brunettte @ 16.10.2024 19:09kurā pasaulē? Salikt visus zobus vienādus, orbit baltumā kur nevar saprast vai tev protēze vai visa zobu līnija vienāda, man tas neliekas eleganti. Eleganti ir kopt savus zobus pēc iespējas izvairoties no mākslīgajiem uzpūstajiem standartiem.
Vārdotāja @ 16.10.2024 23:18Wtf Doterra arī krievu piramīda?
Džinga @ 17.10.2024 00:02
Amerikāņu, bet piramīda jā
Schokolaade @ 16.10.2024 23:30
1. Visi zobi nav jāliek vienādi, zobārsts un tehniķis, ja ir sakarīgs un nav pagrīdes, uztaisīs perfektus, atainojot zoba dabīgo anatomiju.
2. Nav arī jāliek balti orbit zobi-pastāv arī citas krāsas, ne tikai bleach.
3. Laikam neesi redzējusi kvalitatīvus venīrus vai kroņus, kurus pat nevar atšķirt, ka tie nav dabīgie zobi. Tāpēc arī tāds viedoklītis.
Mashka Kakashka @ 16.10.2024 19:19
Vavilova savas Instagram bildes ļoti daudz apstrādā. Viņa sašaurina seju sev, tas jau vairākkārt šeit ir apspriests. Es pat atceros, ka šeit salīdzināja kāda viņa izskatās publiskajos pasākumos, influenceru ballītēs, kur viņu fotogrāfē žurnālisti un kā viņa izskatās savās Instagram bildēs. Dzīvē viņai ir apaļīgi vaigi, bet visās savās bildēs viņa taisa šmaugu seju. Priekš kam tā jādara?!
SantaBarbara @ 17.10.2024 02:34
Par piramǐdām runājot,kur tad Juta Kupre pazuda ar atsauksmi par zinzigo omegām!?
Toreiz tā slavēja un teica ,ka dalǐsies ar atsauksmi pēc testēšanas un tā arī pazuda…
mokabezpiena @ 17.10.2024 09:54
Kompleksi. Es jau šo biju pamanījusi pirms vairākiem gadiem. Vienmēr vaigus, zodu un kaklu padara tievus, šaurus. Dzīvē pavisam cits cilvēks, studējām vienā fakultātē, bieži redzēju viņu. Galvenais, ka dzīvē smuka, jauna meitene, bet pati sev laikam nepatīk, ja tik ļoti jāpārveido bildes. Instagram skaistuma standarti ir maksimāli izkropļojuši mūsdienu jauno sieviešu uztveri par to, kas ir skaists un kas nav.
Burberry @ 17.10.2024 10:39
Redzeju viņu vasaras sākumā, kad vēl bija kopā ar Zeltu, nu pilnīgi cits cilvēks dzīvē. Maziņa, smalciņa, ar ļoti izteiktiem vaigu kauliem un diezgan problemātisku sejas ādu. Lai vai kā, manuprāt eleganta un ļoti sievišķīga jauna sieviete.?
Burberry @ 17.10.2024 10:39
Redzeju viņu vasaras sākumā, kad vēl bija kopā ar Zeltu, nu pilnīgi cits cilvēks dzīvē. Maziņa, smalciņa, ar ļoti izteiktiem vaigu kauliem un diezgan problemātisku sejas ādu. Lai vai kā, manuprāt eleganta un ļoti sievišķīga jauna sieviete.?
Piekrītu. Likt tikai likšanas pēc, lai itkā parādītu, ka Tev ir nauda zobiem un izpildītu citu uzpūstos standartus, priekš kam?bebebe @ 17.10.2024 07:37
Kāpēc vispār jàliek venīri? Ja nav nekāds zobu defekts ko citādi nevar izlabot? Kā var nosaukt Vavilovas dabīgos, smuki baltos zobus, par briesmīgiem un pateikt, ka nav kopti? Vot, ja ieliktu venîrus, tad gan būtu smuki?
bet kāpēc Kubasova uzstājas un runā krieviski?Džinga @ 17.10.2024 00:02
Amerikāņu, bet piramīda jā
esmu redzējus daudz un dažādus, bet ne tādus, kurus noturētu par īstajiem zobiem. Vizuāli vienmēr ir pamanāms.Schokolaade @ 16.10.2024 23:30
1. Visi zobi nav jāliek vienādi, zobārsts un tehniķis, ja ir sakarīgs un nav pagrīdes, uztaisīs perfektus, atainojot zoba dabīgo anatomiju.
2. Nav arī jāliek balti orbit zobi-pastāv arī citas krāsas, ne tikai bleach.
3. Laikam neesi redzējusi kvalitatīvus venīrus vai kroņus, kurus pat nevar atšķirt, ka tie nav dabīgie zobi. Tāpēc arī tāds viedoklītis.
NIKOLAA @ 17.10.2024 15:03esmu redzējus daudz un dažādus, bet ne tādus, kurus noturētu par īstajiem zobiem. Vizuāli vienmēr ir pamanāms.
Vārdotāja @ 17.10.2024 14:47bet kāpēc Kubasova uzstājas un runā krieviski?
Vārdotāja @ 17.10.2024 14:47bet kāpēc Kubasova uzstājas un runā krieviski?