Tuana @ 08.05.2025 01:20
25 gadu vecumā izskatīties “labi” šādā veidā…. ?
McSara @ 08.05.2025 02:11
Miglanei ir tikai 25 gadi?! ? vai dieniņ
viņa izskatās slikti. Lai jau cilvēks dzīvo kā vēlas, bet tas kā tagad izskatās jaunas meitenes ir traģiski.McSara @ 08.05.2025 02:11
Miglanei ir tikai 25 gadi?! ? vai dieniņ
krixis3 @ 08.05.2025 10:58viņa izskatās slikti. Lai jau cilvēks dzīvo kā vēlas, bet tas kā tagad izskatās jaunas meitenes ir traģiski.
Ariete @ 07.05.2025 22:47Miglāne salikusi storijus ar špricēšanos. Es nesaprotu, kā nav bail visām kas sevī laiž to ķīmiju? Kur ir garantija ka tas neatstās sekas nākotnē? Vai blaknes. Brrr.
Biezlape @ 07.05.2025 23:12
Protams ka ilgtermiņā sekas paliks, nemaz jau tik nekaitīgas tās vielas nav, bet viņas dzīvo šodienai un grib labi izskatīties tagad.
Neesmu redzējusi šos storijus, bet neesmu pret filleriem vai botox, bet ar mēru un tikai nepieciešamības gadījumā. Adrianai jau sen viss ir pārmērīgi salaists. Izskatās aizpampusi un uzblīdusi.Ariete @ 07.05.2025 22:47Miglāne salikusi storijus ar špricēšanos. Es nesaprotu, kā nav bail visām kas sevī laiž to ķīmiju? Kur ir garantija ka tas neatstās sekas nākotnē? Vai blaknes. Brrr.
Moonsoon @ 08.05.2025 17:10Sveikas, vai sekojat Alisei Kesminai? Nu nesauktu viņu par baigo influenceri, youtube video taisa, ik pa laikam paskatos. Patīk viņas vienkāršība. Man tikai jautājums, kā pāris ap gadiem 22 -25 var uzbūvēt lielu māju, pirts māju, biežus un eksotiskus ceļojumus un dzīvot bēdu nezināmi. Tīri zinātkāreiz, kas jādara? Biezi vecāki, veiksmīgs bizness 20 gados? Bet kopumā jau uzskatās jauks pāris.
Nu, atkarībā ko un pie kā. Man personīgi ir botulīna injekcijas un tas ir labākais, kā atrisināt dziļas grumbas un rievas, ja tādas smagi parādās sejā... Bet jā, es gāju uz dārgu klīniku pie laba meistara.Ariete @ 07.05.2025 22:47Miglāne salikusi storijus ar špricēšanos. Es nesaprotu, kā nav bail visām kas sevī laiž to ķīmiju? Kur ir garantija ka tas neatstās sekas nākotnē? Vai blaknes. Brrr.
GlorijaGrevcova @ 07.05.2025 14:53https://www.la.lv/oskara-zeizas-piekautas-sievietes-stasts-es-kliedzu-un-cereju-ka-kaimini-sadzirdes
Lasāmviela
Kamillia @ 09.05.2025 00:54
Nebija tādi miesas bojājumi un meitene pati prasīja tik mazu summu, neprasīja neko papildus. Oskaram tika piespriests arī naudas sods.
https://www.delfi.lv/161/criminal/120071568/publiski-izskanejusi-informacija-par-zeizu-neatbilst-kriminallietas-materialiem-norada-prokuratura
GlorijaGrevcova @ 09.05.2025 04:24
Viens to saka, otrs to. Tad piekukuļoja meitenes advokātu, ja neiesniedza pilnu miesas bojājumu aprakstu, jo advokāts presei apstiprināja galvaskausa lūzumu? Vai piekukuļoja prokuratūru, kas visu lieko izmeta no lietas un uztaisīja vieglus miesas bojājumus? Tagad advokāts un prokuratūra rādīs viens uz otru ar pirkstiņiem, kā vienmēr.
Un vispār kāda atšķirība, cik lieli miesas bojājumi. Fakts ir tāds, ka resnajam veprim nes nost jumtu un šis ik pa laikam kādai izdauza seju. Es, goda vārds, tādam iebarotu indi vai overdozu jau pēc pirmās reizes un par vienu zilumu. Te ar izdauzītām sejām ņem atpakaļ un/vai klusē kā partizāni.
Bet ko es te brīnos, pilna Latvija ar tādām durām un tādiem lopiem, tikai šis līdz presei aizgāja.
P.S. plus lauzts deguns Latvijā ir viegli miesas bojājumi, super ? Tie deguni parasti tā smuki nesaaug (paskatieties uz Kivičieni vai uz jebkuru čali, kam sportā vai kautiņā ir bijis lauzts un vnk ar ğipsi saaudzēts. Normāli degunu salabot tos 148 eiro var n-tās reizes pareizināt.
GlorijaGrevcova @ 09.05.2025 04:24
Viens to saka, otrs to. Tad piekukuļoja meitenes advokātu, ja neiesniedza pilnu miesas bojājumu aprakstu, jo advokāts presei apstiprināja galvaskausa lūzumu? Vai piekukuļoja prokuratūru, kas visu lieko izmeta no lietas un uztaisīja vieglus miesas bojājumus? Tagad advokāts un prokuratūra rādīs viens uz otru ar pirkstiņiem, kā vienmēr.
Un vispār kāda atšķirība, cik lieli miesas bojājumi. Fakts ir tāds, ka resnajam veprim nes nost jumtu un šis ik pa laikam kādai izdauza seju. Es, goda vārds, tādam iebarotu indi vai overdozu jau pēc pirmās reizes un par vienu zilumu. Te ar izdauzītām sejām ņem atpakaļ un/vai klusē kā partizāni.
Bet ko es te brīnos, pilna Latvija ar tādām durām un tādiem lopiem, tikai šis līdz presei aizgāja.
P.S. plus lauzts deguns Latvijā ir viegli miesas bojājumi, super ? Tie deguni parasti tā smuki nesaaug (paskatieties uz Kivičieni vai uz jebkuru čali, kam sportā vai kautiņā ir bijis lauzts un vnk ar ğipsi saaudzēts. Normāli degunu salabot tos 148 eiro var n-tās reizes pareizināt.
Krizdole @ 08.05.2025 12:24Nu labrīt, labrīt, Danenbergsones kafijas krūze nr. 2 ?
zebramežā @ 08.05.2025 22:41Nu, atkarībā ko un pie kā. Man personīgi ir botulīna injekcijas un tas ir labākais, kā atrisināt dziļas grumbas un rievas, ja tādas smagi parādās sejā... Bet jā, es gāju uz dārgu klīniku pie laba meistara.