Humpīši ir laba vieta! Es sev MK somu par 13€ nopirku jaunu😂Marla @ 01.10.2021 13:22
Īstenībā Humpīšos man patīk, tur var pērles izrakt un ar visām birkām.
Adventures100 @ 01.10.2021 14:06Wow, es nespēju noticēt, ka ir vesela lapa izveidota, kur apspriež Latvijas "influenceres". ? Sēdēt Instagram, gaidīt katru jaunu storiju, vakarā skatīties, kaut kādu degradējošu raidījumu, lai pēc tam nāktu un visu pārrunāt, gudri dirst ?? un jūs vēl te lepni runājat, cik citām ir garlaicīga dzīve. Lai gan liekas , ka jums ir visgarlaicīgākā dzīve, no viņām visām, ka pietiek laika visam tam un tad nākt te, lasīt, komentēt un apspriest. ? Wow, es esmu šokā. Netīšām šo lapu uzgāju, kad iegāju foruma sadaļā, un šī diskusija bija pirmā, intereses pēc uzmetu aci. Un esmu gatava visām jūsu naidigajam atbildēm ? where's the lie, tho.
Sintijauzava @ 01.10.2021 14:11Bēdz ko kājas nes!!!! Daudzas te iemaldijās un sāka ar pārējo meiteņu heitošanu,cik te aprunāt citus ir slikti un nožēlojami,bet saprata,ka tas ir lipīgi,jo pieaguši cilvēki vairs tā neklačojas un vairs netiek prom,jo ir TOP forumnieces uzzinod nesvarīgu info par nesvarīgiem cilvēkiem,kuri pēkšņi šķiet svarīgi. liela daļa te tiešām ir normālas un pašas nesaprot kā var te atrasties?
Marla @ 01.10.2021 14:12
Nedirs. Šī diskusija vienmēr ir topā pašā augšā.
Tu vienkārši esi viena no tām, par kurām te runā gan jau
tw274901411 @ 01.10.2021 12:17
Pieļauju, ka tīņu gados Elīna nerūpējās par sevi, bet šobrīd viņa izskatās ļoti labi, īpaši pēc procedūrām, kuras sākusi apmeklēt. Skaista, svaiga un starojoša bez tonnas meikapa.
Diez kā prātiņā aprobežota sieviete būtu nocopejusi tādu vīru, kas nodrošina viņai šādu dzīvi? ? Varbūt nemaz tik stulba nav ?!?
core @ 01.10.2021 14:47Beatei Katrīnai varēja mierīgi Latvijā patrenēties pabūt vienai ar diviem mazajiem, bet nē pierada, ka apkart aukles, tagad aizbrauc citur uzreiz traģēdijas notiek
VIP @ 01.10.2021 17:07Es gan viņai nesekoju, bet mani interesē rezultāts, jo cik es esmu pētījusi before/after bildes, šai operācijai ir ļoti maz tas wouw efekts un bieži liekas, ka nav efekta vispar. Mani interesē vai viņa izņēma tos tauku spilventiņus laukā vai tikai ādu izgrieza?
Vispār viņa bieži par savu nabu streso, ka nav kā pirms dzemdibam, bet ir vairākas reizes teikusi no, no ka operaciju netaisīs, tai pat laikā uztaisa divas citas. Smieklīgi.
Gaidu, kas būs nākamais ko izmainīs.
Es arī esmu par operācijām un viss ok, bet šitā atrādīšana IG ir dīvaina. Nu uzraksti vienu postu, vai q&a un viss, vet viņa vnk burās nezin cik ilgi.
Vibe @ 01.10.2021 18:44Kino nedrīkst filmēt
Kura kino vakar bija vucena, kāda atpazist? Varētu nosūtīt kino par parkapumu. Arī uz viņu attiecas noteikumi!
VIP @ 01.10.2021 17:07Es gan viņai nesekoju, bet mani interesē rezultāts, jo cik es esmu pētījusi before/after bildes, šai operācijai ir ļoti maz tas wouw efekts un bieži liekas, ka nav efekta vispar. Mani interesē vai viņa izņēma tos tauku spilventiņus laukā vai tikai ādu izgrieza?
Vispār viņa bieži par savu nabu streso, ka nav kā pirms dzemdibam, bet ir vairākas reizes teikusi no, no ka operaciju netaisīs, tai pat laikā uztaisa divas citas. Smieklīgi.
Gaidu, kas būs nākamais ko izmainīs.
Es arī esmu par operācijām un viss ok, bet šitā atrādīšana IG ir dīvaina. Nu uzraksti vienu postu, vai q&a un viss, vet viņa vnk burās nezin cik ilgi.
Scandinavian @ 01.10.2021 18:29Jeh, Sauliete dzied to Dukura dziesmu galīgā neritmā un visam pāŗi var redzēt, kā tīksminās par savu izskatu un mētā galvu, lai mati labi kristu :D
Tak viņa visu filmu neflmēja, jebkurš tādus story ir licis. Te jeibogu citas ir galvu saspiedušas. Zvani policijai un sūdzi😀😀😀Vibe @ 01.10.2021 18:44Kino nedrīkst filmēt
Kura kino vakar bija vucena, kāda atpazist? Varētu nosūtīt kino par parkapumu. Arī uz viņu attiecas noteikumi!