IetekMeļu tops

Reitings 38
Reģ: 23.12.2018
Nu meičukiņi ??? to kādai vajadzēja izdarīt! ?
Šeit par visām ieteklmelēm + un -
vegānēm, nevegānēm, resnām un sportistēm
28.10.2019 18:36 |

Reitings 52
Reģ: 10.06.2024
Maija Rozīte vai tad jau ilgu laiku nav šķīrusies?
05.11.2024 15:42 |

Reitings 1633
Reģ: 15.09.2023
Mia6 @ 05.11.2024 13:12
Maija Rozīte arī nav šķīrusies ? Neseko vairs vīram. Un tie pēdējie video, visi ar tādu max sex vibe?

Jau labu laiku šķīrušies. Noņēmusi pat vīra uzvārdu. Viņiem tās krīzes visu laiku bija, tad salaba, tad atkal šķiršanās.
05.11.2024 15:58 |

Reitings 977
Reģ: 23.01.2024
cory @ 04.11.2024 20:49

Ir tāda lieta, kā VPN un pieņemot, ka viņa ir Floridā (pēc soc tīkliem izskatās, ka ir pārvākusies atpakaļ uz turieni no LA), tad pēc neliela google search, var atrast portālu Florida Department of Corrections, kur var meklēt ieslodzītos. Ne uz Ines Misan, ne Inese Misane vārda man neatrod nevienu ierakstu.

Ja nu viņa nav Floridā un ir citā štatā ieslodzījumā?
Vēl jau ir iespēja, ka Gobzemam kāds pasvieda fake informāciju par Misāni. Un nav viņa nekādā cietumā.
Tā jau reizēm notiek, ka ietekmeļiem un blogeriem kāds iesūta apzināti nepatiesu informāciju.
05.11.2024 15:59 |

Reitings 977
Reģ: 23.01.2024
Ariete @ 05.11.2024 14:05
Ar ko tā Misāne ir pazīstama? Un viņai tik daudz vīri bijuši?

Visslavenākā Latvijas eskortniece no 90.gadiem. Strādāja pie Laimas Vaikules par dejotāju.
Par viņu sāka rakstīt, kad ASV kaut kur 1997.gadā bija tiesas prāva pret viņu no ex-līgavaiņa puses par dāvanu atdošanu...
https://www.diena.lv/raksts/pasaule/krievija/salacgrivas-meitene-uz-amerikas-vilna-10023771
05.11.2024 16:06 |

Reitings 1856
Reģ: 13.09.2021
Zanemuahh @ 05.11.2024 11:24

Ka piegājusi pie Andžas stenda, kur skaidrs ka viņas attālināti viena otru zina, ir tikušās pasākumos, bet tā pārgrieztu seju stāv, pat nesasveicinās, nepasmaida. Cilvēkus arī apkalpo nu tiešām tā nekā. Diezgan iedomīga un nelaipna apkalpošana. Ja būtu gribējusi redzēt tomēr tādu sazemētu jauno uzņēmēju, kurš ir pateicīgs saviem klientiem, ka tie iepērkas, bet ka tur izskatās pēc naudas slaukšanas mašīnas, nevis prieka par labu produktu radīšanu.
Savukārt Deniss pats stendā nav bijis un meitenes, kas stāvēja pie stenda, nav baigi iespringušas uz jaunā zīmola VERS iepazīstināšanu

Tieši tā pie Andžas arī bija. Es vispār nezināju kas tā Andža tāda ir, nekad pat instagramā nebiju skatījusies. Piegāju ar draudzeni, pajautāju par vienu līdzekli, tik īsi noskaldīja atbildi, palika neforša sajūta. Neko nenopirku. Pēc tam draudzene pateica kas tā tāda ir. Tad paskatījos.
05.11.2024 17:19 |

Reitings 949
Reģ: 31.01.2023
Sigita11 @ 05.11.2024 14:28
Skatos Četri uz koferiem ar Drāki un Dionu un man abas šķiet kaitinošas, bet Diona pat laikam vairāk.
Un smieklīgi šķiet, ka kaut kur vai tik kādā rakstā nebija teikts, ka Ivars Krasts viņai teicis, ka viņa tādu nobriedušākas sievietes iespaidu atstājot nekā ir viņas vecums, tāpēc viņi to lielo vecuma starpību savās attiecībās neizjūt. Kontekstā ar to "nobriedušās sievietes" iespaidu, ko viņa atstāj šovā, varam izdarīt secinājumus par Krastu! ?
Drākei savi putni, bet Diona ir daudz, daudz kaitinošāka. Kā bērns uzvedas, bola acis, mute vaļā... Epizode ar kūkām bija reāli laba, īpaši aizkadra komentārs.
05.11.2024 19:25 |

10 gadi
Reitings 1038
Reģ: 13.01.2011
Sigita11 @ 05.11.2024 14:28
Skatos Četri uz koferiem ar Drāki un Dionu un man abas šķiet kaitinošas, bet Diona pat laikam vairāk.
Un smieklīgi šķiet, ka kaut kur vai tik kādā rakstā nebija teikts, ka Ivars Krasts viņai teicis, ka viņa tādu nobriedušākas sievietes iespaidu atstājot nekā ir viņas vecums, tāpēc viņi to lielo vecuma starpību savās attiecībās neizjūt. Kontekstā ar to "nobriedušās sievietes" iespaidu, ko viņa atstāj šovā, varam izdarīt secinājumus par Krastu! ?

Man patīk tie abi puiši. Viņiem labi savā starpā saskan + viņi gaumīgi iesmej par abām ceļabiedrenēm.
Bet jā- ja Drāke vienkārši veca alkoholiķe, tad Diona kaitinošs, pieaudzis bērns. Tā tualetes meklēšana bija kautkas. Ja nepieciešams atrodi kādu kam uzjautāt un dodies. Nu kurš pieaudzis cilvēks divas(?) stundas čīkst, ka grib čurāt.
05.11.2024 19:37 |

Reitings 289
Reģ: 12.07.2022
be.beta @ 05.11.2024 07:33

vispār parasti nepatīk skaitīt citu naudu, bet tieši vakar aizdomājos par šo tēmu kontekstā ar pāris personāžiem un viena to tām Helena.
kāda zina ar ko nodarbojas Helena R? nesaku, ka viņas tēriņi ir kaut kādi pārpasaulīgi lieli, bet priekš bezdarbnieces (kādu iespaidu viņa par sevi ir radījusi) - tie ir iespaidīgi tēriņi :D tomēr tikko bija sacensības, kur izmaksas nebija tās mazākās, uzreiz pēc tam ceļojums ar vērienu, un ja nemaldos, tad iepriekš arī ilglaicīgi ceļoja/dzīvoja kaut kur siltajās zemēs :D
domāju, kādu darbu konkrēti viņa varētu strādāt, lai, piemēram, iekrātu 10-15k :D

Šis jau nu gan vēl nav ceļojums ar vērienu. Paskatoties bildes, ļoti daudzas lokācijas viņa ir apmeklējusi bezmaksas (parki, NY centrs, Holivuda)
Tas, ka izlidoja ar helīti un bija atrakciju- šausmu parkā ar ticket 90$, -tas nav ar vērienu. Biļetes varbūt draudzene (amerikāniete) uzsauca. Priekš strādājoša amerikāņa tas tāds nieks vien ir, ja reizi gādā grib uzņemt ciemiņu un šo to parādīt no dzīves Amerikā
05.11.2024 20:49 |

Reitings 5545
Reģ: 10.01.2023
Fantasia @ 05.11.2024 10:52
Jūs sakat par Dzenītes pārvērtībām,man atkal Bez tabu vadītājas Agneses Drunkas izskats liekas sabojāts, var redzēt ka lūpās filleri, un pierē nezinu kas (botokss vai kas),es nepārzinu kur ko laiž. ? Viņai bija mazas lūpas, bet tagad izskatās ka vienkārši horizontāli izstieptas sardeles...
botoxu nevar tacu redzet!😁
05.11.2024 22:19 |

Reitings 8
Reģ: 05.11.2024
Aizspogulia @ 05.11.2024 19:37

Man patīk tie abi puiši. Viņiem labi savā starpā saskan + viņi gaumīgi iesmej par abām ceļabiedrenēm.
Bet jā- ja Drāke vienkārši veca alkoholiķe, tad Diona kaitinošs, pieaudzis bērns. Tā tualetes meklēšana bija kautkas. Ja nepieciešams atrodi kādu kam uzjautāt un dodies. Nu kurš pieaudzis cilvēks divas(?) stundas čīkst, ka grib čurāt.
noskatijos visas pieejamās sērijas. Producenti izvēlas aizvien nestabilākus dalībniekus, sveškauns par tām dāmām - tā ķērkšana kaut kādu kruasānu, wc un kūku pieprasīšana, dzeršana TV ir par daudz!
Puiši turās, sievišķi izlutināti un uzvedas ļoti nebaudāmi.
05.11.2024 22:29 |

Reitings 92
Reģ: 09.09.2024
Man vispàr savulaik bija šoks par to, ka smukais Ivars Krasts sagājis kopā ar to jauniņo meiteni 😅 Patiešām tas neko labu par viņu pašu kā vīrieti neliecina 😁
05.11.2024 23:40 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits