bouquettt @ 12.12.2023 20:56Es nesaprotu, kāpēc ar tādiem vardarbīgiem vīriem tiek radīti vēl bērni. Nu nepaliek jau viņi vardarbīgi pēkšņi vienā dienā, gadu gaitā noteikti ir bijuši vairāki red flags.
Subidubi @ 12.12.2023 19:44Gadījums ar Judzi ir pierādījums tam, ka sievietei jābūt finansiāli pilnīgi neatkarīgai no vīrieša. Tā lai jebkurā brīdī var savākt mantas un aiziet, neraustoties par vietu, kurā dzīvo, bērnu skolām, mašīnu. Tā vietā tik daudzas sievietes izvēlas (nevis nevar, bet izvēlas) strādāt zemu apmaksātu darbu vai vispār nestrādāt.
Biezlape @ 12.12.2023 16:57Es gribētu saprast, kas ir tas maģiskais spēks kas liek paciest vardarbību? Vai tās būtu domas ka viņš mainīsies un tas jau bija tikai vienu reizi? Kāpēc atkal pāris saiet kopā, ja ir vardarbības jeb krāpšanas dēļ pašķīrušies? Kāpēc turpina dzemdēt bērnus šādās attiecībās? Vai ir kāds vienkāršs skaidrojums?
sveciite @ 12.12.2023 20:27no kurienes tāds info?
no kurienes tāds info?Huppoo @ 12.12.2023 20:07Izrādās tā Rūta Jūdze ir Gorkšam māsa? Vai tad brālis nevarēja agrāk palīdzēt?
fifinators @ 12.12.2023 18:08
Varmākas ir ļoti labi manipulatori. Viņi spēj ieskaidrot to, ka sieviete pati pie visa ir vainīga. Un ne jau visu laiku viņi ir vardarbīgi, ir brīži, kad viņi uzvedas normāli. Un ar to arī aizmālē acis.
Mc.Queen @ 12.12.2023 17:40Vispār Judzis jau ne tikai Dz.V spēlē, bet arī Dailē strādā, muzikālajās izrādēs spēlē…
Biezlape @ 12.12.2023 16:57Es gribētu saprast, kas ir tas maģiskais spēks kas liek paciest vardarbību? Vai tās būtu domas ka viņš mainīsies un tas jau bija tikai vienu reizi? Kāpēc atkal pāris saiet kopā, ja ir vardarbības jeb krāpšanas dēļ pašķīrušies? Kāpēc turpina dzemdēt bērnus šādās attiecībās? Vai ir kāds vienkāršs skaidrojums?
Otiiilija @ 12.12.2023 17:23izlasi lidz galam pirms dezinforme, visu apstiprinja velak un bija operacija utt pec kuras vinu apsaukaja.