IetekMeļu tops

Reitings 38
Reģ: 23.12.2018
Nu meičukiņi ??? to kādai vajadzēja izdarīt! ?
Šeit par visām ieteklmelēm + un -
vegānēm, nevegānēm, resnām un sportistēm
28.10.2019 18:36 |

Patīk
Reitings 57546
Reģ: 12.10.2022
*Cap @ 29.10.2023 13:55
Redzu, ka te aizgājusi tēma par tievēšanas maratoniem. Esmu piedalījusies ļoti daudzos (jā, patīk tērēt naudu dažreiz ne tur kur vajag ?)
Par Agneses Graudumas maratonu - jā, dažas receptes ir gardas, bet ļoti daudzas arī atkārtojas (pat citos maratonos, kaut gan pati saka, ka katrs maratons ir savādāks)
Viņa tagad sadarbojas ar draudzeni, kas ir HerbalLife un loti savos maratonos reklāmē tos batoniņus un proteīna pulverus, etc
Par komunikāciju runājot - nu, arī nav tā labākā. Ir pat metusi ārā cilvēkus no grupām, jo arī ir ar tādu attieksmi, ka nedod Dievs viņai kaut ko pajautās ne tādu
Nesaprotu, kāpēc ar tādu attieksmi no šo maratonu organizatoru puses, kāds vēl turpina iet vai iet otro reizi turpat?
Tas ir tāpat kā ar Uresinas maratoniem - samaksā naudu, uztaisa grupas čatu, attieksme briesmīga, neatbild uz jautājumiem.
Kopumā šie "tievēšanas maratoni" ne ar ko neatšķiras no manifestācijas izaicinājumiem, jo manifestējot taču arī var notievēt. :D Tiek izveidotas grupiņas, lai viena otru nodarbinātu un rīkotājai ir jāiesaistās pēc iespējas mazāk.
Manifestētājas tiek nodi*stas, bet tievētāju maratoni tiek slavēti. Man šķiet, ka abos gadījumos ir naudas izšķiešana.
30.10.2023 15:27 |

Reitings 618
Reģ: 13.12.2021
Murka236 @ 28.10.2023 22:33

Es uzsvaru drīzāk liku uz to, ka viņas skaistums tiek daudz par daudz pārspīlēts.

Man vispār liekās absurdi, kad mūsdienās kāds var kādu sievieti nosaukt par nenormāli skaistu. Mēs katra varam salaist botoksu, savilkt sejas vaibstus, fillerus un būs skaistāko sieviešu top. Bet personīgi es par skaistām uzskatu tikai tās, kas nav aizrāvušās ar šo visu, var kaut kas būt, bet mēra robežās. Un tad var spriest, MANURPAT, vai šis cilvēks ir skaists!
Tāpat kā Maija Rozīte, iemetam google kā viņa izskatījās pirms visām medicīniskām operācijām u.c. brīnumiem.
30.10.2023 13:41 |

Reitings 3451
Reģ: 23.01.2022
Kenty @ 30.10.2023 09:54
Jums iesedusies stereotipi Maratons=dieta.Nav nekādas dietas,neko tur neizslēdz,tās nav ne keto,ne griķu, ne olu diētas. Maratoni palidz iesakt šo ceļu uz vesseligu dzivesveidu.Ja būtu tik vienkārši,mums nebutu apaļu cilvēku ar ēšanas problēmām,cukura atkarībām,emocionālām ēšanām.Mēs neesam arī analfabēti,kas nezin ko nozime uzturvielas. Pa lielam mēs paši visu zinam,bet vajag to sajūtu ,ka neesi viens ar savām problēmām..

Nav jēgas par šo strīdēties. Kādam vajag to atbalsta grupu, citam atkal nē.
Es reiz, ļoti sen atpakaļ, biju iesaistījusies Atkal Formā. Receptes un viss pārējais bija forši, bet tas kopējais čats man riebās. Esmu sapratusi, ka man ir jādara pašai pa sevi, bez citiem.
30.10.2023 13:09 |

Reitings 25150
Reģ: 18.08.2022
Kenty @ 30.10.2023 09:54
Jums iesedusies stereotipi Maratons=dieta.Nav nekādas dietas,neko tur neizslēdz,tās nav ne keto,ne griķu, ne olu diētas. Maratoni palidz iesakt šo ceļu uz vesseligu dzivesveidu.Ja būtu tik vienkārši,mums nebutu apaļu cilvēku ar ēšanas problēmām,cukura atkarībām,emocionālām ēšanām.Mēs neesam arī analfabēti,kas nezin ko nozime uzturvielas. Pa lielam mēs paši visu zinam,bet vajag to sajūtu ,ka neesi viens ar savām problēmām..

Pilnīgi piekrītu,šie te maratoni dod vadlinijas veseligam dzivesveidam,kas pēc 3 nebeidzas!
Maratona laikā tiek sniegta plaša info ,ne tikai receptes,lai pēc maratona beigam var turpināt veseligu dzivesveidu ar jauniegutajam zinăšanam,kā piem ,kā izveleties produktus,kā veidot sabalansetu maltiti!
Zinu,ka ir 21.gs ,bet patiesiba ir vel loti daudz cilveku,kam nav ne mazakas nojausmas,kas vispar ir sabalansets uzturs un šadi maratoni palidz iegut zinašanas par to ,ko ēst un kā ieverot veseligu dzivesveidu ilgerminā .
Otra lieta ir tā,ka ne kurš katrs ir gatavs ilgerminā ēst veseligi un pat ja ir iegutas zināšanas ,tomer pēc kāda laika atgriežas pie vecajiem ieradumiem.
Paskatoties ,piem,uz to pašu Aneti no atkal formā,vina ir izveidojusi programmu ar sabalansetam maltitem,dod padomus par aktivitatem,bet pašlaik uz vinu skatoties neškiet ,ka pati ir formā,pat ja vinas bmi ir normas robeźas.
30.10.2023 13:07 |

Reitings 230
Reģ: 31.05.2022
apskaujmani @ 30.10.2023 11:58
Klau, A tā @lida_niznaja kas vēl viņai dzive traks noticis, kkada storijā lasiju ka kka vel traks viņai bija noticis.. tā ir tā pati kas ar to Zuta draudzeni agrak tos tiktokus filmēja, ja? Sirds sāp skatoties tos stilorjus. Saprotu ka viņai ir ari bērniņš, bet bildes tik maz redzams vai ar teti diez kopā ir kamer viņa pasaule sevi meklē? Jebkura gadijumā skumji, ļoti skumji skatities.

Viņai ir diagnoze Multiplā skleroze.
30.10.2023 12:38 |

Reitings 350
Reģ: 04.03.2020
apskaujmani @ 30.10.2023 11:58
Klau, A tā @lida_niznaja kas vēl viņai dzive traks noticis, kkada storijā lasiju ka kka vel traks viņai bija noticis.. tā ir tā pati kas ar to Zuta draudzeni agrak tos tiktokus filmēja, ja? Sirds sāp skatoties tos stilorjus. Saprotu ka viņai ir ari bērniņš, bet bildes tik maz redzams vai ar teti diez kopā ir kamer viņa pasaule sevi meklē? Jebkura gadijumā skumji, ļoti skumji skatities.
viņa ir Zutim - Elīnas māsa..
30.10.2023 12:03 |

Reitings 122
Reģ: 21.05.2021
30.10.2023 11:58 |

Reitings 5974
Reģ: 14.02.2021
JERSIKA @ 29.10.2023 22:19

Viņa ir ļoti robusta,tāds koka klucis Konstantīns. Tāda kantaina seja nu pilnīgi nepiecilcīga.
sasmējos - koka klucis Konstantīns 😅 labāk, lai piebremzē ar botoksu, atkal jau gatava špricēties
30.10.2023 10:32 |

Reitings 1860
Reģ: 25.01.2023
yay @ 30.10.2023 08:24

beidzot tik sakarīgs komentārs!
Man parasti tiem, kuri sēž uz diētas gribas pajautāt - a ko tu darīsi kad diēta beigsies? Tam ir jākļūst par dzīves veidu, tikai mūsdienās lielākoties sabiedrībai nav rakstura un labāk sponsorē beķereju un raud, ka kāds atļaujas acīs pateikt, ka resnums nav veselīgi.
30.10.2023 09:54 |

Reitings 2469
Reģ: 04.01.2022
Vārdotāja @ 29.10.2023 23:15
jeibogu, lai es sēdētu kaut kādos grupu čatos un apspriestu savus kg?
Ja gribi grupas efektu, ej pie fizioterapeita uz grupu nodarbībām. 5 eiro viena reize un būs efekts..
Jesus, tie slinkie cilvēki.

Nu piemēram man, lai tiktu no mana ciema līdz tuvākajam fizioterapeitam, ir jābrauc 40-50 minūtes ar starppilsētu autobusu. Un 40-50 min atpakaļ. Un reize pie fizioterapeita maksā 10€. Tā kā ja parēķina laiku un naudu, protams ka man ērtāk un lētāk ir vingrot no mājām. Ne visi dzīvo lielpilsētā, kur fizioterapeiti un grupu nodarbības ir uz katra stūra. Šitā lielpilsētu arogance besī!
30.10.2023 09:34 |

10 gadi
Reitings 6529
Reģ: 05.08.2013
Lucida @ 29.10.2023 21:28
Nu kāā… kā var pirkt kaut kādus tievēšanas maratonus vai sagatavotus uztura plānus ar receptēm? Pieaugušas sievietes, bet domā, ka ja dažas nedēļas piedalīsies kaut kādā maratonā vai ēdīs strikti pēc ēdienkartes, tad notievēs un nu tik varēs dzīvot tievas un smukas? Ir jāsaved kārtībā sava ēdienkarte, jāiemācās uzņemt visas nepieciešamās uzturvielas, kombinēt ēdienus. Nevar vienkārši izslēgt kaut kādus produktus vai ēst pēc sarakstiņa. Ja to, kā jūs ēdat, varat uzturēt ilgtermiņā - gadiem, tad tikai no tā būs jēga. Tad varēsiet i friškas, i šokolādi ēst, jāiemācās balanss.
Instagramā par šo visu runā apsite_anna, bet jā, tas ir basics, tāpēc grūti šo visu cilvēkiem ieskaidrot un “iepārdot”, jo cilvēki meklē brīnumlīdzekļus, tāpēc labprātāk atdos 600€ kādam šarlatānam, kurš teiks, ka nedrīkst lietot piena produktus, jo tas izklausās vienkārši un atrisinās visas problēmas nevis iemācīsies veselīgas attiecības ar ēdienu.

beidzot tik sakarīgs komentārs!
Man parasti tiem, kuri sēž uz diētas gribas pajautāt - a ko tu darīsi kad diēta beigsies? Tam ir jākļūst par dzīves veidu, tikai mūsdienās lielākoties sabiedrībai nav rakstura un labāk sponsorē beķereju un raud, ka kāds atļaujas acīs pateikt, ka resnums nav veselīgi.
30.10.2023 08:24 |

Reitings 6586
Reģ: 23.08.2022
Arahne @ 29.10.2023 23:59

Bija raksts par to, ka dabūjis kaut kādu infekciju

kur var atrast to rakstu?
30.10.2023 06:30 |

10 gadi
Reitings 3944
Reģ: 27.06.2014
Apple of my eye @ 29.10.2023 23:08

Varbūt ngadījums kāpjot kalnos?
Vēl jau bija vētra Acapulco, bet tas jau pirms vairākām dienām + diez vai viņš būtu uz turieni devies...

Bija raksts par to, ka dabūjis kaut kādu infekciju
29.10.2023 23:59 |

Reitings 37
Reģ: 07.06.2022
vienkarsinav @ 29.10.2023 19:15

Tu tik dedzīgi aizstāvi Agnesi :D
Saprastu,ka es ēstu tikai sēkliņa,1 tk jau nu nesatur tik daudz kaloriju,lai 4 nedēļu laikā es nenomestu svaru. Viss čill,ja uz tevis strādāja,ļoti forši. Ar to tevi apsveicu!
Vēlreiz atļaušos pajautāt,kad tu piedalījies maratonā?

Es arī piedalījos Agneses maratonā un man ir tikai labākās atsauksmes. Receptes ļoti gardas bija un ja ievēro visus viņas noteikumus, par svara zudumu vari nešaubīties.
(Es piedalījos 2020 gada jūnijā.)
29.10.2023 23:32 |

Reitings 6996
Reģ: 10.01.2023
lottinja @ 29.10.2023 14:08

Tā nav, citiem vajag grupas faktoru, iespēju čatos morivēt vienai otru. Es “atkal formā” nometu 16 kg. Bet ar laiju palaidos un viss ir atpakaļ.
jeibogu, lai es sēdētu kaut kādos grupu čatos un apspriestu savus kg😁
Ja gribi grupas efektu, ej pie fizioterapeita uz grupu nodarbībām. 5 eiro viena reize un būs efekts..
Jesus, tie slinkie cilvēki.
29.10.2023 23:15 |

Patīk
Reitings 11244
Reģ: 18.09.2021
apskaujmani @ 29.10.2023 22:51
Kas noticis diez @lida_niznjaja šodien ielika ka viņas draugs Meksikā nomiris vāc naudiņu, lai atgrieztu atpkaļ mājās pie ģimenes ?

Varbūt ngadījums kāpjot kalnos?
Vēl jau bija vētra Acapulco, bet tas jau pirms vairākām dienām + diez vai viņš būtu uz turieni devies...
29.10.2023 23:08 |

Reitings 122
Reģ: 21.05.2021
Kas noticis diez @lida_niznjaja šodien ielika ka viņas draugs Meksikā nomiris vāc naudiņu, lai atgrieztu atpkaļ mājās pie ģimenes 🥺
29.10.2023 22:51 |

Reitings 1369
Reģ: 12.11.2021
chiepinja @ 29.10.2023 20:43
viņai jau arī augums - tāds nekāds. 158cm un tie 57kg uz viņu ir…nu klucīga. Pati arī vairākkārt teikusi, ka taisa žoklī lipolītiķi, jo sejas forma kvadrātaina un nav ovāla. Pirms 3 gadiem var redzēt to patieso seju

Viņa ir ļoti robusta,tāds koka klucis Konstantīns. Tāda kantaina seja nu pilnīgi nepiecilcīga.
29.10.2023 22:19 |

Reitings 1860
Reģ: 25.01.2023
Nu kāā… kā var pirkt kaut kādus tievēšanas maratonus vai sagatavotus uztura plānus ar receptēm? Pieaugušas sievietes, bet domā, ka ja dažas nedēļas piedalīsies kaut kādā maratonā vai ēdīs strikti pēc ēdienkartes, tad notievēs un nu tik varēs dzīvot tievas un smukas? Ir jāsaved kārtībā sava ēdienkarte, jāiemācās uzņemt visas nepieciešamās uzturvielas, kombinēt ēdienus. Nevar vienkārši izslēgt kaut kādus produktus vai ēst pēc sarakstiņa. Ja to, kā jūs ēdat, varat uzturēt ilgtermiņā - gadiem, tad tikai no tā būs jēga. Tad varēsiet i friškas, i šokolādi ēst, jāiemācās balanss.
Instagramā par šo visu runā apsite_anna, bet jā, tas ir basics, tāpēc grūti šo visu cilvēkiem ieskaidrot un “iepārdot”, jo cilvēki meklē brīnumlīdzekļus, tāpēc labprātāk atdos 600€ kādam šarlatānam, kurš teiks, ka nedrīkst lietot piena produktus, jo tas izklausās vienkārši un atrisinās visas problēmas nevis iemācīsies veselīgas attiecības ar ēdienu.
šeit pieminētie maratoni neizledz produktu grupas.Lieku roku uz sirds,ka ir gan ogH,gan oBV,gan labie tauki,gan gaļa gan zivis.arī sāli neizlēdz.vienīgi ierobežo pievienoto cukuru,ir arī naški ,arī uzkodas.viss ir.Varbūt kāds vēl pievieno strikto dietu maratonus,bet šie noteikto nav tie.Pec būtibas ,protams viens pats var kulties ,bet ja cilvēkam gribas un vajag kadu kopības sajūtu un to grūdienu,tad neredzu neko sliktu paņemt un kopā to ceļu sākt iet.
29.10.2023 22:03 |

Patīk
Reitings 11244
Reģ: 18.09.2021

+++
(nesaprotu, kā šim komentāram varēja iedot mīnusu)
Veselīgs ēdiens un fiziskās aktivitātes ir jāpadara par D Z Ī V E S V E I D U. Un tad nebūs ne jābadojas, ne jāsēž maratonos, ne jāizslēdz kāds jaunais "ļaunais" produkts, ne kalorijas jāskaita, ne drainīši jādzer.
Piekrītu par to, ka cilvēki kā muļķi meklē brīnumlīdzekļus, kas ļaus nomest svaru ātri un uz visiem laikiem. Mostieties - tādu nav! Nāk tikai trendi viens pēc otra, bet nekāds piķis nepalīdzēs sakārtot svaru & veselību uz sitiena
29.10.2023 21:56 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits