Paulīne88 @ 05.04.2025 11:01Kas ta mūsu restorānu dīvām nepatika Max Cekot restorānā? ??
Ainulai @ 05.04.2025 10:57Salceviča ir tāda liekule, es nevaru! Soļot 10tūkstoš soļu ir stulbi, neēst bulciņas un saldumus ir stulbi, sportot ir stulbi, notievēt arī ir stulbi, jo to visu iesaka IG “eksperti”. Bet vot nogriezt vēderu un dabūt infekciju, kas sačakarē visu imunitāti, tas gan ir gudri, Indra! Ja būtu darījusi visu to, par ko tagad ierēc, iespējams to tavu priekšautu nemaz nevajadzētu griezt.
kāpēc tikai izskatās ? Viņa jau kuro gadu kož diendienā 😁 jabrinas, ka vēl tika labi izskatās. Man gan jau būtu maisiņi kā Kārlim Lācim no tādas dropēsanas.Ariete @ 03.04.2025 11:17Jeļa tur tā sapampusi kā būtu mēnesi nokodusi ?
Ainulai @ 05.04.2025 10:57Salceviča ir tāda liekule, es nevaru! Soļot 10tūkstoš soļu ir stulbi, neēst bulciņas un saldumus ir stulbi, sportot ir stulbi, notievēt arī ir stulbi, jo to visu iesaka IG “eksperti”. Bet vot nogriezt vēderu un dabūt infekciju, kas sačakarē visu imunitāti, tas gan ir gudri, Indra! Ja būtu darījusi visu to, par ko tagad ierēc, iespējams to tavu priekšautu nemaz nevajadzētu griezt.
Kuras ir tās restorānu dīvas? :DPaulīne88 @ 05.04.2025 11:01Kas ta mūsu restorānu dīvām nepatika Max Cekot restorānā? ??
CallMeAnnika @ 05.04.2025 13:15Kuras ir tās restorānu dīvas? :D
gan jau ķimene un tā otra, kas ir gandrīz kā viņas klons 🐒CallMeAnnika @ 05.04.2025 13:15Kuras ir tās restorānu dīvas? :D
Ainulai @ 05.04.2025 13:52
Ķimene, apskaties viņas story.
Fleming @ 05.04.2025 17:55Pēc tā, ko viņa stāsta, tas tiešām nav 220 eiro vērtu vakariņu serviss. Kaut vai tā pati maize - ja uz diviem ierasti ir viena, tad kāpēc uz sešām personām nav 3? Publiski pie galda vairākkārt pārliecināties par maksātspēju arī ir cirks ? Tad ej un strādā douglasā - tur var droši staigāt pakaļ klientam un skatīties uz pirkstiem ?
Fleming @ 05.04.2025 17:55Pēc tā, ko viņa stāsta, tas tiešām nav 220 eiro vērtu vakariņu serviss. Kaut vai tā pati maize - ja uz diviem ierasti ir viena, tad kāpēc uz sešām personām nav 3? Publiski pie galda vairākkārt pārliecināties par maksātspēju arī ir cirks ? Tad ej un strādā douglasā - tur var droši staigāt pakaļ klientam un skatīties uz pirkstiem ?
telma @ 05.04.2025 18:45Man šķiet, ka Evelīna ļoti normāli stāsta. Iespējams, ka kādu detaļu nestāsta, bet kopumā cieņpilni - gan par to, ka ēdiens izcils, bet specifiskas epizodes nav normālas, gan par šefa komunikāciju, ko var arī savādāk pasniegt utt. Man lielas jokaina MCK attieksme pat ja tas galdiņš viņus izbesī - ir jāprot cieņpilni nogludināt situāciju, jo tu esi profesionālis un tie ir maksātspējīgi klienti, kuri vismaz 2k pie tevis atstāj.
Fleming @ 05.04.2025 19:48Viņas iebildumi par apkalpošanu ir pamatoti, bet, kad skatos to storiju ar sporta spēli fonā - nu nav tas klusi un restorānam piedienīgi. Tā var kādā burgernīcā vai kebabnīcā, kur pie blakus galdiņa jaunieši tādā pašā stilā tiktokus skrollē. Domāju, ka tas arī ir rezervācijas atteikuma iemesls - taisīja balagānu pie galdiņa. Pie citiem galdiem viesi par tiem pašiem 220 eiro baudīja maltīti.