IetekMeļu tops

Reitings 38
Reģ: 23.12.2018
Nu meičukiņi ??? to kādai vajadzēja izdarīt! ?
Šeit par visām ieteklmelēm + un -
vegānēm, nevegānēm, resnām un sportistēm
28.10.2019 18:36 |

Reitings 2707
Reģ: 09.06.2024
Ani23 @ 17.11.2025 21:19

Viņas stulbums ir neizmērojams ?‍♂️ viņa laikam pati sevi nepārtraukti slavējot ir tam visam noticējusi, ko pati par sevi saka…
Nurmuižu no nulles… aha! Un pirmā sāka runāt.. mēs neviens nezinājām par Nurmuižu un Oļegu pirms Jeļa parādījās viņa dzīvē ?
viņa sev nevis paceļ cenu (kā viņai liekas), bet par pilnīgu idioti pataisa.
Es vēl saprastu Kaspars nav plašai sabiedrībai pazīstams, be Kaspars jau bija ļoti turīgs un stabils biznesā kad viņu pliku basu paņēma! Fiļs vispār biznesā zināms, kad tā zoss zem galda staigāj. Tāpat Nurmuižu O ar Olgu nopirka vairāk kā 20 gadus atpakaļ! Viņa atnāca uz pilnīgi visu gadavu pue abiem vīriešiem. Vienīgais ko viņa viņiem ir izdarījusi ir pamatīgi pabojājusi reputāciju!
17.11.2025 21:35 |

Reitings 710
Reģ: 09.06.2023
Любовь - это прекрасно, bet aiziet no miljonāra bez sava porsche, mājas, dzīvokļa tas ir jāmāk, un es to šoreiz nedomāju labā nozīmē.
17.11.2025 21:48 |

Reitings 549
Reģ: 13.02.2024
Pēc Kristīnes pēdējā ieraksta viņai tiešām steidzami vajag psihiatru un galvas tabletes. Nu jau iet Kivičienes līmenī Minhauzena murgi.
17.11.2025 21:53 |

Reitings 2707
Mathilde @ 17.11.2025 21:26

kāpēc nav Tiltiņa? Ir info par citu dāmu?
To, ka Kiki jūk prātā, skaidrs. Labāk, lai piļulas padzer un nomierinās. Gan jau, ka sāks netīrās apenes izrādīt un, ka viss uz viņas balstījās, gan Aizkraukles banka, gan muiža un tagad viss bankrotēs.
Ja O ir Pērnavā un Tiltiņa LV tad loģiski, ka viņi nav kopā. Tik pat loģiski, ka uz Igauniju viens nebrauks uz SPA viņam mājās viss labi. Muiža tāpat dzīvo tikai no O labdarības un diezgan ilgi vēl peļnu nenesīs. Bet bez Kristīnes pavisam švaki būs😂 lai jau tā domā. Šodien jau ir kino sākums. O ar savām fafelēm, Ķimene ar savu mīklu, tur vispār kronis. 2 gadus cep un te pēkšņi bez Rristīnes mīklas konsistenci noteikt nevar☝️🙈 Tad Kristīne raud, ka viņai pannas nav. Te izskatās popkorns nelīdzēs būs validols un korvalols jāgatavo!
17.11.2025 21:58 |

Reitings 6
Reģ: 29.12.2024
Kāds ir telegram links , kur Gobzems liek info?
17.11.2025 22:05 |

Reitings 425
Reģ: 31.12.2022
Elizabeteeee @ 17.11.2025 21:48
Любовь - это прекрасно, bet aiziet no miljonāra bez sava porsche, mājas, dzīvokļa tas ir jāmāk, un es to šoreiz nedomāju labā nozīmē.

Galvenais IG pablatot, ka pati vairākus esot varējusi atļauties sev nopirkt, vnk taupīga esot 😀😀😀
Man kaut kā O vienmēr licies tomēr tāds inteliģents vīrietis, bet nu kā var gadiem šito tupumu un Minhauzena pašslavināšanu izturēt, jeibogu nesaprotu… tur ir pilnīgākais prastas tirgus bābas līmenis.
17.11.2025 22:14 |

Reitings 2707
Elizabeteeee @ 17.11.2025 21:48
Pati jau viņa negāja.. bija spiesta aiziet. Kur ta viņa ietu. Piedevām pieradusi pie naudas un apkalpojošā personāla. Būs pašai tagad arī drēbes visiem jāgludina.
17.11.2025 22:16 |

Reitings 2707
Ani23 @ 17.11.2025 22:14

Galvenais IG pablatot, ka pati vairākus esot varējusi atļauties sev nopirkt, vnk taupīga esot ???
Man kaut kā O vienmēr licies tomēr tāds inteliģents vīrietis, bet nu kā var gadiem šito tupumu un Minhauzena pašslavināšanu izturēt, jeibogu nesaprotu… tur ir pilnīgākais prastas tirgus bābas līmenis.
To kā O ar viņu dzīvoja es arī nu jau vairs nespēju saprast. Viņš ir gudrs pēc tautības Ebrejs! Ta viņa aiz naida pret Santu viņas vīnogas grib izplēst, tad uz Santu lej samazgas dzeltenajā presē, ka O vajag taisnoties, ka runāšot ar viņu lai vairs tā nedara. Tur tak 2x gadā kaut kādus sūdus viņa taisīja. Tagad vispār trakums🙈 oj kā viņai nāksies nožēlot visu to ko viņa uz Kasparu un Kristīni lēja. Viņai Kaspars var palikt vienīgais kurš kaut ko palīdzēs jo viņa ir viņa bērna māte!
17.11.2025 22:27 |

Reitings 18246
Reģ: 21.09.2023
Jeļai tā pati slimība, kas Kivičlienei - Minhauzena sindroms. Diezgan nožēlojami. Traki lasīt tos viņas pašslavinājumus. Trīs Poršus varējusi nopirkt. Nu kur var tā muldēt?! Ak, taupīga esot. Jā, Kivičliene arī zem matrača miljonus glabā.
17.11.2025 22:30 |

Reitings 18246
Reģ: 21.09.2023
Jeļai tā pati slimība, kas Kivičlienei - Minhauzena sindroms. Diezgan nožēlojami. Traki lasīt tos viņas pašslavinājumus. Trīs Poršus varējusi nopirkt. Nu kur var tā muldēt?! Ak, taupīga esot. Jā, Kivičliene arī zem matrača miljonus glabā.
17.11.2025 22:32 |

Reitings 2635
Reģ: 19.05.2022
Ja viņai bija iespēja nodrošināties nebaltai dienai, un viņa to neizmantoja, tad tas galīgi neliecina par taupību un gudrību.
Tagad arī visādas dārgas kleitas, sejas procedūras.. kam tas vajadzīgs?! Divas nedēļas interneta detoks, puikas pie tēva, kabaktslakatiņi pie spilvena un pēc tam sakārtot kroni un meklēt darbu. Dzīve turpinās.
Būtu tiešām palikusi tajās cieņpilnajās attiecībās, labi sakari arī ar ex vienmēr noder
17.11.2025 23:08 |

Reitings 2635
Dovana @ 17.11.2025 21:58
Ja O ir Pērnavā un Tiltiņa LV tad loģiski, ka viņi nav kopā. Tik pat loģiski, ka uz Igauniju viens nebrauks uz SPA viņam mājās viss labi. Muiža tāpat dzīvo tikai no O labdarības un diezgan ilgi vēl peļnu nenesīs. Bet bez Kristīnes pavisam švaki būs? lai jau tā domā. Šodien jau ir kino sākums. O ar savām fafelēm, Ķimene ar savu mīklu, tur vispār kronis. 2 gadus cep un te pēkšņi bez Rristīnes mīklas konsistenci noteikt nevar☝️? Tad Kristīne raud, ka viņai pannas nav. Te izskatās popkorns nelīdzēs būs validols un korvalols jāgatavo!

kāpēc, lai viņa būtu LV? IG var ielikt visādas bildes.
17.11.2025 23:10 |

10 gadi
Reitings 9090
Reģ: 17.09.2009
Jeļai pakaļa svilst. Bet karma ir karma.
17.11.2025 23:10 |

10 gadi
Reitings 3058
Reģ: 26.03.2010
Jeļa uzskata, ka pacēla Nurmuižas atpazīstamību 😂 tagad tikt ietekmeļu diskusijā tas tā saucas? Vispār nokļūt šeit nav lielākoties nekāds gods 😁 drīz varēs lielīties, kā Kiviči, cik lapas šeit ar viņu aizrunātas. Vēl vairāk pavicinās savu vešu un savu diskusiju dabūs, vai viņa jau to šeit izpelnījās?
Tāpat kā Ļenka pasūtīja rakstus, drīz varēs apšaubāmos bāros meklējoties, rīta agrumā iet dzert tēju 😁
17.11.2025 23:11 |

Reitings 202
Reģ: 23.05.2023
Kurš te teica, ka Gobzemu, bet nē, ne jau Gobzemu, Oļegs Kristīni kacina ar saviem insta storijiem, tur ir arī kaut kādi zemteksti, kurus mēs neuztveram, es teiktu, ka nav melots, ka šī pieķerta ar kādu citu, ja viņš viņu būtu pametis, jo pats krāptu, bet šī uzticīga, diez vai tā zīmētos.
17.11.2025 23:56 |

Reitings 12991
Reģ: 16.09.2022
Blaviens, bet ignorejot aizspriedumus, kas man ir pret Kristini vinas stulbo izdarīšanos dēļ, vina ir savarijusi baigos sudus un iebraukusi pamatīgas auzās. 8 gadus kopā esot ar cilvēku, kura net worth ir 150 milj eur, netika pat pie neliela, bet sava dzīvokļa. Labāk deva priekšroku dāvanām no Rolex vai Cartier un bezgaumigam lupatām. Tāda krajēja, bet dzīvoklim nesakraja - baigi interesanti. 🤨
100% paļāvās uz Oļega labklājību un uzskatīja, ka bus ar viņu kopā lidz mūža galam. Nebus saja dzive vinai nekādas vajadzības būt patstāvīgai ar 2 bērniem, neskatoties uz to, ka vinai nav neviena cita dzīva tuvinieka, gimenes pie kā vērsties pie palīdzības, atbalsta esošajā situācijā. Es tiesam nesaprotu, kā tik daudzas sievietes nonāk šādā bezizejas situācijā, kur bez dzivesbiedra/vīra naudas vinam vairs nav nekā. Man reāli butu panika, ja man, pieaugusai sievietei ar 2 bērniem, nebūtu sava NĪ šķiršanās gadījumā! It īpaši, ja, esot attiecības ar miljonāru, bija nu tiiiiik viegli to iegūt bez jebkādām hipotekam, ko cilvēks parastais maksa daudzus desmitus gadu. 😵 Nu taa var izdarīt tikai kapitāli stulba sieviete. Būtu reāli interesanti zināt Kristīnes domas šajā jautājumā, kāpēc jau pēc 1. vīra nenāca pie prāta un atkal uz tā paša grābekļa uzkāpa.
Patiesībā mums tagad acu priekšā ir tāds ļoti labs piemērs, kā nevajag uzvesties attiecības ar jebkādu vīrieti. N-tos gadus publiski Fiļu sauca par savu vīru, publiski jokojas par grūtniecību, teica ka piespiedīs Fiļu pārvākties uz Jūrmalu, jo vinai tur patik un gribētos tur dzivot, ciksteja Porsche, bet rezultātā pilnīgi neko no tā neieguva. Pat ar Porsche tikai mēnesi pabrauca. Nenormāli izblamējās. Nu nedrīkst tā sacereties un sakt visiem apkart stastit pirms reāli izdarīts. Šito bus nenormāli grūti pārdzīvot, es reāli viņu neapskaužu. ☹
18.11.2025 01:20 |

Reitings 12991
Reģ: 16.09.2022
Tik gadus centies un strādā muižā (lielakoties uz tiem visiem Nurmuizas pasākumiem brauc vinas fanes no IG), a beigās miljonars pat mašīnu neatstāj. 😐 Skaidrs ka Fiļs ir kapeikpisējs, to labi parādīja Santas gadījums, bet ka pat Kristīnei neatstāja - nu tur bija jābūt kādai nodevibai no vinas puses. Tomēr vini so gadu laika bija izveidojuši neoficiālu ģimeni, lai ari nebija ofic precejusies. Fiļa puikam izskatas ka ar Jeliskas bērniem ir tuvas attiecibas.
Skaidrs ir viens - ja tomēr izšķīrās vini uz normālas nots (pēc Kristīnes storijiem gan tā neizskatās), tad vinai lidz jaunām attiecībām gan jau ir noteikta "uzturnauda", kamēr neatradīs jaunu veci kam uz kakla sēdēt. Tā tas ir visas attiecības ar miljonāriem, kur vīrietis pelna naudu un sievietei jābūt tikai smukai. Finansiāli vinai nebus problēmu, morāli gan. Varbūt beidzot nolaidīsies uz zemes.
Sorry par palagu, kaut kaa man šitas norezonēja ar pasas neseno šķiršanos no tāda paša miljonara - ērzeļa. Nekādas jēgas no tiem miljonāriem - kapeikpisējiem nav. Nevedeties uz to, meitenes. 🙏🏻
18.11.2025 01:39 |

Reitings 2635
Savva @ 18.11.2025 01:39
Tik gadus centies un strādā muižā (lielakoties uz tiem visiem Nurmuizas pasākumiem brauc vinas fanes no IG), a beigās miljonars pat mašīnu neatstāj. ? Skaidrs ka Fiļs ir kapeikpisējs, to labi parādīja Santas gadījums, bet ka pat Kristīnei neatstāja - nu tur bija jābūt kādai nodevibai no vinas puses. Tomēr vini so gadu laika bija izveidojuši neoficiālu ģimeni, lai ari nebija ofic precejusies. Fiļa puikam izskatas ka ar Jeliskas bērniem ir tuvas attiecibas.
Skaidrs ir viens - ja tomēr izšķīrās vini uz normālas nots (pēc Kristīnes storijiem gan tā neizskatās), tad vinai lidz jaunām attiecībām gan jau ir noteikta "uzturnauda", kamēr neatradīs jaunu veci kam uz kakla sēdēt. Tā tas ir visas attiecības ar miljonāriem, kur vīrietis pelna naudu un sievietei jābūt tikai smukai. Finansiāli vinai nebus problēmu, morāli gan. Varbūt beidzot nolaidīsies uz zemes.
Sorry par palagu, kaut kaa man šitas norezonēja ar pasas neseno šķiršanos no tāda paša miljonara - ērzeļa. Nekādas jēgas no tiem miljonāriem - kapeikpisējiem nav. Nevedeties uz to, meitenes. ??

Vienmēr var sastādīt līgumu. Cik jāsamaksā par kopīgi nodzīvoto gadu, cik par katru bērnu, utt. Te iet runa par variantu, kur vīrietis ir turīgs un sieva- ir sieva, māte, skaistule.
Protams, pie laba advokāta visu var apstrīdēt, bet mēs esam Eiropā, kur exsieva nedrīkst aiziet prom bez nekā.
Jā, arī pie lielas mīlestības visupirms grāmatvedībā skaidrība. Ja pie tādiem apstākļiem nekas tāds nebija un tagad jāstraucās par pannām, jādraud ar netīrām apenēm, tad tur nav vīrietis vainīgs.
Ja viņa tiešām sāks vilkt ārā netīro veļu, tad tiešām kāds nav gudrs.
18.11.2025 01:49 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits
vairāk  >

Lietotāji online

Šobrīd nav neviens reģistrēts profils portālā!