Merilda @ 13.01.2026 12:43Viss, izskatās, ka Jelinska ir prom no Nurmuižas, atlikuši tikai retrīti un viss.
Merilda @ 13.01.2026 12:43Viss, izskatās, ka Jelinska ir prom no Nurmuižas, atlikuši tikai retrīti un viss.
Ņemot vērā, kā viņa izpildījusies publiski, es vispār brīnos, ka OF nav iztīrījis savu IG no viņas. Šī merkantilā sieviete, kas lielu daļu savas ikdienas pavada sevi filmējot un fočējot puskailu pie spoguļiem, vispār jau sāk kļūt par kauna traipu jebkura sakarīga vīrieša dzīvē.Merilda @ 13.01.2026 12:43Viss, izskatās, ka Jelinska ir prom no Nurmuižas, atlikuši tikai retrīti un viss.
Šķiet ļoti nepieaugusi domāšanā.Valdet @ 13.01.2026 14:44Es jau sen pamanīju, ka Miglāne daudz melo vai sola solījumus, kurus nepilda. Ticu, ka viņai laba sirds un ir izgājusi cauri grūtībām, bet nu nevar tā turpināt meot sev un citiem. Tapēc jau grūtības atkārtojas, jo no iepriekšējām neiemācās.
Ariete @ 13.01.2026 14:55Es tiešām nesaprotu ko jeļa tā ieķērusies sliktā ex īpašumā. Nu neiet man kopā tas kā viņa sūdzējās par to ka nav pietikošs atalgojums utt.
Vispār viņa ir šausmīgi bezkaunīga saucot muižas virtuvi "MANA virtuve". Riktīga krievuška.
Un tās kas raksta ka Nurmuiža bez jeļas nebūs Nurmuiža. Camoon, laiki mainās un viss mainās. Noteikti muižai atradīsies īsta saimniece kas ieguldīs tur savu sirdi nevis kratīsies ar pavāru, silikonus fočēs spoguļos un skolnieces jokus spļaus ārā. Turklāt pazemojot muižas īpašnieku... Nekauņa kas nekauņa ? Olegam tiešām ir milzu pacietība sakarā ar šo nepateicīgo būtni.
Vai ne 🙈Bumblebee123 @ 13.01.2026 16:24Žēl ka Kristnichiks neatpazīst parasto love-bombing no tiešām īstas mīlestības, bet nu lai veicas.
Ariete @ 13.01.2026 14:55Es tiešām nesaprotu ko jeļa tā ieķērusies sliktā ex īpašumā. Nu neiet man kopā tas kā viņa sūdzējās par to ka nav pietikošs atalgojums utt.
Vispār viņa ir šausmīgi bezkaunīga saucot muižas virtuvi "MANA virtuve". Riktīga krievuška.
Un tās kas raksta ka Nurmuiža bez jeļas nebūs Nurmuiža. Camoon, laiki mainās un viss mainās. Noteikti muižai atradīsies īsta saimniece kas ieguldīs tur savu sirdi nevis kratīsies ar pavāru, silikonus fočēs spoguļos un skolnieces jokus spļaus ārā. Turklāt pazemojot muižas īpašnieku... Nekauņa kas nekauņa ? Olegam tiešām ir milzu pacietība sakarā ar šo nepateicīgo būtni.
Man vispār pretējs efekts...skatos, daža laba ielikusi nutego ar 15% kodu, pati saņēmusi 2 pilnas kastes. Nu i nafig, kāpēc lai es skrietu pirkt?Marta007 @ 12.01.2026 23:39Bet kāda tad vēl ir jēga tiem ietekmeļiem, ja ne reklāma? Pupus un pakaļu katru dienu parādīt? Vai savu ēdienu un dzeršanu? Es tiešām nesaprotu.
Nerunāju par tiem, kas dalās ar saviem izstrādājumiem, receptēm
Dizzy @ 13.01.2026 19:47Man vispār pretējs efekts...skatos, daža laba ielikusi nutego ar 15% kodu, pati saņēmusi 2 pilnas kastes. Nu i nafig, kāpēc lai es skrietu pirkt?
un no tās kastes cik tiks apēsti? Lielāka daļa noteikti tik izmesti misenè…Dizzy @ 13.01.2026 19:47Man vispār pretējs efekts...skatos, daža laba ielikusi nutego ar 15% kodu, pati saņēmusi 2 pilnas kastes. Nu i nafig, kāpēc lai es skrietu pirkt?
Es domāju šai garīgi nenobriedušajai būtnei vēl daudz pamācību priekšā. Arī kā uzturēt pašai sevi un maksāt rēķinus ar savu nopelnīto darba algu.Bumblebee123 @ 13.01.2026 16:24Žēl ka Kristnichiks neatpazīst parasto love-bombing no tiešām īstas mīlestības, bet nu lai veicas.