IevaLapina @ 14.02.2026 10:57tam varētu būt saistība ar to, ka dienu pirms pazušanas Miks un Laura tiesājās viens ar otru?
IevaLapina @ 14.02.2026 10:57tam varētu būt saistība ar to, ka dienu pirms pazušanas Miks un Laura tiesājās viens ar otru?
kā es to varētu zināt?😀 Laura jau lika storijus, ka ir tiesā un Miks ir pimpisMinkaMurrrrr @ 14.02.2026 11:10
Par ko tiesājās?
Hermiine89 @ 13.02.2026 07:56Nav vairs manītas kopā pēdējā laikā. Iespējams Ķimenei Jeļa bez Fiļa vairs nav interesanta. Nespīd vairs labi apmaksātie retrīti ar Loccitane kosmētiku dāvanās. Ķimene, pirmkārt, ir uzņēmēja. Tērēt laiku ar Jeļu tukšās sarunās ne visiem gribās.
loija @ 14.02.2026 11:24
Jeļai sapņu dzīve sākusies. Valentīndienā attālināti ziedi no koķika sava, bez koķika klātienē, kamēr ar O braukāja pa Maldīvām katru gadu.
IevaLapina @ 14.02.2026 11:19kā es to varētu zināt?? Laura jau lika storijus, ka ir tiesā un Miks ir pimpis
gan jau saistība nekāda , bet mēs jau nezinam kam tā ģimene iet cauri dēļ tiem diviem
IevaLapina @ 14.02.2026 11:19kā es to varētu zināt?? Laura jau lika storijus, ka ir tiesā un Miks ir pimpis
gan jau saistība nekāda , bet mēs jau nezinam kam tā ģimene iet cauri dēļ tiem diviem
bija pārshērots kaut kāds reels ar video, ka daži cilvēki ir dickMinkaMurrrrr @ 14.02.2026 11:29
Tieši ta ari rakstija par Miku ?
Man liekas es redzēju to story, bet pec tā man likās, ka pat nevar saprast ar ko tiesājas
vienīgi savā profilā aizmirsusi noņemt soul of @nurmuizaspils.Anncha @ 14.02.2026 11:28
Pamanīju, ka izdzēsts Nurmuižas instagram konts?
sauliiite.paula @ 14.02.2026 11:50
Gan jau Laura cenšās panākt lielākus uzturlīdzekļus bet neizdodas
Kirbis32 @ 14.02.2026 12:38
Vina no viņa grib izpiest par katru bērnu 400 eur.?
Minimālie ir 195 laikam,viņai nepietiek,vāca čekus utt. Viņa neļauj Mikam vispār dzīvot,nedz elpot. Pretīga sieviete,brīnos ,ka Gobzems nav viņu izlicis story,asins sūcēja.
Prtams,tēvam ir jārūpējas par saviem bērniem,bet Miks jau to arī dara. Tāpēc viņi arī ar Endiju izvācās no tās mājas,nevarēja pavilkt,jo Dukuriene sūc naudu,pašas jaunais līgavanis viņai jauztur Alfons kaut kāds,neko nedara.
,jo Dukuriene sūc naudu,pašas jaunais līgavanis viņai jauztur Alfons kaut kāds,neko nedara.
Kirbis32 @ 14.02.2026 12:38
Minimālie ir 195 laikam,viņai nepietiek,vāca čekus utt. Viņa neļauj Mikam vispār dzīvot,nedz elpot. Pretīga sieviete,brīnos ,ka Gobzems nav viņu izlicis story,asins sūcēja.
Prtams,tēvam ir jārūpējas par saviem bērniem,bet Miks jau to arī dara. Tāpēc viņi arī ar Endiju izvācās no tās mājas,nevarēja pavilkt,jo Dukuriene sūc naudu,pašas jaunais līgavanis viņai jauztur Alfons kaut kāds,neko nedara.
tādas ir daudzas.Kirbis32 @ 14.02.2026 12:38
Viņa taisīs retrītus. Nosaukums varēja būt orģinālāks? Retreat by Jelinska. 🙄Cīlija @ 14.02.2026 15:40Jeļai armija :D!! Pret, vai par ko viņa taisās karot?? Ko viņa plānoja darīt ar "ševis apmaksāto" Nurmuižas lapu, kad pašas muižas viņai nav un visticamāk, viņa tur pat kāju sper nav gaidīta? Ies karagājienā un izsvēpēs Fiļu no muižas mūriem un tad uzvilks savu karogu? Un vēl tik priecīga par bezmaksas eklēriem un palīdzību, it kā nesen nebūtu stāstījusi, ka tapīgs zaķītis būdama,, pat poršam sakrājusi. Apdirsa Santu, bet pati vēl trakāka, tā kā aizgāja vienā dienā ar saviem kapara podiem, tā arī viss, vairāk neko nemēģināja izspiest un nekad tādu sūdu nerunāja, bet apprecējās ar jauno mīlu