Merilda @ 17.12.2024 20:25
Fui, cik pretīgi apvainojumi, nāves novēlējums un veselas 7 pat nolaikojušas, cik slimi!!!
Mežezera delīrijs @ 17.12.2024 19:52
Nu kas tas tagad ir, ko. Visi jau aizmirsa, ka Anna pati lenca Jāni, bija izdomājusi, ka viņai šo vīrieti vajag, labi zinot, ka Jānis ir precēts un maza bērna tēvs? Nav atbildības, ja? Lai tagad neraud, ka dzīvoja ellē pēdējos gadus, par maz viņai tās elles. Glupa, resna, izgraizīta krieveļu bāba (jā, es zinu par viņas tautību), ne karu Ukrainā nosodījusi, neko, tikai iekļuvusi Ukrainas sankciju sarakstā. Ko lai saka, ļoti žēl, ka šīs beigas piemeklēja Jāni, nevis Annu, bet vēl varam cerēt, ka arī viņai aizvērsies širmis un drīzumā kādā kāpņutelpā atradīs arī viņu.
cimperliigaa @ 17.12.2024 18:30
https://t.me/s/KURMEDIA
Lospalmas @ 17.12.2024 20:44
Jānis ir nosodījis karu Ukrainā?
Netēmā iesaistīt karu attiecību drāmā, it īpaši, ka Jānim netraucēja Annas rašisms un viņš pārvācās uz Krieviju.
Tev nav bail kādam vēlēt nāvi? Es varu novēlēt nāvi tiem, kas nogalina ukraiņus, bet šeit nav tas gadījums, tu to rašismu piemini kā attaisnojumu savai vēlmei novēlēt nāvi, jo reālais iemesls ir attiecību drāma, citādāk pēc tavas loģikas nāve pienāktos abiem, jo Jānis tāpat sildīja Krievijas ekonomiku, tātad atbalstīja karu.
Diezgan slims komentārs tev.
tikko paskatījos , bilde vēl stāv. vajag pievienoties tai grupai un pie visiem media failiem ir. .Deisijaa @ 17.12.2024 21:28Man to bildi nerāda. Rakstīts- plašsaziņas līdzekļi ir pārāk lieli. Un pelēks četrstūris bildes vietā
bet nu nevajag gan. Tici man- labāk gulēsi, ja neredzēsiMayaaa @ 17.12.2024 21:35tikko paskatījos , bilde vēl stāv. vajag pievienoties tai grupai un pie visiem media failiem ir. .
Ļoti piekrītu. Tai nekauņai vēl nav kauna gausties storijos. Labāk paklusētu.Mežezera delīrijs @ 17.12.2024 21:32
Jānis ir samaksājis visaugstāko cenu par savām kļūdām, domāju, ka Jāni varam likt mierā.
Anna tikmēr ir ne tikai izraisījusi to, ka Jāņa vairs nav (nebūtu līdusi pie viņa, visticamāk, Jānis joprojām dzīvotu normālu dzīvi), bet veicina arī to, ka vairs nav cilvēku Ukrainā. Un kāds te vēl ir sašutis, ko var un ko nevar novēlēt tādai slampai. Smieklīgi.
Deisijaa @ 17.12.2024 21:39Atradu bildi. Bet tur tikai striķis ir un kāpnes. Tur paša Timma nav.