nedirs. Izolācija noņem visu, un galvenais - pieradums.loija @ 17.12.2025 10:28
Neviena skaņas izolācija, kuru liek dzīvokļos pilnībā nenoņem āra trokšņus. Tramvaja sliedes pie pašas mājas, skaņa noteikti ir, bet iespējams ne traucējoša. Dzīvoklis labs, galvenais lai pašai iemītiecei patīk.
VistaVita @ 17.12.2025 22:42koka maja ,tālais centrs.
Nav ne Filozofu rezidence,ne Jaunā Teika. Bēdīgi
Fitnessbabe @ 17.12.2025 23:59nedirs. Izolācija noņem visu, un galvenais - pieradums.
Sāku es, kas dzīvo Eksporta ielā pie sliedēm un pretim Andrejostas???
VistaVita @ 17.12.2025 22:42koka maja ,tālais centrs.
tas noteikti ir par Jeļas lielo muti 😁jo nu skatīties no viņas skatu punkta- pārcelties no Mežaparka privātmājas uz šādu dzīvokli ir pazemojoši 😁cory @ 18.12.2025 02:39
Es ceru, ka tas ‘bēdīgi’ ir ar ironiju par Jeļas lielo muti, jo nu man nav saprotama tā vidējā latvieša domāšana, ja tev nav dzīvoklis jaunajā projektā, tad tu neesi neko dzīvē sasniedzis. Man tie jaunie projekti liekas tik bezpersoniski un vairāk nekā puse no viņiem ir neērtās vietās, pie tam pa vidu hruščovskām, ka es personīgi, īpaši daudz nedomājot, vienmēr izvēlētos dzīvot centrā, plašā pirmskara dzīvoklī ar augstajiem griestiem, kas atrodas vēsturiskā ēkā ar smukiem arhitektūras elementiem nekā kaut kādā jaunajā projektā, kur nedod dievs 4 istabu dzīvoklis ir iespiests 60kvm. Bet nu katram savs!
He730 @ 18.12.2025 11:03tas noteikti ir par Jeļas lielo muti ?jo nu skatīties no viņas skatu punkta- pārcelties no Mežaparka privātmājas uz šādu dzīvokli ir pazemojoši ?
jenna @ 17.12.2025 22:41
Man tie pēdējo dienu storiji liekas kā intrigas uzturēšanai un neatpalikšanai no draudzenes Evelīnas :D
Tas tā kā joks? Jaunā Teika ir mikrorajons. Tādā dzīvot man šķiet ir īpaši neprestiži. Protams, Jeļa gan jau gribētu Klusajā centrā, bet pēc pašas pieredzes zinu, cik grūti tur kaut ko labu dabūt ar 4 istabām.VistaVita @ 17.12.2025 22:42koka maja ,tālais centrs.
cory @ 18.12.2025 02:39
Es ceru, ka tas ‘bēdīgi’ ir ar ironiju par Jeļas lielo muti, jo nu man nav saprotama tā vidējā latvieša domāšana, ja tev nav dzīvoklis jaunajā projektā, tad tu neesi neko dzīvē sasniedzis. Man tie jaunie projekti liekas tik bezpersoniski un vairāk nekā puse no viņiem ir neērtās vietās, pie tam pa vidu hruščovskām, ka es personīgi, īpaši daudz nedomājot, vienmēr izvēlētos dzīvot centrā, plašā pirmskara dzīvoklī ar augstajiem griestiem, kas atrodas vēsturiskā ēkā ar smukiem arhitektūras elementiem nekā kaut kādā jaunajā projektā, kur nedod dievs 4 istabu dzīvoklis ir iespiests 60kvm. Bet nu katram savs!
MatildeR @ 18.12.2025 23:09
Tu aprakstīji econom klases jaunos projektus. Premium segmentā griesti ir ~3m un 4 istabu dzivokļi 100-200kvm. Papildus, pazemes parkings, siltās grīdas, apsardze un vienmēr tira kāpņu telpa.
Nu šampis nav lēts prieks, varbūt tagad dzer kaut ko lētāku un ne tik bieži cerams.GlorijaGrevcova @ 19.12.2025 12:18Bet Jelinska tagad dzer daudz mazāk. Esot ar Fiļu, trieca katru dienu, ceļojot ar Fiļu, vispār bij vieglā pālī no rīta līdz vakaram, ņemot vērā publicētos glāžu un pudeļu apjomu. Sanāk, ka papuča miesu spēja paciest tikai iedzerot. Varbūt tā šķiršanās nāks par labu psihiskajai veselībai. Domāju, ka nav viegli regulāri gulēt ar sev fiziski nepievilcīgu vīrieti tēva vecumā, ar laiku tas noved pie nopietnām psiho problēmām.
Skandalalert @ 17.12.2025 20:19
Bet nu ilgtermiņa tas toc ir veseligi? Veseligs sporta daudzums jau protams notur tiesi pie veselības, bet kas par daudz tas par skādi, pēc 10 gadiem veselības problēmas nebūs krietni vairāk?
VistaVita @ 19.12.2025 17:45Tā ir renovēta ,bet koka māja. Nav restaurēts skaists 5-6 stāvu nams klusajā centrā. Tādu Jelinska pavilkt vairs nevar. Jādzīvo koka būcenī.
Pat tas ir īrēts..Tagad ex vīra sieva var gardi smieties par tik zemu kritušo jelinsku!
GlorijaGrevcova @ 19.12.2025 18:58
Viņa i to pašu pavilkt nevar, papucis maksā īri un papucis kabatasnaudu dod. Nu varbūt tagad tas viss skaitās kā alga par darbu Nurmuižā, un atmestais vecais papuča auto skaitās kā darba auto. Tikai nez ko viņa dara tagad tajā Nurmuižā, ja ir pieņemta darbā pilnas slodzes vadītāja. Uzrauga vadītāju? Aizvieto vadītāju trīs dienas mēnesī? Aizbrauc uzdejot ar pavāru? Pašai viņai ir tikai plika dirsa. Nez cik ilgi tā Fiļa žēlastība ilgs. Plus vēl aprej to Fiļu paralēli tam visam. Tur nav pilns rublis.