smūtijs @ 30.08.2025 13:27
Normālas receptes. Nevajag te lekt augstāk par biksēm ?
Skandalalert @ 30.08.2025 22:33
4real? Cik biezi gatavo un ed piena zupu? Vai kaut kadu piena miltu klistera merci? ? tiesam musdienas vēl gatavo tadas padomju laika receptes? Ok bērnudārzs ir cita kategorija, bet mājas??
4real? Cik biezi gatavo un ed piena zupu? Vai kaut kadu piena miltu klistera merci? ? tiesam musdienas vēl gatavo tadas padomju laika receptes? Ok bērnudārzs ir cita kategorija, bet mājas??
Inna86 @ 30.08.2025 23:02
Juska ir briesmīga food blogere, vieni ogļhidrāti un tauki. Nebrīnos, kāpēc tik daudziem ir liekais svars, jo galīgi greiza izpratne par uzturu.
smūtijs @ 31.08.2025 01:17
Ik pa laikam gatavoju, jo man garšo. Un ko tad ēd tādas izsmacinātas karalienes, kā tu? Gan jau, ka sēž uz diētām un nedod dievs, kāds ogļhidrāts par daudz. ?
EsPati @ 28.08.2025 15:11
Piedodiet, atvainojiet - man ar nešķiet normāli, ka mazs zīdainis tiek kaut kur nogrūsts, kamēr māte jādelējas apkārt pa klubiem ar kaut kādu ZDX, kuram sievietes mainās katru nedēļas nogali. Arnita kārtējais vienas nakts sakars. Skaidrs, ka šitā turpinot, tulīt būs trešais bērns un varēs atkal raudāt internetā, ka viņa pamesta un kas tur vēl bija. Parādi priekšzīmīgas mammas statusu un tad pinkšķi ??♀️ man pat prātā neināca savu dažus mēnešus mazo kurkuli atstāt tētim, lai pati mauktu naktsdzīvē. Laikam radot bērnus arī radīju sevī atbildību pret tiem, jo bērni, kamēr mazi, grib mammu naktīs sev blakus, nevis ka tā skraida pa klubiņiem meklēdamās. Abas ar Annušku ??
KrūzīteDūzīte @ 31.08.2025 11:03
Tu noteikti esi tā māte, kas līdz gada vai pat divu gadu vecumam sēž pie bērna pampera un nevar uz WC aiziet, dušā, vai paēst, jo ir taču bēbis ja? Atslābsti!
Bet kur problēma sekot Kristiānai Lasmanei, kur viss ir sarēķināts - ogh, olb, tauki?Inna86 @ 30.08.2025 23:02
Juska ir briesmīga food blogere, vieni ogļhidrāti un tauki. Nebrīnos, kāpēc tik daudziem ir liekais svars, jo galīgi greiza izpratne par uzturu.