Mashka Kakashka @ 29.10.2024 12:09
Tikko noskatījos Aesthetica video ar Sanu. Godīgi sakot esmu šokā. Es sākumā pat neatpazinu, ka tā ir Sana. Cik ļoti viņa ir kompleksu pilna, ka tik ļoti jākoriģē savas bildes, ka izmainās sejas ovāls, žokļa līnija. ? Skumji, ļoti skumji. Kārtējais pierādījums, ka Instagram ir pilns ar meliem. Es uz ielas viņu neatpazītu.
es ari šoka, ka Sana neizskatās pēc Sanas .😀 un pat tagad ar filtriem.. kaut kas ar to pašapzinu sagājis čigrī.cory @ 28.10.2024 20:21
Ja nebūtu augšpusē rakstīts, ka storiji pārpostoti no Sanas profila neatpazītu! ? Bet nu man šitā bija arī vienreiz ieraugot Alīnu Peineri, kad Žanis bija ielicis kaut kādus storijus ar viņu. Seja bija ar vaidziņiem un diez gan apaļa, ja salīdzina ar tām izteiktajām zoda līnijām un vaigu kauliem, ko redzam viņas pašas profilā.
McSara @ 29.10.2024 11:43
Pastāsti pāris vārdos?
Timma ir puišelis prātā.Ariete @ 29.10.2024 12:19J.Timma pārdevās kā prostitūta Krievijai. Punkts. Redz ko viena toksiska sieviete var izdarīt. Izpostīt visu dzīvi. Labi ka dēliņam ir sakarīgs patēvs.
man ir stipras aizdomas, ka tas idiots neuzskata, ka viņš, gan Sanai, gan savam dēlam, ir kaut ko nodarījis.IceCream @ 29.10.2024 11:23
Timmam atkarība no vecenes. Drama queens atradies, lupata ne vecis. Lai nu kāda tā Sana, bet dabū atpakaļ par visu, ko viņai nodarīja.
Norakta dzīve.
galvenais, ka skrien spēlēt tajā pašā turnīrā, kuru reklamē AnnočkaMia6 @ 29.10.2024 13:53Timma ķer pēdējo iespēju kā atgūt Sedakovu. Bet vai liekot uz spēles visu ir to vērts? Man jau šķiet ka Anna sen pieņēmusi lēmumu šķirties , pārāk kardināli visu izmainījusi un pateikusi ka viss. Līdz 16. Novembrim laulība būs jau šķirta. Un viņa jau ilgi viena nebūs, kkur lasīju ka viņa vispār bieži laižot pa kreisi Krievijā. Un tālāk ko Timma? Šis būs neatgriezeniski , gluži tāpat ka ar Briedi!
un Tev liekas, ka timma to nedara? 😂LivaLauva1 @ 29.10.2024 08:36
Kambala ir cits stāsts. Tur viņš koku normāli pūta. Izmeta viņu no komandas, jo ar narkotikām aizrāvās. Tagad alkoholiķis. Nevar vispār salīdzināt.
Greetaa @ 29.10.2024 18:29Līva Goba palaidusi uzacu augšanas serumu, bet 40 eur liekas par daudz, varbūt kāda var ieteikt labu alternatīvu?
Greetaa @ 29.10.2024 18:29Līva Goba palaidusi uzacu augšanas serumu, bet 40 eur liekas par daudz, varbūt kāda var ieteikt labu alternatīvu?
Hmmm1 @ 29.10.2024 18:44
Viena meitene iepriekš te rakstīja, ka aptiekā pērk kaut kādu eļļiņu, bet neatceros kāda tā bija
Labais 😂😁Zebradivi @ 29.10.2024 19:12Tikko izlasīju threads aplikācijā , ka Jāni Timmu tagad jāsauc par Ivanu Timmateju. Man šķiet ģeniāli?
Wtf @ 29.10.2024 17:34un Tev liekas, ka timma to nedara? ?