Kiki007 @ 13.12.2019 13:06
Ak, cik precīzi!!! ? Tu esi forša ❤️
Pormifē @ 14.12.2019 21:24Kā Jums Katrīnas Puriņas iznācies???♀️
Blanche @ 14.12.2019 21:28
Nu briesmīgi. Kas tā skaitās - darba balle? ??
Nu es pie tāda ārsta neietu- galīgi nenopietni viss tas izskatās.
pinkyminka @ 14.12.2019 21:44es nesaprotu, kam ir jānotiek lai filmētu kā bērni grauž kaut kādu bumbiņu, priecāties un publicēt to. tai Dzenītei nav pilni bēniņi. nabaga bērni, pēc gadiem izaugs un būs kauns, ka viņu māte ko tādu ir publicējusi internetā.
Blanche @ 14.12.2019 21:57
Nu storiji jau pazudīs, bet nu tas jau nav jaunums, viņa ļauj grauzt bumbiņu, krist peļķē, spēlēties ar kaķu barību, sist pa TV utt. Viņai tas viss liekas jautri un domā, ka sekotājiem arī. Tāda nu ir tā audzināšana??
pinkyminka @ 14.12.2019 21:44es nesaprotu, kam ir jānotiek lai filmētu kā bērni grauž kaut kādu bumbiņu, priecāties un publicēt to. tai Dzenītei nav pilni bēniņi. nabaga bērni, pēc gadiem izaugs un būs kauns, ka viņu māte ko tādu ir publicējusi internetā.
Blanche @ 13.12.2019 13:07
Mani arī kaitina viņas tā čīkstēšana par dvīņiem, it kā tas ir pasaules galas, ka ir dvīņi. It kā viņa būtu vienīgā, kurai tā ir.. un ko teikt tiem cilvēkiem, kuriem nav tik lielas finanses, lai varētu visu uzreiz dubultā sapirkt.. bet viņai, naudas netrūkst, sīčiem firmas drēbes. Un, ja vairāk audzinātu savus bērnus nevis filmētu kā iekrīt peļķē, spēlējas ar kaķu barību, tad varbūt būtu vieglāk tikt galā.
nu nav nekas tāds katastrofāls, kā viņa to visiem pasniedz..
Pormifē @ 14.12.2019 22:09Un bērni domā ka tas ir normāli, jo Dzene jau neko nesaka, ka tik iefilmēt un pasmieties... Šeit varētu noderēt teiciens - no smiekliem līdz asarām, ceru, ka puikām viss būs ok, un kādu gabalu nebūs arī norijuši... Šausmas!???
kreimene.. @ 13.12.2019 13:11
Jejbogu.. jūs tiešām nesaprotat atšķirību starp viedokļa izteikšanu un stulbu, nepamatotu ap*iršanu, pašas neko nezinot! "Viņai taču ir tik viegli, viņai ir, kas palīdz, viņai tak viss ir sponsorēts utt". "Viņa gan izsūc nervus vīram". Jūs tik ļoti viņu aprunājat, zinot par viņu tikai to, ko Jūs redzat IG!!
Un es nepavisam neesmu viņas fane! Mani vnk fascinē un tik ļoti kretinē šādi cilvēki, kā jūs, kuras slēpjoties aiz slēpta profila sviestu dzenat par pilnīgi nepazīstamiem cilvēkiem.
ShabbyEve @ 14.12.2019 22:13Viņa tak ir stulba! Saderam, ka vismaz 1 gabalu tie bērni norija????
ShabbyEve @ 14.12.2019 22:15dzenite neko nemāca saviem bērniem. Būs grūti. Aizies dārziņa, skola, būs ļoti grūti, audzināt bērnus vajag mājas.... bet tur... aij.... jāieliek IG.