Uvavy @ 23.07.2023 22:05Man ne vienmēr simpatizē Sprinģe, bet pārmest, ka viņa lien ne savā laukā noteikti nevar. Viņas lauks ir pētnieciskā žurnālistika, daudz runā par viltus ziņām, dezinformatoriem. Janovska ir kādā saistībā ar Coral Club, ko Sprinģe bija pētījusi Karmas latviešos. Tas, ka viņa tagad izcēla Janovsku, arī ir cīņa ar pašpasludinātiem speciālistiem, kuri maldina citus, sniedzot nepatiesu vai daļēji patiesu, bet piepušķotu informāciju, un atsaucoties uz savu autoritāti (iegūto grādu).
chiepinja @ 23.07.2023 21:43Kas notiek ar to Lerchuk, notiesāja?
Uvavy @ 23.07.2023 21:52
Es par tādu cilvēku iepriekš nebiju dzirdējusi, bet šodien paskatījos viņas mājaslapu, kur rakstīts, ka viņai ir "vairāk nekā 20 gadu pieredze BKUS". Ja viņa ir 20 gadus Latvijā, es nesaprotu, kāds sakars uzsvērt, ka viņa ir malacis, jo runā latviski un censties attaisnot viņas pareizrakstības un interpunkcijas kļūdas (kas pat nav tipiskās ārzemnieku kļūdas).
MartaElza @ 23.07.2023 21:54
https://www.instagram.com/p/Cu_LkP_Nf5n/?igshid=MzRlODBiNWFlZA==
Scandinavian @ 23.07.2023 21:53
Ko tad viņa raksta par auzu putru?
Merilda @ 23.07.2023 21:30
Ne vienmēr paši dermatologi un uztura speciālisti ir erudīti un izglītoti, inteliģenti utt., lielākajai daļai nemaz neinteresē papildus informācija, apgūt jaunas zināšanas, paplašināt redzesloku savā profesijā utt., lielākā daļa vienkārši ieguvuši izglītību un izraksta hormonu preparātus. Neesmu ne viens, ne otrs, bet interesējos par uzturu - to, ko raksta Jankovska savā IG par auzu pārslu putru - biju lasījusi jau 5 pirms gadiem no cita info avota, tāpēc nav iemesla apšaubīt vai domāt, ka viņa ir uzrakstījusi pilnīgu absurdu. Beeeet tik daudziem tas nepieņemami, jo paši neinteresējas par lietām, neko nav lasījuši un pētījuši. Cik zinu, viņa nav latviete un ir muļķīgi apspriest to, ka viņas latviešu valoda nav perfekta. Prieks, ka cilvēks cenšas un pielieto valodu kā var.
Merilda @ 23.07.2023 21:30
Ne vienmēr paši dermatologi un uztura speciālisti ir erudīti un izglītoti, inteliģenti utt., lielākajai daļai nemaz neinteresē papildus informācija, apgūt jaunas zināšanas, paplašināt redzesloku savā profesijā utt., lielākā daļa vienkārši ieguvuši izglītību un izraksta hormonu preparātus. Neesmu ne viens, ne otrs, bet interesējos par uzturu - to, ko raksta Jankovska savā IG par auzu pārslu putru - biju lasījusi jau 5 pirms gadiem no cita info avota, tāpēc nav iemesla apšaubīt vai domāt, ka viņa ir uzrakstījusi pilnīgu absurdu. Beeeet tik daudziem tas nepieņemami, jo paši neinteresējas par lietām, neko nav lasījuši un pētījuši. Cik zinu, viņa nav latviete un ir muļķīgi apspriest to, ka viņas latviešu valoda nav perfekta. Prieks, ka cilvēks cenšas un pielieto valodu kā var.
Elizabeteeee @ 23.07.2023 21:13Neticu, ka mums forumā šeit nav neviena dermatologa un uztura speciālista, kurš tad galu galā arī objektīvi pateiktu par to auzu putru ?
oioioi @ 23.07.2023 19:39
Mani, savukārt, izbrīna, ka Spriņģe par putru jautā cilvēkam bez attiecīgās izglītības par cilvēka viedokli ar izglītību tajā jomā. Nu kā? WTF?
Burgundya @ 23.07.2023 16:30Saistībā ar Vizlu tur viss skaidrs. Dzīvo savu labāko dzīvi, ir pakļauta skriet pakaļ skaistuma etaloniem. Viņa tiešām ir ļoti simpātiska, nesaprotu, kāpēc viņa slēpj savus unikālos vasaras raibumus. Man vairāk viņa simpatizētu, ja viņa vairāk būtu Latvijas Laura, nevis skrien pēc Kardashian kulta un pataisīt sevi par kārtējo lelli, bet katram savs ?!
Attiecības arī viņai izskatās līdzīgi līmenī kā Valdmaņiem bija - skaistums, mode un lai abi ir kā no žurnāla. Nav vairs viņiem augstāka līmeņa, kur kāpt.
Es zinu to Porziņģa kompāniju, kas viņam tur izskatās ir uzsēdusies. Manliekas smieklīgi lielīties ar visu to bagātību, ka Kristaps to visu uzsaucis. ?
Hubabuba @ 23.07.2023 19:33Neesmu Jankovskas fane, viņai tas saturs ir pārāk komercializēts un tā wanabe influenceres gorīšanās rada ne visai profesionālu iespaidu, bet lai gan man pašai Bidiņš liekas pa lielam ok, tomer viņam nav apakšā nopietnas izglītības, tikai kautkādi kursiki un pašmācības ceļā iegūta informācija, mūsdienās jau ar to pietiek, lai mentorētu cilvēkus un vadītu savus kursikus, kā pareizi ēst. Un Sprinģe, kura vienmēr ir skaļi iestājusies par medicīnu, kas balstīta uz zinātniskiem faktiem, saņemot sarakstu ar pētijumu linkiem, tāpat pamanās uzdrist par to kā redz Jankovska ar tādu latviešu valodu var dabūt doktora disertāciju. Ļoti profesionāli no pētnieciskās žurnālistes puses, lai neteiktu vairāk. Kad aptrukstas argumenti, tad vajag uzdirst.
... un pašās beigās Eyeroll 😅 vai tas skatiens uz atpakaļu 😅 citreiz balsī ierēcos 😅sinddyy @ 23.07.2023 19:11
Mani nosit tas vienādi tukšais skatiens visās bildēs. ?