Arī iesmēju par to Sandras postu. Es vispār sekoju tikai vistuvākajiem draugiem, paziņām un dažām ārzemju slavenībām. Kopumā ap 50 cilvēkiem. Un, pat ja bildi ieliek kāds ļoti tuvs draugs, es ne vienmēr spiedīšu "like", ja man tā bilde nepatīk vai neuzrunā. Nu, un Sandra tāpēc varētu mazliet kritiskāk paskatīties uz savām bildēm pirms čīkstēt par to, ka saņem par maz "like". Pieļauju, ka daļa no sekotājiem ir viņas draugi, daļa - kaut kādi kreisie profili, kuri pieseko ar cerību, ka viņiem atsekos atpakaļ, un tad daļa tādi, kuri seko, lai uzjautrinātos. Tās bildes ir nekvalitatīvas, krāsas neizteiksmīgas, visās bildēs kaut kādas neizdevušās pozas. Vienā postā trīs vienādas bildes un divas uzņemtas tā, ka pat roka un kāja visā garumā nav tikusi kadrā. Nu, un kam tur spiest to "like"? "Like" gribas uzspiest skaistām, baudāmām bildēm, tādām kā Paulai Freimanei, nevis šādām, kuras izskatās tā it kā fočējis bērns. Un sorry, bet no visām tām bildēm cauri laužās baigais prastums. Tāda parasta vidusmēra sieviete, kura par visām varītēm grib no sevis izspiest baigo biznesmeni un motivatori, bet pati pozē izstaipītā džemperī un ārā lienošā krūšturī (tas domāts ķipa, lai seksīgi izskatās, vai kā?).