sokoladeszemene @ 13.11.2024 22:00vaine, man Rīgā viena plombe ap 40 eur izmaksā ??
sokoladeszemene @ 13.11.2024 22:00vaine, man Rīgā viena plombe ap 40 eur izmaksā ??
magone arī ir tīras šausmas, bet visi skatas un ņirdz. Beitika kaut kas līdzīgs, nevienam nepatīk, bet visi skatas, lai pašausminātos 😁amoreamore @ 13.11.2024 09:36
Es parasti neapspriežu ietekmeļu izskatu, bet es tiešām nesaprotu kā šis cilvēks kļuva par ietekmeli? Tie mūždien atņirgtie zobi un uzspēlētais smaids ir kaut kas briesmīgs.
riitarosme @ 13.11.2024 21:23
Kura klinika jus maksajat 50? Padalies? mana klinika tikai par ienaksanu kabineta jau jamaksa 50??
Nosauc to iestādi kur kanālus tīra pa 250 euro. Ieraksti googlee endodonts cenas un redzēsi kādas ir cenas rīgas klīnikās. Man viens zobs ar konsultāciju, divām vizītēm pie endodonta plus plombēšana pie zobārsta izmaksāja 850 euro. Tā laboju divus zobus. Tālāk ortodontija - konsultācija 100 euro, kapes 4,5k euro. Ja vēl vajadzētu kādu kroni vai implantu tad arī vūru visi 10kInna86 @ 13.11.2024 19:13
Kur jūs tādas cenas raujat? Man pēdējam zobam kanālu ārstēšana bija 250 eur, tas par divām vizītēm kopā. Un manā pilsētā ir arī lētāki zobārsti.
Knita @ 13.11.2024 19:29
Varbūt viņa pateica, ka negrib maksāt par kanālu tīrīšanu, lai tik liek virsū?
Pinko @ 13.11.2024 19:30
Es nesaprotu,kur jūs raujat tādus ārstus,kas vienu kanālu ārstē pa 500-700 eur?
Knita @ 13.11.2024 22:03
Kurā vietā tas ir?
Paulīne88 @ 13.11.2024 22:24
Taisīju pie Katkēvičas, kanāls + kronis 1400€
Yelly @ 13.11.2024 23:06
Iespējams, bet Everita izteicās, ka, ja ārsti saka, ka nevajag tomēr ārstēt zobu kanālus, tad viņa uzticas viņu lēmumam un neapšauba to. Viņai galvenais, lai ātrāk liek virsū gatavos kroņus. Kā saka, par jūsu naudu jebkura kaprīze ?
GlorijaGrevcova @ 14.11.2024 07:49
Mazpisānos, un tās plombes izkrīt, intensīvāk košļājot košļeni vai dikti sargājot, nu pēc gadiem diviem dabīgā ceļā ??? Man arī ir baziņas, kas ar mazpisānu cenu plātās, tikai baidās košļeni košļāt un gandrīz ķer sirdstrieku, uzzinot, ka manas plombes ir jau 10-15 gadus, nav redzamas ar neapbruņotu aci un nav vēl jāmaina ??? Ar mazpisānu plombēm toč nav jāplātās. Maza cauruma kvalitatīva vienas kārtas plombe šobrīd Latvijā būs ap 110-120, jo lielāka, jo dārgāk.
Kā vispār var aizlaist līdz kanālu tīrīšansi un staigāt ar uz aci redzamiem caurumiem, nesaprotu, padomijas palieka. Nav naudas, ņemiet papildus darbu, kaut vai apkopējas vai viesmīles, kamēr zobi salaboti, nevis atjēdzas, kad pus mute izpuvusi un tad žēlojas par piecciparu skaitļiem.
Mrs.True @ 14.11.2024 09:04
Jau prognozēju, ka nākošgad būs Everitas video kādā vietējā zobārstu klīnikā, kur tiks novērstas Stambulas klīnikas neizdarības:), piemēram, neiztīrītie zobu kanāli...
Pareģone @ 14.11.2024 09:41
pie Dr.Raivja gan jau dosies, turpat kur Didrihsone. Man liekas, ka viņa ņem daudz kur (izņemot ēšanu)no Didrihsones piemēru ?
Nu bet briesmīgi. Viņa šorīt stāsta, ka kož kreisajà vaigā ar tiem pagaidu zobiem, bet te nav vainīgi tie zobi, viņai dabīgi sakodiens ir ļoti nepareizs. Video, kur rādīja kā ir sakodiens pirms varēja redzēt tieši, ka viņai sakožot zobus kreisās puses apakšžoklis ir diezgan pamatīgi uz vaiga pusi izvirzīts un augšžoklis uz iekšu un līdz ar to man liekas te jau īsti neko nevar izdarīt ar tik nepareizu sakodienu, tur vajadzēja ortodontiju, ja gribēja sakodienu regulēt ?
viņa to pa kluso darīs 😁😁😁 neies atzīt, ka aplauzusies. Jo viņa nekad neatzīst, ka kaut kur kļūdījusies. Vienmēr visi citi vainīgi.Mrs.True @ 14.11.2024 09:04
Jau prognozēju, ka nākošgad būs Everitas video kādā vietējā zobārstu klīnikā, kur tiks novērstas Stambulas klīnikas neizdarības:), piemēram, neiztīrītie zobu kanāli...