kāpēc sekot? nu lai uzjautrinātos, piemēram :D komēdiju vai indiešu drāmu nemaz nevajag, kad ir tāda Sandra :DApple of my eye @ 20.09.2021 08:51
Un citāts no jaunākā posta - zeme atveries! Bet nu pareizs jautājums - kāpēc vispār sekot tādai Sandrai :D
"Šodien pamanīju, ka man seko 170 cilvēki. Mans vecais profils tika dzēsts, tāpēc es ļoti priecājos par šo skaitli!
Paldies par to?
Un tad es pamanīju, ka maniem postiem nav vairāk like par 50!!!!!
Ja Jums nepatīk mans saturs- KĀPĒC JŪS MAN SEKOJAT???"
Apple of my eye @ 20.09.2021 08:51
Un citāts no jaunākā posta - zeme atveries! Bet nu pareizs jautājums - kāpēc vispār sekot tādai Sandrai :D
"Šodien pamanīju, ka man seko 170 cilvēki. Mans vecais profils tika dzēsts, tāpēc es ļoti priecājos par šo skaitli!
Paldies par to?
Un tad es pamanīju, ka maniem postiem nav vairāk like par 50!!!!!
Ja Jums nepatīk mans saturs- KĀPĒC JŪS MAN SEKOJAT???"
vai ne, ja man nolaiko 10. dalja sekotaaju, tad tas ir bijis ahujennijs posts, un es neesmu reklameejusies vai pirkusi sekotaajus 😄Sisenis @ 20.09.2021 11:15
Pilnīga huiņa. Pēc viņas loģikas tiem, kas seko arī obligāti laikus jāspiež? Ak jē! Es pat Rihannai visas bildes nelaikoju. ?
Beciņa @ 20.09.2021 11:57Kas tad skatās Vucēnas Vitu kamēr šī pa Dubaju tusē?
Kas tad skatās Vucēnas Vitu kamēr šī pa Dubaju tusē?
Margo86 @ 20.09.2021 12:04
Vienā storijā bija ielikusi,ka kaut kāda meitene ir ar Vitu. Varbūt viņas asistente? ??
Margo86 @ 20.09.2021 12:04
Vienā storijā bija ielikusi,ka kaut kāda meitene ir ar Vitu. Varbūt viņas asistente? ??
turklāt instā tagad laikam ir tas jaunais algoritms, ka redzēsi to cilvēku postus, kuriem vairāk skaties storijus un liec sirsniņas, respektīvi, ja ieliek tāda Sandra jaunu bildi, bet es instā eju reti, līdz ar to gan mazāk storiji man viņas rādās, gan bildes nebūs pašā lentes augšā un palaidīšu garām, ja vien speciāli nelīdīšu viņas profilā skatīties, kas tur jauns. Ja sēž instā visu dienu, iziet cauri visiem 500 storijiem un apskatās visus jaunos postus, tad gan kaut kādā brīdī tam sanāks uzskriet virsūSkaistslaiks @ 20.09.2021 13:04Tas Sandras posts man arī lika pasmaidīt:) ko tieši viņa ir iedomājusies, ka viņai būs 80-90% like bildēm, nopietni? Pat, ja tavā profilā ir visi pazīstamie vai ģimene, tu nesaņemsi tik daudz like, varbūt pie attiecīgā posta 50%. Tak jāpatur prātā, ka nejau visi sēž Instagram 20h dienā kā viņa, līdz ar to puse no taviem sekotājiem pat neredz ,ka ir ielikts jauns posts. Tak ar galvu vajag domāt, un ne jau, ja tu neesi bijis Instagram pus dienu, tev nav tagad jāiet cauri visiem profiliem kam seko un jaielaiko posti:D
PeonyPeony @ 20.09.2021 14:13Jeļenas māsai arī jauns IG konts un saturs ārkārtīgi baudāms, tik radoša māmiņa. Bet laiku pie bildēm arī vēl nav tik cik sekotāju. Kaut kā viņa par to neiespringst, tieši otrādāk bija rakstījusi, ka vispār to visu veido sev par piemiņu un paldies, ka sekotāji nāk atpakaļ. Neko negaidot un neprasot. Tā tie līmenīši atšķiras. Man labāk patīk sekot patiesiem cilvēkiem, nevis tādiem, kas visu dara tikai sekotāju dēļ.
Cosmochic @ 20.09.2021 14:44
Ak jā, sen tak nav bijis neviens ieraksts par Jeļenu vai viņas māsu.?????♀️
Škiet, ka vienkārši kāds vai pati gribi lai par viņu rakstītu šeit.?