Law9 @ 24.10.2025 08:54
Mūsdienu 51 g.v. veciem vīriešiem lielai daļai nav neviena mazbērna. Man personīgi pazīstamajiem tāda vecuma vīriešiem bērni pārsvarā ir skolnieki, dažiem studenti.
Turklāt uz KJ apspriestais personāžs "uzķērās", kad viņam bija laikam kādi 44 gadi.
Cranberry20 @ 24.10.2025 09:31Brīnos, ka neviena vēl nav neko uzrakstījusi par Adrias dziedāšanu. ?
Jau 3 lapa aiziet par kkādu fiļu un veco šugarbeibi jelinsku. Tak tiešām veriet jaunu diskusiju!!Marimar @ 23.10.2025 23:16nu taaa, vsjooo Jelka move out - move on.
Nekas, šis ir tēmā. Par to, ka 2 nedēļas bazarējāt bezsakaru par Modra olām.Queenyy199 @ 24.10.2025 17:13Jau 3 lapa aiziet par kkādu fiļu un veco šugarbeibi jelinsku. Tak tiešām veriet jaunu diskusiju!!
Rumblerx @ 24.10.2025 17:47Ievēroju, kā sivietes aiziet/izšķirās no veča, tā svārki paliek īsāki un pupi izkarinātāki ? Krištopāne- Rozīte vispār kā ekskortniece palikusi, Sproga pliku pakaļu RFW? Un nē, man neskauž? Jeļa arī tulit pliku pakaļu staigās ?
Rumblerx @ 24.10.2025 17:47Ievēroju, kā sivietes aiziet/izšķirās no veča, tā svārki paliek īsāki un pupi izkarinātāki ? Krištopāne- Rozīte vispār kā ekskortniece palikusi, Sproga pliku pakaļu RFW? Un nē, man neskauž? Jeļa arī tulit pliku pakaļu staigās ?
tak plastikas cenas jāatpelnaSixPack @ 24.10.2025 16:20Lasmane.. mēs visi jau pamanījām , ka tev veders plakans, bet vai tiešām nevar normālas drēbes uzvilkt? Visur pliks vēders. Es neesmu aizspriedumaina vai tml., bet ir vietas, kur būtu kulturāli ierasties ar apsegtu vederu.
Precīzi- tas ir transvestītu trio - Maijrozīte, Kambala un Didrihsone. Ceturtā vēl tā Ušakova Ļenka. Biedējoši maskulīnas būtnes. Tie implantētie bumbuļi krūšu vietā sievišķīgas nepadara.Matilde23 @ 24.10.2025 19:23
Man maija rozīte pēdējā laikā sāk atgādināt transvestītu, arī olga kambala. It kā dažreiz tā kā skaista tā krištopane, bet tieši vairākas reizes, kad sevi atrāda star fm studijā- es nezinu, nu pēc transvestīta. Tāda vīrišķīga figūra un tāds zirdzisks ģīmis. Kambala totāls transvestīts. Arī didrihsone. Visas nedabīgas. Es nez …
Matilde23 @ 24.10.2025 19:23
Man maija rozīte pēdējā laikā sāk atgādināt transvestītu, arī olga kambala. It kā dažreiz tā kā skaista tā krištopane, bet tieši vairākas reizes, kad sevi atrāda star fm studijā- es nezinu, nu pēc transvestīta. Tāda vīrišķīga figūra un tāds zirdzisks ģīmis. Kambala totāls transvestīts. Arī didrihsone. Visas nedabīgas. Es nez …
Krizdole @ 24.10.2025 21:18
Piekrītu, bet kādreiz tā nebija un arī aptiekas reklāmu plakātos it kā nav, bet tagad viņai seja izskatās vīrišķīgi kantaina un tad vēl tie fluorescējošie zobi, pieliktie mati, līdz zodam uzpušapotās krūtis, vienmēr nedabīgi atšautais dibens (atvainojos iepriekš, ja viņai ir mugurkaula lordoze), bet tur viss ir tik ļoti pārspīlēts, mākslīgs un nesievišķīgs.