Kirbis32 @ 19.09.2024 12:16
Man ir patiesi žēl Elīnas G. dēla Tomasa un ,protams,es novēlu kursu un lai viss izdodas.
Bet tā Elīnas bezkaunība,metīsim kaunu pie malas un izmantosim situāciju un lūgsim ziedot
Tu kā māte Elīna esi dranķe un Cēsu slampa jau no pubertātes gadiem!
Varbūt atmet savas injekcijas savās zirga sardelēs un fillerus savā pretīgajā ģīmī un tad varbūt atliks 700 eur,nesen tetovējās.Katru mēnesi var sevī ko uzlabot,pupus ielikt var,bērnam naudas nav. Par cietumnieku 'tēvu nerunāsim. Padibenes un savu bērnu apkaunojums.
Piemetīšu savu pieckapeiku. Gluzunova varētu mest savu kaunu pie malas arī citā jautājumā un sūtīt bērnu speciālajā dārziņā. Tik rupji jau nepateica pirms gada, bet būtība bija tieši šāda- viņas bērns jau ar tādiem durakiem nevar iet kopā. Zinu, ko runāju, jo man pašai ir bērns ar līdzīgām problēmām, laižu specdārziņā un pretēji modernajam uzskatam, ka bērnus tur tikai "nogrūž", varu pateikt, ka neko tur nenogrūž. Tur ir daudz mazākas grupas ap 10 bērniem, gandrīz visu laiku ir 4-5 cilvēki (audzinātājas, speciālie pedagogi, logopēdi), kas ar bērniem darbojas gam individuāli, gan grupās, ir speciālā vingrošana, ritmika, burbuļvannas, smilšu terapijas, gaismas istabas (ne katru dienu, bet ir), pie bērniem nāk speciāli apmācīti suņi, mazliet lielākus ved uz baseinu, tiem, kam ieteikta dzīvnieku klātbūtne ved pie zirgiem utt. Mācās pastiprināti arī ikdienas lietas, grupiņai ir sava virtuvīte, bieži kaut ko kopā gatavo. Terapijas noteikti nenāk par sliktu, bet dārziņā iegūtie rezultāti ir kolosāli! Un pats galvenais ir nauda, nav nauda dārziņš ir katru dienu, saslimsti, tikko esi vesels vari atgriezties, nav nekādas nodarbību pārplānošanas. Bērni arī iet pastaigās, pie viņiem ved koncertus, teātrus, vienvārdsakot nekur viņi nav nogrūsti, tikai var pavadīt laiku savā komforta zonā, kas šādiem bērniem bieži ir vienkārši būšana mazākos pulciņos. Mans bērns pirms tam gāja parastajā dārziņā (neviena viņam neko sliktu nedarīja un neaizskāra), bet specdārziņā pilnīgi uzplauka no sev veltītās nedalītās uzmanības.