Sanchux @ 04.07.2025 13:29
Tas nav ok, ka tiek popularizēts tāds dzīvesveids un resnums. Un uzņēmumi vēl preces viņai sūta, ņem reklāmas viņas kanālā. Tas ir drausmīgi. Ir tik daudz skaistu satura veidotāju, kuras nemelo, ir skaistas, slaidas! Viņas to ir vairāk pelnījušas, tādas ir vairāk jāatbalsta. Nevis tā milzene. Aicinu parādīt foruma spēku - visas kas šo lasa - unfollow viņai !!!!!!
Sanchux @ 04.07.2025 11:25
Nu nav normāli popularizēt resnuma kultu, rīšanu, sevis nekopšanu un nolaišanu.
Un nav normāli melot. Par savu vecumu. Par to, ka tie ir viņas bērni. Nu nav. Es paskatījos - tie bērni tajos video ir tik reti, stabili, kad pie viņas atved mazbērnus - tad tikai uzfilmē. Un vīrs? Raksta, ka ir vīrs - kur? Nekur viņa nav, jo kurš ar tādu milzeni gribētu precēties!!!
OMG kur var tā, es atvainojos, dirst un izliet savu žulti par Tev nepazīstamu cilvēku. Ko Tev Karīna izdarījusi? Viņa nemelo par savu vecumu, viņa ar savu vīru ir, ja nemaldos no pamatskolas/vidusskolas laikiem. Viņai vīrs ir normāls čuvaks un viņa pati ir ļoti sakarīga arī dzīvē, tāpat tie ir viņas pašas bērni. Ak dievs kā var tādu sūdu liet un nemaz nekaunēties 😂 Karīna ir malacis - lieliska ģimene, pati kā personība ir superīga un skaista māja! Svaru viņa nometīs, nemaz nešaubos, tādām prastām tantēm kā Tev par spīti.Sanchux @ 04.07.2025 11:25
Nu nav normāli popularizēt resnuma kultu, rīšanu, sevis nekopšanu un nolaišanu.
Un nav normāli melot. Par savu vecumu. Par to, ka tie ir viņas bērni. Nu nav. Es paskatījos - tie bērni tajos video ir tik reti, stabili, kad pie viņas atved mazbērnus - tad tikai uzfilmē. Un vīrs? Raksta, ka ir vīrs - kur? Nekur viņa nav, jo kurš ar tādu milzeni gribētu precēties!!!
Hmmm1 @ 04.07.2025 14:05
Nu jautājums vai visām ir jābūt tik tievām , ka ir šķirba starp kājām un ribas jau cauri spīd?
Tiešām nesapratīšu šos uzskatus, ka jābūt tievām.
Gribētos uz tevi paskatīties :D
angelis @ 04.07.2025 15:24OMG kur var tā, es atvainojos, dirst un izliet savu žulti par Tev nepazīstamu cilvēku. Ko Tev Karīna izdarījusi? Viņa nemelo par savu vecumu, viņa ar savu vīru ir, ja nemaldos no pamatskolas/vidusskolas laikiem. Viņai vīrs ir normāls čuvaks un viņa pati ir ļoti sakarīga arī dzīvē, tāpat tie ir viņas pašas bērni. Ak dievs kā var tādu sūdu liet un nemaz nekaunēties ? Karīna ir malacis - lieliska ģimene, pati kā personība ir superīga un skaista māja! Svaru viņa nometīs, nemaz nešaubos, tādām prastām tantēm kā Tev par spīti.
Mia6 @ 04.07.2025 13:49man divaini liekas viņas pedikīri ko viņa bieži atrāda, vēl piezoomo tos kāju nagus.
Sanchux @ 04.07.2025 16:41
Es emsu 173cm/ 57kg - ar skaistu dibenu, slaida, pilnīgām krūtīm. Man vienmēr vīrieši saka, ka esmu īsta dieviete!
Hmmm1 @ 04.07.2025 17:38
Nu apsveicu! :D
Ja tev ģimenē ir apaļīgāks cilvēks, tu viņu nosodi?
Tātad tad tu esi pretīgs iemiesojums, kurš nevar pieņemt to, ka viens var būt apaļīgs, otrs tievs...
Jāiet tev paārstēt smadzenes.
Es emsu 173cm/ 57kg - ar skaistu dibenu, slaida, pilnīgām krūtīm. Man vienmēr vīrieši saka, ka esmu īsta dieviete!
Sanchux @ 04.07.2025 16:44
Man vienkārši nepatīk, ka viņa popularizē, ka resnam būt ir ok. Viņa ir visresnākā no šī brīža satura veidotājiem, meitenes skatās un domā, ka var dzīvot normāli - ja esi resns. Bet tas nav labi. Tas ir tik neveselīgi un drausmīgi.
Atgādina to beibi no Cāļa foruma. Kā šī pa ielu gāja un šoferi avārijas izraisīja, tāduyay @ 04.07.2025 21:14
Tad kad man liekas, anonīmā forumā esmu izlasījusi nu visu, tad izlien šitāds komentārs :D Dieviete, Tu, jopcik :D a man daikts pierē kā vienradzim, tici?
Kirbis32 @ 04.07.2025 22:40Diana Kubasova,kurš tev taisija plastisko? Luduz padalies un brīdini citas,tiešām šausmīgi.:(
tralivaļi @ 04.07.2025 18:47
Tomēr, atšķirībā no Baloža sievas, tevi neviens nav noprecējis. Acīmredzot, tevis nīstajai dāmai ir kas vairāk ko piedāvāt vīriešiem.
Pinko @ 04.07.2025 22:45
+ vēl Diāna ir traki novājējusi,izskatās patiešām uz slikto pusi. Bet bija tik skaista sieviete! Kas viņai galvā darījās….
krmmm @ 04.07.2025 22:49
Ir traki. Atgādina šo multeņu tēlu. Vispār liekas, ka viņa saoperējusies tā, lai izskatītos līdzīga savai saoperētajai māsai