vista9stāvā @ 19.04.2025 22:07Anete iemeta beidzot savu komentāru.
Tik neiebraucu par ko viņa uzskata mēslaini - forumu vai tiktok. Kaut kāds neloģisks savārstījums. Laikam
bailīgs, kas vainīgs.?
100%, ka pati Anete, jo Zanemuahh profils ir dzēsts forumā. Visu laiku varēja rakstīt, bet pēkšņi pēc šī gadījuma tiek izdzēsts? :D Kātad!Melleņkūka @ 19.04.2025 22:12Protams, ka vainīga un bailīga. Jā, jā, kāds viņas telefona numuru nozadzis, profilus sareģistrējis (gan tiktokā, gan dievietē) un visam pa virsu nācis glaimus par Anetes saturu rakstīt! Anete laikam tiešām domā, kas viņas sekotāji vai cilvēki forumā tiešām ir tik stulbi, lai ticētu ?
Ja jau tik pārliecināta, lai uz ašo parāda telefona browsera vēsturi ??
CallMeAnnika @ 19.04.2025 23:56100%, ka pati Anete, jo Zanemuahh profils ir dzēsts forumā. Visu laiku varēja rakstīt, bet pēkšņi pēc šī gadījuma tiek izdzēsts? :D Kātad!
Šeit ir bijuši pietiekami daudz gadījumu, kad kādu no lietotājām tur aizdomās par būšanu kādai no ietekmelēm, jo viedokļi nesakrīt ar citiem, arī man tā gadījies blakus diskusijās, bet tāpēc neviena uzreiz nedzēš profilu, jo tas nevar aizskart un nav patiesība.
Cik ilgi Anete domāja, kā lai attaisnojas? :D
Kārums @ 19.04.2025 13:01Es esmu vienīgā kuru kaitina tie Maijas Rozītes pieaudzētie mati? Es neesmu pret pieaudzēšanu, bet bāc, viņai tas taisnais griezums, baigi dīvāni tur kaut kas izskatās. Es pat nemāku paskaidrot ?
kā Jūs atrodat tieši konkrētā profila ierakstus?sauliiite.paula @ 18.04.2025 22:33
ouuuuu šo vajadzetu andzai aizsutit???? kas vel labs ir?
Happyminka @ 20.04.2025 08:06kā Jūs atrodat tieši konkrētā profila ierakstus?
Mashka Kakashka @ 20.04.2025 09:05Protams, protams, tagad Anete Spīķe taisnojas, ka tā nav viņa un, protams, ka nevis viņa pati ir izlasījusi forumā, bet kāds viņai noziņojis. ? Ieliek Tiktok linku, no kura var nolasīt viņas profilu, tad pēkšņi nez kāpēc šis nickname šajā forumā ir izdzēsts un Anete taisnojas, ka tā nav viņa bijusi šeit, kaut kādas draudzenes šeit sēžot, kuras pāršērojušas viņas doto Tiktok linku.
Anete, var jau dir**, bet nu nevajag šeit visus uzskatīt par muļķiem.
Skaidrs, ka tā Zanemuahh ir pati Anete. Būtu klusējusi un neviens gailis pakaļ nedziedātu, tagad sevi pataisīja par vēl lielāku muļķi. ? Anete, jēga bija dzēst šeit esošo profilu, ja pēc nickname Zanemuahh tāpat var atrast visus komentārus, kurus esi šeit rakstījusi gan par sevi, gan par citiem ietekmeļiem?! ??????
Un tāpēc uzreiz bija jāizdzēš foruma profils?Sigita11 @ 20.04.2025 00:50Ja Spīķe ielika linku private čatā un pēc tam kāds to pašu linku padeva tālāk, tad rādītu gan tā itkā Spīķe pati būtu šērojusi. Ne reizi vien esmu tā atvērusi pārsūtītus linkus un tur rādās itkā pirmavots sūtījis. Tāpēc ticu versijai, ka kāda draudzene ielikusi.
Lupinlups @ 20.04.2025 13:50Bišķi pa citu tēmu, A Jana Janovska apprecējusies ar citu čali, ne to, kuru vēl tiko gadu atpakaļ Iron Man atbalstīja ? ?
Dubultdesa @ 20.04.2025 14:10
Nav jau vēl apprecējusies, ir saderinājusies. Ar kaut kādu vācieti.