es izlasīju papriku 🤣🤣🤣Sarma1986 @ 09.10.2022 15:26
Diez vai Ołegs grib dzert visi nakti spiedzošu “jauniešu” barā. Nez kad Jelinskai kāja paslīdēs ??? Kad sagribēs sava vecuma vīrieti gultā nevis papiku ar alusvēderiñu ???
Scandinavian @ 09.10.2022 16:13Nevaru iedomāties, kā Karadžana ar saviem rozā virtuves rīkiem gatavo karbonādes un ņem tās nost no pannas. Tā viņas ēst gatavošana ir tīrākā butaforija! Paēdis cilvēks, kurš tiešām gatavo ēdienu, nevis iemet kādus salātiņus, tik daudz saldumus ikdienā nespēj uzņemt, jo ir paēdis normālu ēdienu vairākas reizes dienā.
Ļoti liela iespējamība, ka viņa normālu ēdienu ēd pie mammas un mamma arī iedod līdzi, tad nu atliek tik uzsildīt mikroviļņu krāsniņā.
Jaunieši kojās tā ēd čipsus, saldumus un citus snakus, jo nav ēdiena.
Raella @ 09.10.2022 14:05Nu re arī atklājas,ja Krūzes laulība ir izmisumāa sauciens,lai glābtu attiecības,kā saka būs būs,nebūs nebūs
Sākumā varbūt jā liekas,ka viss forši
Bet nu lielas rētas tas nedziedē
Raella @ 09.10.2022 14:05Nu re arī atklājas,ja Krūzes laulība ir izmisumāa sauciens,lai glābtu attiecības,kā saka būs būs,nebūs nebūs
Sākumā varbūt jā liekas,ka viss forši
Bet nu lielas rētas tas nedziedē
tur viss ir tikai butaforija. Nu tas virtuves piederumu komplekts izskatās komiski- rozā 😄 tak skaidrs , ka viņa neko netaisa un neēd. Tas viss ir tikai lai skaisti izskatītos. Noteikti kà noliek virtuvē tā tur stāv tie piederumi jo pieiet interjeram. Un tà uzsvērtībà uz to ka ēd visu , šodien makaronus ar karbonādi. Ticam , ticam jà. Reālā aina ir biedējoša, viņa need , tikai uzkoz bulkas kuras izvemj un viss. Ēšanas traucējumi viņai ir jau padsmit gadus atpakaļ. Tagad tikai maskē to visu un cenšas imitēt ka viss Ok , problēmu nav. Līdzīgi ir ar Didrihsoni.ZaneZa @ 09.10.2022 16:38
Man vairāk patīk tas dzīvokļa interjers. Balts ar baltu uz balta. Neko nevar redzēt, viss vienā baltā gabalā ? Baltie galda paliktņi uz baltā galda un pa virsu balts šķīvis vai balta paplāte.
Magnolija @ 09.10.2022 17:08
Par ko ir runa? Kur Tu to redzēji?
Mia6 @ 09.10.2022 17:35tur viss ir tikai butaforija. Nu tas virtuves piederumu komplekts izskatās komiski- rozā ? tak skaidrs , ka viņa neko netaisa un neēd. Tas viss ir tikai lai skaisti izskatītos. Noteikti kà noliek virtuvē tā tur stāv tie piederumi jo pieiet interjeram. Un tà uzsvērtībà uz to ka ēd visu , šodien makaronus ar karbonādi. Ticam , ticam jà. Reālā aina ir biedējoša, viņa need , tikai uzkoz bulkas kuras izvemj un viss. Ēšanas traucējumi viņai ir jau padsmit gadus atpakaļ. Tagad tikai maskē to visu un cenšas imitēt ka viss Ok , problēmu nav. Līdzīgi ir ar Didrihsoni.
Scandinavian @ 09.10.2022 17:51
Pieļauju, ka tas no Māmiņu kluba intervijas.
karenmil @ 09.10.2022 18:36
Es gan ticu, ka viņa arī reāli gatavo un ēd normālu ēdienu. Kaut kad taču bija ielikusi story kā štopē taukaino cūkgaļu. Es nezinu, meitenes, bet man liekas, ka tie ir drīzāk aizspriedumi, ka, ja glīts, tātad negatavo. Ja ēd saldumus, noteikti izvemj. Aizspriedumi aizspriedumu galā. Kāpēc gan lai cilvēks, kurš sāk dzīvi atsevišķi un iekārto visu pats, nevarētu arī pirkt to, kas izskatās iederīgs interjerā un pēc savas gaumes? Ne jau dekorācijām taču pārdod tos rozā virtuves piederumus, neredzu nekādu praktisku atšķirību starp melniem vai metāla. Tik vien tas, ka vieni izskatās fancy un papildina to Pinterestīgo interjeru, bet melnie un metāla ir prastie. Neredzu nekādu pretrunu, tieši pretēji Jeļena beidzot izpaužas tā pa pilno ar savu gaumi, lai tas glītums būtu arī realitāte, nevis tikai butaforija. Kādreiz viņai bija butaforija 1 istabiņā, bet tagad no tās 1 istabiņas pārtop tiešām tā realitāte. Un neko sliktu tur neredzu.
Scandinavian @ 09.10.2022 16:13Nevaru iedomāties, kā Karadžana ar saviem rozā virtuves rīkiem gatavo karbonādes un ņem tās nost no pannas. Tā viņas ēst gatavošana ir tīrākā butaforija! Paēdis cilvēks, kurš tiešām gatavo ēdienu, nevis iemet kādus salātiņus, tik daudz saldumus ikdienā nespēj uzņemt, jo ir paēdis normālu ēdienu vairākas reizes dienā.
Ļoti liela iespējamība, ka viņa normālu ēdienu ēd pie mammas un mamma arī iedod līdzi, tad nu atliek tik uzsildīt mikroviļņu krāsniņā.
Jaunieši kojās tā ēd čipsus, saldumus un citus snakus, jo nav ēdiena.
tikuši pāri krīzei, jā, hmmm, gribēja pagulties zem Mika Dukura, tādējādi zaudējot savu draudzeni. Wiiii LindiņaMagnolija @ 09.10.2022 18:46
Es pēc tam sapratu, noskatījos raidījumu. Bet izklausās, ka viņi ir tikuši pāri krīzei un viss forši tagad viņiem.
karenmil @ 09.10.2022 18:36
Es gan ticu, ka viņa arī reāli gatavo un ēd normālu ēdienu. Kaut kad taču bija ielikusi story kā štopē taukaino cūkgaļu. Es nezinu, meitenes, bet man liekas, ka tie ir drīzāk aizspriedumi, ka, ja glīts, tātad negatavo. Ja ēd saldumus, noteikti izvemj. Aizspriedumi aizspriedumu galā. Kāpēc gan lai cilvēks, kurš sāk dzīvi atsevišķi un iekārto visu pats, nevarētu arī pirkt to, kas izskatās iederīgs interjerā un pēc savas gaumes? Ne jau dekorācijām taču pārdod tos rozā virtuves piederumus, neredzu nekādu praktisku atšķirību starp melniem vai metāla. Tik vien tas, ka vieni izskatās fancy un papildina to Pinterestīgo interjeru, bet melnie un metāla ir prastie. Neredzu nekādu pretrunu, tieši pretēji Jeļena beidzot izpaužas tā pa pilno ar savu gaumi, lai tas glītums būtu arī realitāte, nevis tikai butaforija. Kādreiz viņai bija butaforija 1 istabiņā, bet tagad no tās 1 istabiņas pārtop tiešām tā realitāte. Un neko sliktu tur neredzu.
aija93 @ 09.10.2022 19:31
Nav vispār runa par karadžanas glitumu vai neglītumu, bet svaru- nepilni 40 kg vienkārši nevar būt, ja normāli ēd, varbūt viņa arī kaut ko pagatavo, bet pati diez vai ēd.