IetekMeļu tops

Reitings 38
Reģ: 23.12.2018
Nu meičukiņi ??? to kādai vajadzēja izdarīt! ?
Šeit par visām ieteklmelēm + un -
vegānēm, nevegānēm, resnām un sportistēm
28.10.2019 18:36 |

Reitings 1591
Reģ: 03.11.2023
TeaPot @ 23.10.2024 22:17
jā, nu tas ar garnelēm un ikriem izskatījās tāds pamatīgi izcepts, tiešām

Ja godīgi, es tos storijus pat neredzēju, nu paldies, ka apgaismoji. Bet ej tu nost, heitot kādu cilvēku, bet sekot viņa storjiem un iegaumēt viņa sushi sastāvu, tas ir kaut kas. 😀
23.10.2024 22:44 |

Patīk
Reitings 23706
Reģ: 27.01.2021
Džinga @ 23.10.2024 22:44

Ja godīgi, es tos storijus pat neredzēju, nu paldies, ka apgaismoji. Bet ej tu nost, heitot kādu cilvēku, bet sekot viņa storjiem un iegaumēt viņa sushi sastāvu, tas ir kaut kas. ?
Reti kura te kādu pa īstam "heito". Līvas stulbums vienkārši lec acīs, ko neviens neredzētu un nesekotu līdzi (kāpēc mēs to visas darām, ir tas pats iemesls, kāpēc es, Tu un citas šeit šobrīd atrodamies), bet, ja esi publisks cilvēks un kopš paziņošanas par grūtniecību esi uztaisījis septiņdesmit un piecus storijus par tēmu "esmu grūtniece", bet turpini darīt debīlas lietas, rēķinies, ka cilvēkiem būs viedoklis, un ne vienmēr tāds, kam nepiekrīti, kas ir nepareizs, aiz skaudības vai "heita". Ja tik ļoti gribi bērnu, ja plāno laicīgi, kāpēc nesāc lasīt, izglītot sevi, sagatavot ķermeni un prātu grūtniecībai. Ir miljons kursi un dažādi resursi, kur gūt informāciju par to, ko lietot, ko nelietot uzturā, no kā izvairīties, kādus uztura bagātinātājus uzņemt utt. Ja Līvai būtu kaut kripata prāta, būtu jau sen ievākusi basic informāciju, listerioze ir nopietns risks spontānajam abortam, dažādām patoloģijām un anatomiskiem defektiem, priekšlaicīgām dzemdībām, daudz citām problēmām, ko potenciāli var novērst, JA pieiet šim procesam kā pieaudzis cilvēks. Bet nē, tad neatliks laika safilmēt, kā paziņo draugiem, ģimenei, kaimiņiem, kolēģiem un sētniekam Vasīlijam.
23.10.2024 23:32 |

Reitings 1591
TeaPot @ 23.10.2024 23:32
Reti kura te kādu pa īstam "heito". Līvas stulbums vienkārši lec acīs, ko neviens neredzētu un nesekotu līdzi (kāpēc mēs to visas darām, ir tas pats iemesls, kāpēc es, Tu un citas šeit šobrīd atrodamies), bet, ja esi publisks cilvēks un kopš paziņošanas par grūtniecību esi uztaisījis septiņdesmit un piecus storijus par tēmu "esmu grūtniece", bet turpini darīt debīlas lietas, rēķinies, ka cilvēkiem būs viedoklis, un ne vienmēr tāds, kam nepiekrīti, kas ir nepareizs, aiz skaudības vai "heita". Ja tik ļoti gribi bērnu, ja plāno laicīgi, kāpēc nesāc lasīt, izglītot sevi, sagatavot ķermeni un prātu grūtniecībai. Ir miljons kursi un dažādi resursi, kur gūt informāciju par to, ko lietot, ko nelietot uzturā, no kā izvairīties, kādus uztura bagātinātājus uzņemt utt. Ja Līvai būtu kaut kripata prāta, būtu jau sen ievākusi basic informāciju, listerioze ir nopietns risks spontānajam abortam, dažādām patoloģijām un anatomiskiem defektiem, priekšlaicīgām dzemdībām, daudz citām problēmām, ko potenciāli var novērst, JA pieiet šim procesam kā pieaudzis cilvēks. Bet nē, tad neatliks laika safilmēt, kā paziņo draugiem, ģimenei, kaimiņiem, kolēģiem un sētniekam Vasīlijam.

ok 🥱
23.10.2024 23:39 |

Reitings 10732
Reģ: 30.12.2015
Charl0tte @ 23.10.2024 19:52
Meitenes, vai kāda var man vairāk pastāstīt par Annu Apsiti? Kāda ir pie viņas trenējusies? Vai vienkārši zina viņu?
Visas citas par treniņu prasa 30-40€, savukārt Anna- 50€! ?
kas ir tās visas citas, kas tik lēti prasa? Padalieties, neturiet sveci zem pūra, es nekur lētāk par 50€ neesmu redzējusi, varbūt nepareizi meklēju? :D
24.10.2024 00:02 |

Reitings 421
Reģ: 29.01.2023
krmmm @ 23.10.2024 18:36

Njaa, es ar nedaudz šokiņā. Šodien viņa storijos sašutusi, ka viņai pārmetot plastisko. Jāsaka, ka es arī nebiju no viņas gaidījusi sejas tjūnēšanu. Likās tiešām smuka un arī pašpārliecināta. Ka tik arī neiekrīt galējībās. Filleris lūpās jau ir, tagad arī deguns. Un viņa jau var šokēties, ka citi to sauc par sevis nepieņemšanu, bet kā citādāk to nosaukt? Jo viņa jau nelabo nekādus defektus vai deformācijas, bet savu normālo un proporcionālo seju.

Es sim totali piekritu. Maca citiem kaa pienemt sevi, kaa sevi miileet, kaa pateikties un paprasit no visuma ko velies. Nu tik apgarota un pasparliecinata savas apenes pie skonto dejo.. izradas parasta Uresinas skolniece.. apjaajeeja.
24.10.2024 00:18 |

Reitings 227
Reģ: 24.08.2024
krmmm @ 23.10.2024 18:36

Njaa, es ar nedaudz šokiņā. Šodien viņa storijos sašutusi, ka viņai pārmetot plastisko. Jāsaka, ka es arī nebiju no viņas gaidījusi sejas tjūnēšanu. Likās tiešām smuka un arī pašpārliecināta. Ka tik arī neiekrīt galējībās. Filleris lūpās jau ir, tagad arī deguns. Un viņa jau var šokēties, ka citi to sauc par sevis nepieņemšanu, bet kā citādāk to nosaukt? Jo viņa jau nelabo nekādus defektus vai deformācijas, bet savu normālo un proporcionālo seju.
…un viņas veģetārisms arī ir saistīts tikai ar to, ka notievēja tā ēdot ;) viņa ir pilna ar tarakāniem.
24.10.2024 07:55 |

Reitings 1087
Reģ: 09.01.2024
Gribētos uzzināt šī foruma dalībnieču vecuma statistiku. Dažreiz šķiet, ka te salasījušās pusmūža sievietes un dirš par 20gadniecēm. Sevišķi jau Līvas gadījumā. Nu tak atļaujiet jaunai sievietei priecàties un izbaudīt savu pirmo grūtniecību! Tādas žultainas vecenes šeit ir, jeibogu. Uzspied unfollow un dzīvo tālāk, kā jau te dažas izdarīja. Kāda starpība, ka tur piektdaļai tā grūtniecība neizdosies, nu un? Tāpēc līdz 4.mēnesim izlikties, ka nekā nav? Cilvēks vienkārši grib dalīties savos prieka mirkļos. Ja neesat pamanījušas - jā, influenceri dalās ar VISU. Ja jūs tā nedarat - apsveicu, bet jūs neesat influenceres. Nesalīdziniet savus principus ar influenceriem.
24.10.2024 08:13 |

Reitings 151
Reģ: 18.07.2023
riitarosme @ 24.10.2024 00:18

Es sim totali piekritu. Maca citiem kaa pienemt sevi, kaa sevi miileet, kaa pateikties un paprasit no visuma ko velies. Nu tik apgarota un pasparliecinata savas apenes pie skonto dejo.. izradas parasta Uresinas skolniece.. apjaajeeja.

Varbūt esmu palaidusi ko garām, bet man par Milzarāju palicis tāds iespaids, ka vienīgais, ko viņa publicē, ir viņas pateicību klades/plānotāja un izaicinājumu reklāmas. Neesmu nekad manījusi neko dziļāku.
Manuprāt, tas ir jāatceras par visām "manifestācijas" influencerēm - viņas pašas to pozicionē kā metodi kā tikt pie visādiem taustāmiem labumiem. Tas ir ļoti materiālistisks piegājiens, kura mērķis ir dabūt to, kas ir instagramā aktuāli: ceļojumus, drēbes un aksesuārus, fotogēniskus dzīvokļus, mašīnas, fotosesijas, skaistuma procedūras un plastisko ķirurģiju. Tas "garīgums" ir tikai tāpēc, lai labāk izskatītos un lai varētu tirgot ūdens liešanu.
24.10.2024 08:15 |

Reitings 2099
Reģ: 21.11.2017
TeaPot @ 23.10.2024 21:22
mīnusu likšana neatceļ faktu. palasiet par listeriozi un TORCH infekcijām.

Tas viss ir skaidrs.
Bet cerams, ka Tu saproti, ka viņa arī kafejnīcā ēdot kotleti var noķert visu to pašu, vai ne? :)
24.10.2024 08:25 |

Reitings 346
Reģ: 13.07.2024
mokabezpiena @ 24.10.2024 08:13
Gribētos uzzināt šī foruma dalībnieču vecuma statistiku. Dažreiz šķiet, ka te salasījušās pusmūža sievietes un dirš par 20gadniecēm. Sevišķi jau Līvas gadījumā. Nu tak atļaujiet jaunai sievietei priecàties un izbaudīt savu pirmo grūtniecību! Tādas žultainas vecenes šeit ir, jeibogu. Uzspied unfollow un dzīvo tālāk, kā jau te dažas izdarīja. Kāda starpība, ka tur piektdaļai tā grūtniecība neizdosies, nu un? Tāpēc līdz 4.mēnesim izlikties, ka nekā nav? Cilvēks vienkārši grib dalīties savos prieka mirkļos. Ja neesat pamanījušas - jā, influenceri dalās ar VISU. Ja jūs tā nedarat - apsveicu, bet jūs neesat influenceres. Nesalīdziniet savus principus ar influenceriem.

100% piekritu .
24.10.2024 08:36 |

Reitings 1591

Ļoti labi pateici. Žultainas vecenes būs īstais apzīmējums
24.10.2024 08:40 |

Reitings 936
Reģ: 31.01.2023
mayja @ 24.10.2024 08:25

Tas viss ir skaidrs.
Bet cerams, ka Tu saproti, ka viņa arī kafejnīcā ēdot kotleti var noķert visu to pašu, vai ne? :)
Ja kotlete ir termiski neapstrādāta, tad var
24.10.2024 09:05 |

Patīk
Reitings 23706
Reģ: 27.01.2021
mayja @ 24.10.2024 08:25

Tas viss ir skaidrs.
apēdot labi izceptu kotleti risks dabūt listērijas ir mazāks nekā ēdot jēlas zivis. bet labi, nav te nekādi grūtnieču uztura pamati 101, ceru, ka Līva beigs taisīt ziepes un mazliet pieaugs prātā
24.10.2024 09:13 |

10 gadi
Reitings 2873
Reģ: 29.01.2009
Pilgrim @ 24.10.2024 09:05
Ja kotlete ir termiski neapstrādāta, tad var

Tad tā vairs nav kotlete, bet tartars :D
24.10.2024 09:14 |

Reitings 1515
Reģ: 15.09.2023

Būt influencerim nenozīmē, ka vari būt stulbs. Influenceri ir šī brīža lielākā sērga, no kuriem iespaidojas jauni un nenobrieduši prāti. Tieši tāpēc influenceriem būtu jāfiltrē kādu saturu izliek publiskai apskatei.
24.10.2024 09:21 |

Reitings 423
Reģ: 06.07.2024
Mashka Kakashka @ 24.10.2024 09:21

Būt influencerim nenozīmē, ka vari būt stulbs. Influenceri ir šī brīža lielākā sērga, no kuriem iespaidojas jauni un nenobrieduši prāti. Tieši tāpēc influenceriem būtu jāfiltrē kādu saturu izliek publiskai apskatei.

Līva nav stulba!😀😅 stulbam cilvēkam diezvai būtu savs salons,savs brends,atbalstoš vīrs,disciplīna iet un darboties gym.
Līva vienkārši ir naiva un dzīvo rozā pasaulītē un ja viņa tur jūtas labi,vīrs pasargā no apkārtējiem kaorinātājiem, lai tak dzīvo!
Tu esi kaut kāda pasniedzēja vai augskolas influnc dibinātāja,kādam jābūt?😀😅 ko tā meitene dara negatīvu sabiedrībai,ja tavs IQ līmenis ir augstāks par viņu,tad ko tu viņu lūri?😀 saņemies.
Es vispār neesmu viņas fans un neskstos viņu,bet es zinu,ko nozīmē būt stāvoklī un visas emocijas,jaunie pieņēmumi ,tas ir viss ok!! Lai tur savu punci,lai mīļo,lai labi jūtas savās 7ned un sargā savu augli!
Viņa drīkst visu, eiforija tā ir skaista! Labākie hormoni uz pasaules tiek doti uz grūtniecību.
24.10.2024 09:45 |

Reitings 1515
Kirbis32 @ 24.10.2024 09:45

Līva nav stulba!?? stulbam cilvēkam diezvai būtu savs salons,savs brends,atbalstoš vīrs,disciplīna iet un darboties gym.
Līva vienkārši ir naiva un dzīvo rozā pasaulītē un ja viņa tur jūtas labi,vīrs pasargā no apkārtējiem kaorinātājiem, lai tak dzīvo!
Tu esi kaut kāda pasniedzēja vai augskolas influnc dibinātāja,kādam jābūt??? ko tā meitene dara negatīvu sabiedrībai,ja tavs IQ līmenis ir augstāks par viņu,tad ko tu viņu lūri?? saņemies.
Es vispār neesmu viņas fans un neskstos viņu,bet es zinu,ko nozīmē būt stāvoklī un visas emocijas,jaunie pieņēmumi ,tas ir viss ok!! Lai tur savu punci,lai mīļo,lai labi jūtas savās 7ned un sargā savu augli!
Viņa drīkst visu, eiforija tā ir skaista! Labākie hormoni uz pasaules tiek doti uz grūtniecību.

Ne es viņai sekoju, ne mani viņa interesē, tāpēc nevajag apgalvot, ka es viņu "lūru". Savā komentārā es neminēju konkrēti viņu, bet runāju par influenceriem kopumā, kuriem nav nekādas bremzes un saprašanas, ka viņiem seko nenobrieduši prāti, kuri no viņiem iespaidojas. Ja influenceris dara aplamas lietas un to rāda sabiedrībai (grūtniecībā ēd neapstrādātus produktus, smēķē storijos, stāsta aplamas lietas par uzturu, vitamīniem, filmē storijus braucot pie auto stūres, utt.), tad tādi influenceri manās acīs ir nekas vairāk kā neizglītots un dumjš "ietekmelis", kurš savu platformu neprot izmantot gudri, lai dotu kādu pienesumu sabiedrībai. Par tādiem var tikai pasmieties un paklačoties forumā. Absolūti nav svarīgi cik uzņēmumi ir influencerim vai kādus produktus no Aliexpress viņš pārdot, uzliekot savu "logo", jo šādi "ietekmeļi" ar laiku noriet un pazūd no sabiedrības acīm.
24.10.2024 09:58 |

Reitings 1591
Mashka Kakashka @ 24.10.2024 09:21

Jā jūs jau te visas uztraucaties par tiem jaunajiem prātiem, kam tu to stāsti. 😀😀 Būtu tāds uztraukums tad nedziedātu visas korī par spontāno abortu.
24.10.2024 10:04 |

Reitings 3483
Reģ: 05.12.2021
Kirbis32 @ 24.10.2024 09:45

Līva nav stulba!?? stulbam cilvēkam diezvai būtu savs salons,savs brends,atbalstoš vīrs,disciplīna iet un darboties gym.
Tu esi kaut kāda pasniedzēja vai augskolas influnc dibinātāja,kādam jābūt??? ko tā meitene dara negatīvu sabiedrībai,ja tavs IQ līmenis ir augstāks par viņu,tad ko tu viņu lūri?? saņemies.
savā ziņā arī Didrihsone nav stulba 😂
Vienkārši cilvēks vai nu ir gudrs vai nav. Var būt bizness, nauda, popularitāte, bet dzīvē cilvēks vienkārši ir tups kā zābaks. Var to saukt arī par naivumu,jaunibas maksimālismu vai jeb kā savādāk. Un ir cilvēks, kurš varbūt strādās Maxima par kasieri, bet tu ar šādu cilvēku runājot, saproti, ka viņš ir tiešām gudrs un prātīgs cilvēks, bet acīmredzot, kaut kas ne saliekas, lai viņš būtu veiksmīgs. Kurš labāks variants? Pat nezinu.
Bet ja reiz cilvēks ir influenceris, tad lai domā, ko dara un kā influencē.
24.10.2024 10:06 |

Reitings 1515
Džinga @ 24.10.2024 10:04

Jā jūs jau te visas uztraucaties par tiem jaunajiem prātiem, kam tu to stāsti. ?? Būtu tāds uztraukums tad nedziedātu visas korī par spontāno abortu.

Parādi man kur es rakstīju par viņu vai kaut kādu spontāno abortu? Kāpēc ar šādu komentāru jāatbild man, ja es neko pat neesmu par to personu šeit rakstījusi? Es, personīgi, runāju par influenceriem kopumā, lasot ko šeit citi raksta.
24.10.2024 10:08 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits