat ar noslīdenu plakstiņu būs tas kaķa atvērums uz plakstiņa. Dzene to redz, sagrib tādas pašas un liekas zem skalpeļa. Nemaz neņemot vērā, ka nevis viņas plakstiņam ir vaina, bet acu uzbūvei, un tu nekad nepataisīsi acs dobuma griezumu savādāku, kā viņš Tev ir iebūvēts galvaskausā. Nu,meitene gribēja, lai jau griež sevi. Vismaz būs mācība, ka reizēm ir vienkārši jāpieņem sevi tādu, kāda Tu esi, nevis jāgaņājas zem sava skaistuma etalona.
01.10.2021 17:20 |

Autorizēts lietotājs10 gadiPatīkModerators
Reitings 10578
Reģ: 29.01.2009
Jeh, Sauliete dzied to Dukura dziesmu galīgā neritmā un visam pāŗi var redzēt, kā tīksminās par savu izskatu un mētā galvu, lai mati labi kristu :D
01.10.2021 18:29 |

Reitings 898
Reģ: 17.07.2021
Kino nedrīkst filmēt
Kura kino vakar bija vucena, kāda atpazist? Varētu nosūtīt kino par parkapumu. Arī uz viņu attiecas noteikumi!
01.10.2021 18:44 |

Patīk
Reitings 1410
Reģ: 10.05.2021
Vibe @ 01.10.2021 18:44
Kino nedrīkst filmēt
Kura kino vakar bija vucena, kāda atpazist? Varētu nosūtīt kino par parkapumu. Arī uz viņu attiecas noteikumi!

Ka tik kādam ieriebt.
01.10.2021 18:48 |

Reitings 633
Reģ: 13.09.2021
VIP @ 01.10.2021 17:07

Nez kāpēc man šķiet, ka viņa varētu pavilkties tomēr uz to vēdera plastiku. Un moš arī degunu.
01.10.2021 18:50 |

Reitings 236
Reģ: 13.03.2020
Tikko atvēru gluzunovas insta kontu un redzu, ka meitiņa pozē skolas formā. Vēl nesen tak lika video, ka bērns tur raudādams spļaudās trauciņā un lepni pierakstīja - pirmais un pēdējais, jo turpināsim mājmācībā. Tagad posts klusi pazudis un meita iet skolā. Saprata, ka majmaciba nu nav gluži katram, vieglāk bērnu skolā aizlaist, nekā pašam mācīt😀 Vai es ko palaidu garām un viņa pie prata nākusi?😀😀
01.10.2021 22:10 |

Patīk
Reitings 11244
Reģ: 18.09.2021
Scandinavian @ 01.10.2021 18:29
Jeh, Sauliete dzied to Dukura dziesmu galīgā neritmā un visam pāŗi var redzēt, kā tīksminās par savu izskatu un mētā galvu, lai mati labi kristu :D

Sauliete vienmēr mētā galvu, lai mati labi kristu :D
01.10.2021 22:14 |

Reitings 300
Reģ: 26.04.2021
Vibe @ 01.10.2021 18:44
Kino nedrīkst filmēt
Tak viņa visu filmu neflmēja, jebkurš tādus story ir licis. Te jeibogu citas ir galvu saspiedušas. Zvani policijai un sūdzi😀😀😀
01.10.2021 23:17 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits