Elinapelina @ 08.12.2021 10:39
Kapec tevi tas satrauc?? kā dzivo tu? Ar paklāju pie sienas īrētā hruščovkas?? kopā ar vecākiem pat varbut ???? bet re, Didrai pa 200k dzivoklis un pa 50k auto ?
Mc.Queen @ 07.12.2021 19:33Man, piemēram, Freimane un Juta liekas iedomīgas, jo nekad IG neatbild uz ziņām. Vai esmu kaut ko pajautājusi vai vnk komentējusi.
Savukārt, Ķuze un Kubasova vienmēr ir jauki atbildējušas.
Kā Jums šajā sakarā? :D
JERSIKA @ 08.12.2021 10:17Didrihsonei šķiet viss dzīvoklis nav marmorā? Mazliet jau šis nav izgājis? Bildēm varbūt skaisti... Bet mūsu gadalaikiem viss tādās aukstās flīzes vai akmens masas izstrādājumos nu gan nav piemērots.
Cik storijos redzams, diezgan bezgaumīgi...
Vakarkleita @ 08.12.2021 07:39
Viņa vada kaut kādus treniņus un runā par ēšanu - viņa ir kāds sertificēts speciālists ?????
chiepinja @ 07.12.2021 05:49vienīgais kas tur staro ir Roberta maks ???
viņš viņu bildināja pirms 8 gadiem! Priekš kam?Kairi @ 07.12.2021 23:43
Daudzas sievietes ir čūskas. Tu noteikti viena no tām. Agrāk teica, ka sievietei nav viegli dzīvot vīriešu pasaulē, bet tagad man gribētos teikt- nē, sievietei nav viegli citu sieviešu pasaulē. Linda ar Daini ir kopā ap 10 gadiem, ja ne vairāk, audzina divus bērnus, suns, kopīgi biznesi, bet tad atradīsies kāda, kas nievājoši izteiksies ''viņai jau tikai draugs ne vīrs''. Tieši tādu kā Tu dēļ, daudzas sievietes iedzen sevi kompleksos un sāk zāģēt savu vīru, ja nesagaida bildinājumu pēc gada. Ja diviem cilvēkiem ir kopā labi tā pat vien, Tev tiešām traucē, ka viņa savu otru pusīti sauc par vīru arī bez dokumenta? Sieviešu solidaritāte...tāda nepastāv, labāk iedzelt otrai sievietei! Lai jau Tev tas dokuments ir laimīgas laulības atslēga!
Vakarkleita @ 08.12.2021 07:39
Viņa vada kaut kādus treniņus un runā par ēšanu - viņa ir kāds sertificēts speciālists ?????
JERSIKA @ 07.12.2021 21:31Kā Jums Līga Rīdere?!
Tā apgarotība skiet6par traku...
Sisenis @ 08.12.2021 06:30
Es varu sevi saukt par veikala direktoru, ja strādāju kasē?
Kairi @ 07.12.2021 23:43
Daudzas sievietes ir čūskas. Tu noteikti viena no tām. Agrāk teica, ka sievietei nav viegli dzīvot vīriešu pasaulē, bet tagad man gribētos teikt- nē, sievietei nav viegli citu sieviešu pasaulē. Linda ar Daini ir kopā ap 10 gadiem, ja ne vairāk, audzina divus bērnus, suns, kopīgi biznesi, bet tad atradīsies kāda, kas nievājoši izteiksies ''viņai jau tikai draugs ne vīrs''. Tieši tādu kā Tu dēļ, daudzas sievietes iedzen sevi kompleksos un sāk zāģēt savu vīru, ja nesagaida bildinājumu pēc gada. Ja diviem cilvēkiem ir kopā labi tā pat vien, Tev tiešām traucē, ka viņa savu otru pusīti sauc par vīru arī bez dokumenta? Sieviešu solidaritāte...tāda nepastāv, labāk iedzelt otrai sievietei! Lai jau Tev tas dokuments ir laimīgas laulības atslēga!
vivii @ 07.12.2021 23:11
Jā, par Freimani varu teikt to labāko, vienmēr pāršēro manus story vai izkopē tekstu no pm, ieliek ❤️ vai atbild.
Es pat pabrīnījos, ka man atbildēja utt.
man Freimane nav atbildējusi.Mc.Queen @ 07.12.2021 19:33Man, piemēram, Freimane un Juta liekas iedomīgas, jo nekad IG neatbild uz ziņām. Vai esmu kaut ko pajautājusi vai vnk komentējusi.
Savukārt, Ķuze un Kubasova vienmēr ir jauki atbildējušas.
Kā Jums šajā sakarā? :D
Viņai nav vīrs, bet draugs. 😂😂😂😂