pat kuru iet runa? Kurai vajag tetovēt datumu?Bumblebee123 @ 11.12.2025 13:22Taču ir viņai jaunais pupsiks, bet diezgan pastulbs. Bija ielikusi savu satikšanos datumu pie spoguļbildes ??? cik viņai gadu mentāli, 16?
ja, ka jau minēju, nav viņam speciālas izglītības uz protezēšanam, tā viņam vienkārši mīla tēma. Ka dermatalogs Jana Janovska tagad ir hormonu speciālists, nutriciologs, lazerepilacijas speciālists un endokrinologs viss viena persona 😁 man patika, ka Samanta Tina (neatceros, kura klinika tas bija), bet iztaisnoja un izbalināja savus zobus un ārsti atrunāja, ka nav nekā labāka par saviem īstajiem zobiem. Nevis kā haizivij ar apvīletiem zobiem ibumetinus rītkotlete @ 11.12.2025 15:36
Jā, es tā arī biju dzirdējusi, vēl pirms mūsu pašmāju galvenā infuencere Didriķene ielika savus neizprotamās formas dirol zirgazobus.
Varbūt tagad kaut kas ir uzlabojies Raivja profesionālajā darbībā, bet vairākus gadus atpakaļ tie viņa pirms un pēc bija pilnīgākie kapi. To, kas tur mutēs notika ar tiem sniegbaltajiem gāzbetona blokiem, bija reālākās šaumas. Estētiskās zobārstniecības mērķis ir radīt dabisku rezultātu un Raivja veikumi bija maksimāli iespējami tālu no tā.
bet nesita jau katru dienu, to arī teica 🙈😀😀😀Annie @ 11.12.2025 15:33Vai Jelinska kaut kad iepriekš ir stāstījusi, ka bijušais vīrs viņu sita? Jo intervijā viņa tagad to uzsver.
nav viņa slikts cilvēks? 😂😂😂gii_star @ 11.12.2025 12:35Kristīne vnk nezina kas ir īsta mīlestība, nekad to nav piedzīvojusi. Vecāku nav, ir liels robs sirdī, kuru cenšas aizpildīt ar materiālajām vērtībām, jo tas ir vienīgais, kas viņu iepriecina (uz brīdi). Diemžēl nevar cilvēkam likt sajust lietas, kuras viņš nesaprot un nav piedzīvojis. Kā māk, tā dzīvo. Saskatījusies perfect insta-life un tiecās pēc tā, jo neko citu nezina. Gan jau agrāk vai vēlāk dzīve viņai parādīs īstās vērtības un vēlāk nožēlos cik muļķīgi šobrīd uzvedas :) Bet katram savi kauna pilnie posmi dzīvē. Var tikai novēlēt turēties un lai izdodas! Nav jau viņa slikts cilvēks, vnk mazliet sekla, aprobežota un naiva ar princešu sapnīšiem.
Mi mi @ 11.12.2025 17:05bet nesita jau katru dienu, to arī teica ????
Mangosaldejums @ 11.12.2025 12:45grūti pateikt, bet ko šī intervija noteikti panāca, ir - pārliecību Oļegam, ka šķiršanās bija pareizais lēmums (pat ja ne viņa ideja) un visiem pārējiem potenciālajiem kavalieriem - ka no šìs ir jāmūk, jo ne miera, ne privātuma attiecībās nebūs.
Gizem @ 11.12.2025 00:31Es kaut kā sasmējos par šo:
“Viņš man atsūtīja e-pastu: lūk, esmu pasūtījis tev gredzenu, vai tiešām ej prom? Jā, eju prom. Viņš atcēla gredzena pasūtījumu.”
Īsi un kodolīgi. Tas visu pasaka par so “mīlas stāstu” principā :D
Vispār šī intervija man ļoti atgādināja vienu citu tieši tādā prastuma līmenī, varbūt kāda atcerēsies. Ļoti sen (90tajos laikam?) bija tāds LV bagātnieks un draudzene viņam striptīzdejotāja (melniem matiem, ļoti mākslīga, krieviete). Un viņa bija nointervēta Santai (laikam), pa vairākām lapām, vaibs tas pats kas Kristinkai, ļoti bezjēdzīga un smieklīga intervija bija, visu ļoti atklāti izstāstīja, bet ar grandiozu pašapziņu.
Cīlija @ 11.12.2025 17:43
Tas bija hammeru pārītis Ozols ar savu dejojošo Valēriju (laikam) :D
Annie @ 11.12.2025 17:32
Neviens gan jau nesit katru dienu. Bet domāšana viņai interesanta - sita, bet tagad jau labs, jo apprecēja un par visu maksāja.
Wtf @ 09.12.2025 20:34Kā viņu atrast facebook?
Gizem @ 11.12.2025 17:42
Man kaut kā liekas, ka viņai tomēr ir kāds cits vīrietis, varbūt aizņemts un tā, bet tomēr viņa neietu tāpat vien prom bez jebkāda drošības spilvena. Tas viss tagad tāds teātris, lai izsistu no Oļega kaut ko - mašīnu, uzturnaudu, kompensāciju jeb “pateicību” par pavadītajiem gadiem kopā, vēl ko. Apmēram: Dod šurpu, vai arī pastāstīšu vēl žurnāliem par tevi neglaimojošas lietas!
Ak, cik grūta dzīve bijusi miljonāra draudzenei, plika un nabaga bezmaz atstāta uz ielas. Nu, nepārliecina.
Luluberzina @ 11.12.2025 20:37Cloudberry Lindas kāzu jubileja man atgādināja par to, ko dzirdēju jau sen. Ka vīrs nevēlējās precēties un tika pierunāts, tāpēc visa tā lieta par pēkšņo LA... Kāda zina vairāk vai tā vispār bija?
Ariete @ 10.12.2025 16:07Jelinska jau ir reklāmu stabs gandrīz kā Sana Oša.
Kurš Mārcis? Ošs?Schokolaade @ 11.12.2025 21:17
Tad jau Mārcis diez ko daudz nepelna, ka šai jākļūst par stabu...Nu jau tiešām ir par traku.
Tepat @ 11.12.2025 18:11
Jā, cik saprotu, tai resnajai Bārbijai tiešām ir autisks bērniņš.
Bet es pati nezinu, ko tas konkrēti nozīmē ikdienā — vai tas ir kaut kas ļoti smags, vai vienkārši citādāka attīstība?
Varbūt kādai te ir pieredze?
Kirbitis @ 11.12.2025 21:50
Cik vins vecs? Ja mazs tad gan jau izteiktaki simptomi tapec atrak pamanija, piem., neruna, vajas soc prasmes, lenaka attistiba
Lupinlups @ 11.12.2025 16:42ja, ka jau minēju, nav viņam speciālas izglītības uz protezēšanam, tā viņam vienkārši mīla tēma. Ka dermatalogs Jana Janovska tagad ir hormonu speciālists, nutriciologs, lazerepilacijas speciālists un endokrinologs viss viena persona ? man patika, ka Samanta Tina (neatceros, kura klinika tas bija), bet iztaisnoja un izbalināja savus zobus un ārsti atrunāja, ka nav nekā labāka par saviem īstajiem zobiem. Nevis kā haizivij ar apvīletiem zobiem ibumetinus rīt
viņš labāk varēja papētīs Bkus lietu par to mirušo bērniņu, pie mums pilsētā jau laiku runā ka šī lieta saistīta ar sievieti Daugavā. Domāju ka baumas, bet tad vakar sāka arī ziņas runāt ka bērns miris. Varbūt arī tikai sazvērestības teorijas.Odrija Bitoni @ 11.12.2025 17:24Gobzemam atkal kārtējais ieraksts par mīlas trijstūriem, kurš kā liekas Dieviešu forumos nav bijis. Atpaliekam meitenes ?