Kirbis32 @ 04.08.2025 14:11
Nav runa par celebātu,bet ar ko Marta ir gulējusi un ar ko Endziņš dalijis gultu!! Partneru daudzums un kādi partneri..?manis pēc kaut ar 100 gulējuši,bet Endziņš neizkatās pec tada,kurš sekotu līdzi savām analīzēm,veselībai un šaubos ,ka prot izsargāties.
Gulēšana ar Endziņu tomēr ir kaut kāds zīmogs pierē tā arī sts slimībās. Nav jābūt hiv ir arī citas briesmīgas sts slimības. Endziņa lūpas un deguns vienmēr ir herpēs. Man būtu pretīgi skūpstūt meiteni ,es pat to nedarītu,kurai mutē bijis Endziņš visās jomās.?
ciu @ 04.08.2025 15:09Vai vēl kāda piefiksēja Katrinas Vasiļevskas story, kā stāsta meitai kā jābrauc vienādas nozīmes krustojumos? Ja nav nekādas zīmes, tad krustā pirmais brauc tas, kurš pirmais piebraucis.. OK ???♀️
Mc.Queen @ 04.08.2025 17:51Gobzems čīkst, ka tik daudz skopuļi, nemaksā naudu. Būtu papurinājis tos, kurus tiešām vajag, nevis kaut kādas no-name Threads lietotājas par viņu dubultzodiem.
Didrihsonu afēras ar pieciem SIA, piemēram. Tā iestājas par ģimenēm un bērnu labklājību. Hallo, paskaties uz Didriķiem kā viņu bērnam netiek pievērsta uzmanība!
Ja tie nav celti augšā, tad varbūt gana esi saņēmis no viņiem $
Kirbis32 @ 04.08.2025 20:30
Didrihsonu aferas Gobzim ir pierādijumi ka Nauris savu Dirsu dalijis Dubaja ar to naudas guru,Kravalu vai kā to geju sauca.
Nauris samaksajis 10.000
Kirbis32 @ 04.08.2025 20:28
Es atkal atceros ka Katrīne skaistuma bārā prasija friziere par matu kopšanas līdz,stāveja blakus Kortnija.
Ta friziere atbildēja lai slīdetu vai kas tads un Katrine to uztaisija perversi pretigi par slidēšanu vagīnā,nu tij prasti un pretīgi. Nebrīnīšos ja viņas meitas gulēs savos 16 gados ar visu geto!!!
no kurienes tada informacija?Kirbis32 @ 04.08.2025 20:30
Didrihsonu aferas Gobzim ir pierādijumi ka Nauris savu Dirsu dalijis Dubaja ar to naudas guru,Kravalu vai kā to geju sauca.
Nauris samaksajis 10.000
be.beta @ 04.08.2025 20:14kādu laiku atpakaļ sekoju IG laumavernere, šķita tāda saprātīga, kad tievēja un gatavojās fotosesijai.
tagad šķiet, ka aizgājusi pa fāzi - glikozes mērījumi, kalorimetrija utt, pilnīgi veselam cilvēkam labā fiziskā formā.
izskatās, ka cieš no pamatīgas dismorfijas ar tieksmi meklēt problēmas, kuru faktiski nav :D
Lauma visu mūžu dikti kantains pīrādziņš bijis, toties smieklīgs, un tagad ir loooti sevi izmainījusi. Visgrūtākais ir noturēt rezultātu, tāpēc arī tāda ņemšanas. Bet ir interesanti, kvalitatīvi viņas secinājumi. 👍be.beta @ 04.08.2025 20:14kādu laiku atpakaļ sekoju IG laumavernere, šķita tāda saprātīga, kad tievēja un gatavojās fotosesijai.
tagad šķiet, ka aizgājusi pa fāzi - glikozes mērījumi, kalorimetrija utt, pilnīgi veselam cilvēkam labā fiziskā formā.
izskatās, ka cieš no pamatīgas dismorfijas ar tieksmi meklēt problēmas, kuru faktiski nav :D
jep, bail skatities bija to video 😁 man vairāk rēka nāk kā viņa katru mēnesi atrada savus nomestos kg, dzerot savus pulverus, man tik nesalīmējas bilde, kā viņa pa mēnesi viņus uzed, ēdot visus to “vitamīnu” devu katru dienu 😁😁🥟ciu @ 04.08.2025 15:09Vai vēl kāda piefiksēja Katrinas Vasiļevskas story, kā stāsta meitai kā jābrauc vienādas nozīmes krustojumos? Ja nav nekādas zīmes, tad krustā pirmais brauc tas, kurš pirmais piebraucis.. OK ???♀️
Kur to var redzēt?Happyminka @ 05.08.2025 04:17Saulietes jaunākā meita kopā Jelinskas dēlu? Nu vismaz ir bildes no Oļega mājās. Man liekas, ka tie jaunieši nejūt robežas. Kortnija salikusi bildes, ar Jelinska kaķi, vieistabu un…savu pliko vēdaru ?
Happyminka @ 05.08.2025 04:17Saulietes jaunākā meita kopā Jelinskas dēlu? Nu vismaz ir bildes no Oļega mājās. Man liekas, ka tie jaunieši nejūt robežas. Kortnija salikusi bildes, ar Jelinska kaķi, vieistabu un…savu pliko vēdaru ?
Tuana @ 04.08.2025 22:29
Mani ļoti tracina, ka viņa savas meitenes vienmēr pusplikas safilmē un izliek storijos saviem 60cik- tur tūkstošiem sekotāju. (Neesmu baigā fane arī par jaunākās ģērbšanās stilu jau no kāda 10-11gadu vecuma, ar meikapu utml, bet nu labi….).
Vispār nekādu robežu nejūt, reizēm meitas diezgan neapmierinātas izskatās par to mātes ālēšanos.