IetekMeļu tops

Reitings 38
Reģ: 23.12.2018
Nu meičukiņi ??? to kādai vajadzēja izdarīt! ?
Šeit par visām ieteklmelēm + un -
vegānēm, nevegānēm, resnām un sportistēm
28.10.2019 18:36 |

Reitings 1984
Reģ: 26.12.2021
Džinga @ 24.10.2024 22:18

kas tad tur ir, kvadrāti? :D
😂 Ne gluži. Es par to, ka ieliktas apaļās bumbas, nevis dabīgās lāsītes formas krūtis. Biju domājusi, ka viņa izvēlētos, lai tās ir mazāk uzkrītošas.
25.10.2024 13:43 |

Reitings 1063
Reģ: 14.01.2022
mokabezpiena @ 25.10.2024 09:10
Vispār, par ietekmeļiem runājot, kuri ir tie ietekmeļi, par kuriem neko sliktu nevarat pateikt? Jeb tie, kuri nav foruma apspriešanas vērti, jo neizraisa nepatiku un nevērpj intrigas. Man pagaidām ļoti patīk Amandas Līcītes saturs. Arī AliseVenwosit, jo patīk, kā viņa attiecas pret heitu un stulbiem kometāriem, patīk, kā dēliņu audzina.

Ieva Florence
Wildspirit Dana
Renārs Zeltiņš
Mans Sapņu Dārzs
Jo:
Viņi “neizšķīst” tajās vājprāta reklāmās, neizskatās kā copy-paste, dalās ar humoru, padomiem, pieredzi utt.
25.10.2024 14:22 |

Reitings 67
Reģ: 21.06.2023
Pilgrim @ 25.10.2024 12:41
Man kopumā patīk cilvēki, kam ir izglītība, darbs, skaista māja, ģimene. Tātad viņi daudz ko dara pareizi savā dzīvē. Bet Anetei tomēr izlec tā āža kāja, tāds kā žultainums, pasīva agresija. Varbūt vienkārši nevajag par visu izteikties?
Salīdzinājumam - Marija Zeltiņa. IG rāda to skaisto, ideālo dzīvi un ideālo sevi. Un man ir labs priekšstats, lai gan es neko nezinu par viņu- kāda viņa ir dzīvē. Nezinu, jo viņa nenolaižas līdz tirgus veceņu līmenim, nepukst un iztiek bez sarkastiskiem jokiem. Un varbūt viņa dzīvē ir viens vella meitietis, bet tas paliek aiz kadra.
Tāpat Anetei ne par visu vajag sprēgāt un ne vienmēr paust savu viedokli. Man pašai ir šis netikums, tāpēc uzreiz pamanu citos ☺

Man gan labāk patīk patiesums un atklātība, nevis glancētie žurnāli. Marijas IG liekas ļoti galaicīgs tīri tāpēc, ka viss ir paredzams, viss ir izgludināts, tikai glancētie žurnālu tipa kadri. Nav nekur tā pa īstam no sevis, nesamāksloti, pa vienkāršo. Nespēju saprast, kāda jēga sekot līdzi vienkārši smukbildītēm, nevis personībai?
Anete ir personība, bet Marija tikai estētiska fasāde.
25.10.2024 15:08 |

Reitings 1087
Reģ: 09.01.2024
Dzintriņa @ 25.10.2024 14:22

Ieva Florence
Wildspirit Dana
Renārs Zeltiņš
Mans Sapņu Dārzs
Jo:
Viņi “neizšķīst” tajās vājprāta reklāmās, neizskatās kā copy-paste, dalās ar humoru, padomiem, pieredzi utt.

Man agrāk patika Wildspirit Dana, bet pirms kāda laika atsekoju, jo tas kontents nedaudz iet pāri kaut kādām manām robežām - visu laiku bija kaut kāds seksuāls piesitiens storijiem, man apnika. Nemāku pat izskaidrot. Bieži runāja par to, cik visa dzīve jaudīga, seksīga, garšīga, ar vīru viss tik ideāli, mmm, rawrr, un man palika neērti. 😄 īsāk sakot, nepaķēra tas vibe mani
25.10.2024 15:16 |

10 gadi
Reitings 1123
Reģ: 04.06.2012
mokabezpiena @ 25.10.2024 15:16

Man agrāk patika Wildspirit Dana, bet pirms kāda laika atsekoju, jo tas kontents nedaudz iet pāri kaut kādām manām robežām - visu laiku bija kaut kāds seksuāls piesitiens storijiem, man apnika. Nemāku pat izskaidrot. Bieži runāja par to, cik visa dzīve jaudīga, seksīga, garšīga, ar vīru viss tik ideāli, mmm, rawrr, un man palika neērti. ? īsāk sakot, nepaķēra tas vibe mani

Jā, piekrītu šim viedoklim! Kad ilgāk paseko, tad tas ļoti krīt acīs - pārāk daudz "seksīguma"! Pat ne vizuāli seksīgi, bet testuāli - mēs, mēs, mēs, seksīgi, seksīgi, seksīgi, sekss, sekss, sekss. Ammm...labi? 😁
25.10.2024 15:46 |

Reitings 23081
Reģ: 07.06.2022
mokabezpiena @ 25.10.2024 15:16

Man agrāk patika Wildspirit Dana, bet pirms kāda laika atsekoju, jo tas kontents nedaudz iet pāri kaut kādām manām robežām - visu laiku bija kaut kāds seksuāls piesitiens storijiem, man apnika. Nemāku pat izskaidrot. Bieži runāja par to, cik visa dzīve jaudīga, seksīga, garšīga, ar vīru viss tik ideāli, mmm, rawrr, un man palika neērti. ? īsāk sakot, nepaķēra tas vibe mani
man tas pats. Tad vēl bija kaut kas divdomīgs ar tām rotām, ko tjipa aļikā iepērk un tad ar nenormālu uzcenojumu tirgo kā wildspirit bling. Mani atgrūda nevis pats process kā tāds, bet tas, ka pāris € vērtas bļembiņas uzcenoja līdz 30-40 +. 🙄
25.10.2024 17:06 |

10 gadi
Reitings 4297
Reģ: 03.08.2009
mokabezpiena @ 25.10.2024 09:10
Vispār, par ietekmeļiem runājot, kuri ir tie ietekmeļi, par kuriem neko sliktu nevarat pateikt? Jeb tie, kuri nav foruma apspriešanas vērti, jo neizraisa nepatiku un nevērpj intrigas. Man pagaidām ļoti patīk Amandas Līcītes saturs. Arī AliseVenwosit, jo patīk, kā viņa attiecas pret heitu un stulbiem kometāriem, patīk, kā dēliņu audzina.

Tomass Pildegovičs skaitās pie ietekmeļiem? Ja jā, tad viņš. :D
25.10.2024 17:10 |

Reitings 238
Reģ: 13.07.2023
Man arī vairs nepatīk Wildspirit Dana. Agrak līkas tāda feina, dabiska, tagad šķiet tantei bišķi galvā sakāpis. Pavirša pret sekotājiem, īsti nav saturīga kontenta. Man arī tie viņas izstrādājumi šķiet galīgi garām, pārcenoti sūdi (excuse me), nesaprotu, kas tas velas pērk. Var jau būt, ka visam mini pupi un super gludas pakaļas, ka var nesat tādus nesaturigus pupturus un peldkostīmus ar briesmīgiem izgriezumiem. Man liekas gaumīgi būtu savus trūkumus apslēpt ar piemērotu veļu, nevis spītīgi apgalvot, ka bumbierenes nav viņas lauciņš
25.10.2024 19:30 |

Reitings 2018
Reģ: 04.01.2022
TeaPot @ 25.10.2024 12:04
man viņa patika, līdz ievēroju, ka mūždien meklē drāmu un mēģina visām pudelēm par korķi uzmesties, noliek citus influencerus ar mērķi pievērst uzmanību sev, nu tāda čūskiņa. nekā laba tur nav

Tieši kurus influencerus viņa noliek? Vari par šo vairāk pastāstīt? Varbūt neesmu pamanījusi un tā tiešām ir. Es atceros tikai to gadījumu ar Beitiku. Bet tas bija pamatoti, jo Beitika savā podkāstā apmeloja Aneti, sakot ka viņa pērk sekotājus. Pēc tam gan Beitika atvainojās, bet droši vien jau bija par vēlu.
Lai vai kā, bet man arī patīk cilvēki ar viedokli, nevis noglancētas bildes.
25.10.2024 19:38 |

Reitings 238
Thesame @ 25.10.2024 11:36

Dažkārt palasot viņas threads liekas, ka tur brīžiem ir īssavienojums
kopumā viņa šķiet forša un izglītota sieviete, bet attiecība uz viņu, man arī iekritīs acis tas, ka viņa nepārtraukti maina savu ideoloģiju. Tas nav nekas slikts, bet, ja Tu to visu paud publiski, tad tas liecina par baigo nestabilo personu. Tiko sludināja normālu ēdienu, visi muļķi, kas kaut ko izslēdz, tagad sludina tikai galas ēšanu. Starpcitu, kaut kur līdzīga Beitikai, ka tas virs to locīšanos uz visam pusēm un mūžīgo ierobežošanu var paciest 😁
25.10.2024 19:51 |

Reitings 32
Reģ: 26.08.2024
Lupinlups @ 25.10.2024 19:30
Man arī vairs nepatīk Wildspirit Dana. Agrak līkas tāda feina, dabiska, tagad šķiet tantei bišķi galvā sakāpis. Pavirša pret sekotājiem, īsti nav saturīga kontenta. Man arī tie viņas izstrādājumi šķiet galīgi garām, pārcenoti sūdi (excuse me), nesaprotu, kas tas velas pērk. Var jau būt, ka visam mini pupi un super gludas pakaļas, ka var nesat tādus nesaturigus pupturus un peldkostīmus ar briesmīgiem izgriezumiem. Man liekas gaumīgi būtu savus trūkumus apslēpt ar piemērotu veļu, nevis spītīgi apgalvot, ka bumbierenes nav viņas lauciņš

Man Danas profilā laikam visvairāk apnika tas "es jums tagad pastāstīšu, kā pareizi dzīvot" vaibs.
25.10.2024 20:02 |

Reitings 5851
Reģ: 20.08.2021
Ainulai @ 25.10.2024 19:38

Tieši kurus influencerus viņa noliek? Vari par šo vairāk pastāstīt? Varbūt neesmu pamanījusi un tā tiešām ir. Es atceros tikai to gadījumu ar Beitiku. Bet tas bija pamatoti, jo Beitika savā podkāstā apmeloja Aneti, sakot ka viņa pērk sekotājus. Pēc tam gan Beitika atvainojās, bet droši vien jau bija par vēlu.
Lai vai kā, bet man arī patīk cilvēki ar viedokli, nevis noglancētas bildes.

Smieklīgi jau, bet savulaik izņirdza (slēpti) kivičieni, bet to saprata tikai tie kas seko viņai, dāmas no blakus grupas gan jau atceras.
Tas bija tad, kad Anete bija Vīnē, gan room tour, gan ierēca par Dionīsa orģijām (šis nu jau palicis par leģendāru topiku). Tomēr kad viņai kaut kad tika jautāts par viņu, tad atbilde bija aptuveni- man nekas nav pret viņu, neko par viņu nezinu...nu jā jā kā tad! Tā izrēkšana bija smalka, bet nu varēja jau pateikt, ka tie kivičienes ceļojumi ir kā čerez ####
25.10.2024 20:04 |

Reitings 2018
Reģ: 04.01.2022
McSara @ 25.10.2024 20:04

Smieklīgi jau, bet savulaik izņirdza (slēpti) kivičieni, bet to saprata tikai tie kas seko viņai, dāmas no blakus grupas gan jau atceras.
Tas bija tad, kad Anete bija Vīnē, gan room tour, gan ierēca par Dionīsa orģijām (šis nu jau palicis par leģendāru topiku). Tomēr kad viņai kaut kad tika jautāts par viņu, tad atbilde bija aptuveni- man nekas nav pret viņu, neko par viņu nezinu...nu jā jā kā tad! Tā izrēkšana bija smalka, bet nu varēja jau pateikt, ka tie kivičienes ceļojumi ir kā čerez ####

Šo biju palaidusi garām 🤣 Bet ja tā tiešām bija, tad tas tikai vairo manas simpātijas pret Aneti, jo Kivičliene nav influencere un smalki ierēkt par viņu ir māksla.
Ā, atcerējos. Vēl man ļoti simpātiska šķiet Zane Strēle. Skaista sieviete, foršas meitiņas un saturs nav pārbāzts ar reklāmām.
25.10.2024 20:30 |

Reitings 827
Reģ: 29.05.2023
Ainulai @ 25.10.2024 20:30

Šo biju palaidusi garām ? Bet ja tā tiešām bija, tad tas tikai vairo manas simpātijas pret Aneti, jo Kivičliene nav influencere un smalki ierēkt par viņu ir māksla.
Ā, atcerējos. Vēl man ļoti simpātiska šķiet Zane Strēle. Skaista sieviete, foršas meitiņas un saturs nav pārbāzts ar reklāmām.

Anete, mēs jau sen zinām, ka šis profils pieder Tev.
25.10.2024 20:50 |

Reitings 238
Merilda @ 25.10.2024 20:50

Anete, mēs jau sen zinām, ka šis profils pieder Tev.
Es vispār te ienāku reti, nezinu kas ir kas, bet par Ainulai pēc pēdējiem ierakstiem tieši tādas domas radās 😁👍 Anete, paldies, ka esi legingus updeitojusi, nenoliedzami daudz labāks izskats 👍
25.10.2024 22:26 |

Reitings 238
Mežezera delīrijs @ 25.10.2024 20:02

Man Danas profilā laikam visvairāk apnika tas "es jums tagad pastāstīšu, kā pareizi dzīvot" vaibs.
ja, ja, salda dzīve ievārījumā, dzirksteles uz visam pusēm. Pagaidām. Bet paies vēl 3 gadi un siekalas nekādas uz Daumantu netecēs, zināms storijs visos profilos. Tad varbūt saks tas bumbierebes beidzot šūt 😁
25.10.2024 22:29 |

Reitings 238
Mežezera delīrijs @ 25.10.2024 20:02

ja, ja, salda dzīve ievārījumā, dzirksteles uz visam pusēm. Pagaidām. Bet paies vēl 3 gadi un siekalas nekādas uz Daumantu netecēs, zināms storijs visos profilos. Tad varbūt saks tas bumbierebes beidzot šūt 😁
25.10.2024 22:44 |

Reitings 238
Bet vispār, Anetes, veselīgais dzīvesveids un laba passajuta neiet kopā ar tiem n-tajiem štruntu vitamīniem
25.10.2024 22:45 |

Reitings 2437
Reģ: 11.10.2022
man loti patik Inguna Skudrina,baigais dzivesprieks un izturiba visu laiku skrejiena..vel man patik tas calis,kas ieruna tas forsas reklamas,Karlix vai kautka ta bija...Modra olas patik,citreiz gan biski besi ta raudasana,es tomer laikam no tas agrako laiku paaudzes,kad veci neraudaja publiski
tad vel patik tas jaunais calitis,kas liek tos statsinus smiekligos-alexstepanovs
gacho ari patik..marita liepina patik,labi izskatas savos gados un Danenbergsone patik
25.10.2024 22:48 |

Reitings 45
Reģ: 19.09.2024
Man ļoti patīk alexstepanovs ar Tjotkas Svetkas alterego, sadarbību video smuki atstrādāti un iekļaujas kopējā profila stilā, nevienu neapkakā. Vēl patīk Diāna Melle, arī forši tēli, smieklīgi klipiņi. Reklāmas arī foršas
25.10.2024 23:08 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits