Skandalalert @ 23.03.2025 16:08Es nez man vienigajai ir kkads cepuru kults maziem berniem? Skatos, ka zeltiņiem posts un mazākajam bernam, kam nav 2 gadi, nav cepure wtf. Nav tak vasara
Marimar @ 24.03.2025 18:34Kristines J storiji - vinji skjiras? Vai es nesapratu....
Re kā var visu pasniegt, lai gan realitātē pagūlās zem Oļega, kad šis šķīrās ar Santu, un tad attesās plika un basa ar 2 bērniem, kuri nav Oļega, un lupatu koferīti. Plus tad “bizness” nenosedz pat izdevumus, tas ir Oļega hobijs, kas tiek uzturēts par Oļega naudu, ko viņa pasludinājusi par savu biznesu. Nē, nu izcili.
Fiļa kungs par duraku tiek atkal pataisīts publiski, Kristīne ne tikai mīcās ar pavāru, tagad vēl esot Oļegu izglābusi. Un kas tas par raidījumu, kur Oļegs būs, jauns, kurā visai Latvijai jāattaisnojas, kāpēc neprec Kristīni, vai vecā atkārtojum
GlorijaGrevcova @ 24.03.2025 19:23
Nē, Kristīne uzskata, ka ir izglābusi Oļegu, kad šis bij salauzts, jo rūpējas par māju, bērniem un biznesu.
Re kā var visu pasniegt, lai gan realitātē pagūlās zem Oļega, kad šis šķīrās ar Santu, un tad attesās plika un basa ar 2 bērniem, kuri nav Oļega, un lupatu koferīti. Plus tad “bizness” nenosedz pat izdevumus, tas ir Oļega hobijs, kas tiek uzturēts par Oļega naudu, ko viņa pasludinājusi par savu biznesu. Nē, nu izcili.
Fiļa kungs par duraku tiek atkal pataisīts publiski, Kristīne ne tikai mīcās ar pavāru, tagad vēl esot Oļegu izglābusi. Un kas tas par raidījumu, kur Oļegs būs, jauns, kurā visai Latvijai jāattaisnojas, kāpēc neprec Kristīni, vai vecā atkārtojums.
lipsinluka @ 24.03.2025 20:07
Viņa var neispringt. Ja un kad izšķirsies, ar saviem apgriezieniem atradīs ātri jaunu naudas maku. Priekš O bija labs plāksteris, tur neko nevar sliktu teikt.
Jā, arī pamanīju. Visticamāk, protams, vienkārši bauda pirmās kopā būšanas dienas, taču tik un tā mazliet dīvaina sajūta, ka pilnīgs klusums, cerams, ka viss kārtībā, jo grūtniecības laikā minēja, ka ir kaut kādi sarežģījumi 👀Allii @ 24.03.2025 19:04Ivetai sazo baigi ilgi klusums storijos. Noteikti jau ir piedzimis.
Vai ne. Vienkārši kopā strādāja un kā simtiem citas sekretutkas sagrozīja vecim galvu, ikdienā gar acīm goroties. Un arī šobrīd neizskatās, ka būtu guvusi lielus bonusus. Noturējusies savā vietā ir ilgi, bet… ne viņš viņu prec, ne dāvina smalkus sporta auto, ne kaut kur cieņpilni prezentē.Rora @ 24.03.2025 23:05
Kādiem tieši "apgriezieniem"? Precizēsi? Ja arī tiešām tā, ka Oļegs "iekrita" uz jaunu, glītu sievieti.... tas nenozīmē, ka viņai ir kāds "īpašs talants". Tādas kā viņa (un daudz gudrākas) ir pilna pasaule. Žēl tikai, ka nabaga Oļegam visu laiku tā "naudas nasta" velkas līdzi. Un kā magnētu piesaista tieši "šādas".
Pēdējā laikā sanācis padzirdēt, ka man labi zināmiem un ne tik labi zināmiem uzņēmumiem ir lieli nodokļu parādi, lai gan līdz šim palicis iespaids, ka šie uzņēmumi ir ļoti veiksmīgi
Viens no tiem bija te nesen pieminētā nelleulla šokolāde, tagad dzirdu, ka citam uzņēmumam arī 50 k parāds valstij.
Viņa var neispringt. Ja un kad izšķirsies, ar saviem apgriezieniem atradīs ātri jaunu naudas maku. Priekš O bija labs plāksteris, tur neko nevar sliktu teikt.
Elizabeteeee @ 24.03.2025 22:25Pēdējā laikā sanācis padzirdēt, ka man labi zināmiem un ne tik labi zināmiem uzņēmumiem ir lieli nodokļu parādi, lai gan līdz šim palicis iespaids, ka šie uzņēmumi ir ļoti veiksmīgi
Viens no tiem bija te nesen pieminētā nelleulla šokolāde, tagad dzirdu, ka citam uzņēmumam arī 50 k parāds valstij.
Tās, kuras saprot no uzņēmējdarbības vairāk, tā ir tāda pierasta prakse? Saprotu, ka daudz kas atkarīgs no apgrozījuma un katram uzņēmumam sava specifika, taču nesaprotu, vai tiešam tā ir tāda nemākulīga uzņēmējdarbība vai Latvijā tik tiešām ir grūti pavilkt to?
Es strādāju nelielā uzņēmumā un nav bijis nodokļu parādu, pat tad, kad bija trakā krīzē 2008.gadā, tad bija ļoti grūti, bet pirmais, ko darījām samaksājām nodokļus. Tagad situācija nav rožaina uzņēmējiem, bet tik traki nav kā bija tad. Vienīgais jāatceras, ka tieši ražošanas uzņēmumiem izmaksas ir ļoti lielas un peļņas procents ir salīdzinoši mazs. Reizēm tā ir nepareiza naudas plānošana, reizēm vienkārši negribēšana, reizēm tiešām ir tā, ka nevar. Piemēram ražošanā par apgrozāmiem līdzekļiem iepērc izejvielas un sagatavo produkcija, tad pārdod veikaliem , kas pārdod tālāk un, tad ir jautājums, kāds līgums noslēgts ar veikalu. Reizēm tā ir samaksa pēc realizācijas, tas nozīmē, ka naudu vari gaidīt arī vairākus mēnešus. Cik zinu, tad Depo saviem piegādātājiem maksā 90 dienu laikā, kad strādājām ar Kuršiem, tad apmaksas termiņš bija 45 dienas, tas jau vēl ir ok. Reāli tu savu naudu dabū atpakāļ pēc vairāk nekā mēneša, bet nodokļi jau jāmaksā katru mēnesi. Ja vēl kaut kas ar kādu klientu aiziet greizi, tad tu nevaru samaksāt vairāk, jo reāli jau nav no kā.Elizabeteeee @ 24.03.2025 22:25Pēdējā laikā sanācis padzirdēt, ka man labi zināmiem un ne tik labi zināmiem uzņēmumiem ir lieli nodokļu parādi, lai gan līdz šim palicis iespaids, ka šie uzņēmumi ir ļoti veiksmīgi
Tās, kuras saprot no uzņēmējdarbības vairāk, tā ir tāda pierasta prakse? Saprotu, ka daudz kas atkarīgs no apgrozījuma un katram uzņēmumam sava specifika, taču nesaprotu, vai tiešam tā ir tāda nemākulīga uzņēmējdarbība vai Latvijā tik tiešām ir grūti pavilkt to?
Mums ir tā pirmais samaksā algas, tad nodokļi un, tad viss pārējais.Marimar @ 25.03.2025 08:37
Jebkursh uznemeejs pirmo ko nomaksaas, bus darbinieku algas, tad secigi viss parejais un nodokli, diemzel paliek pedejais... kadel rodas sads parads? Lielie pasutijuma pecapmaksas terminji - lidz pat 30 dienam, tad ir kas nemaksaa (musu uznemuma bija pat 20k parads, ko nenomaksaaja). Lielie rekjini - elektriba, gaze, ar visu to., ka naak pretii ir reizem nereali nomaksat visu... Un, protams sokolades cena- ja nesen ta bija 25 euro kg, tad sobrid jau 70 euro kg.
Marimar @ 25.03.2025 08:40
tiesi tad bus jaiespringst, bus jaire ipasums, nebus vairs haļava nurmuiža, jo saubos, ka ilgi tur paliks, ja O atradis jaunu sievieti, jo to kjeemosanos aka uznjemejdarbibu nav iespejams skatities. Kaut pati intervijaas stasta - esmu nopietna viriesa sieva, bet uzvedas kaa klauns.
Te var piekrist, ka vairākums gadījumos, ka, tas ir attieksmes jautājums. Reizēm rodas jautājums, kāpēc viens var samaksāt, bet otrs nemaksā. Būtībā jau parāds valstij nav nekas labs, tas pierāda, ka ar tavu biznesa nav kaut kas lidz galam labi.Magnolija @ 25.03.2025 09:00
Es kaut kad šo te minēju jau par to pašu Clouberry, Hebi un te atbildēja , ka nodokļu parādi ir ok.
Man gandrīz 20 gadus ir savs uzņēmums un ne reizi nav bijis parāds. Un jā, pirmos gadus dzīvoju bez algas. Man vispār nav bijusi tāda doma nesamaksāt nodokļus 20. datumā, kaut ir bijuši arī krīzes laiki. Bet pats trakākais, kas mani šokē, ka manis pieminēto uzņēmumu dāmas mierīgi ceļo apkārt, uz ASV vairākkārtīgi, kas noteikti ir lielas izmaksas, bet parādi tikai aug ? neviens man neiestāstīs , ka tas ir ok. Attieksmes jautājums. Jā, es arī esmu domājusi, ko tik es nevarētu darīt par visiem tiem tūkstošiem, ko katru mēnesi maksāju valstij, bet nu roka neceltos nemaksāt un ceļot apkārt.
Pilgrim @ 25.03.2025 07:47Vai ne. Vienkārši kopā strādāja un kā simtiem citas sekretutkas sagrozīja vecim galvu, ikdienā gar acīm goroties. Un arī šobrīd neizskatās, ka būtu guvusi lielus bonusus. Noturējusies savā vietā ir ilgi, bet… ne viņš viņu prec, ne dāvina smalkus sporta auto, ne kaut kur cieņpilni prezentē.