Sienaguba @ 06.09.2022 10:47Kā atrast draudzeni instagrama?
Ivy Blanks @ 06.09.2022 10:58Es apbrīnoju to jūsu nepieklājīgo ziņkāri. Cilvēki jau sen ir aizgājuši. Viss. Nav tādu cilvēku. Šiem tik apmierināt savu ziņkāri, pačolēt, kā viņi abi izskatījās un kādi (!bija!) viņu vārdi. Idioti jūs! Lieciet mierā aizgājušās dvēseles! Vai arī tas ir kaut kāds fetišs, skatīties uz mirušajiem?
Jelly @ 06.09.2022 10:44kāda jau noskatijās 4 uz koferiem pirmo sēriju? Abrīnoju kā visi varēja izturēt to Šomasi ar viņas izgājieniem....un scēnu lidostā
nesanāca noskatīties raidījumu. A kāds tas Trojanskis?Jelly @ 06.09.2022 10:44kāda jau noskatijās 4 uz koferiem pirmo sēriju? Abrīnoju kā visi varēja izturēt to Šomasi ar viņas izgājieniem....un scēnu lidostā
DaigaL @ 06.09.2022 20:35nesanāca noskatīties raidījumu. A kāds tas Trojanskis?
kokogle @ 06.09.2022 16:35Runājot par Sprinģes raidījumu, es īstenībā gribētu,lai papēta Didrihsoni. Kubasovai ir par naudas atmazgāšanu, Elīna turpat, pārdodot it kā drēbes, pašas izdevumi ir neadekvāti. Ar parpalām tam nepietiktu..
Unnaaaa18888 @ 06.09.2022 21:41Tikko redzēju to Mika Ozoliņa “randiņa” foto galeriju.
Laikam tur raidījums būs jauns.
Bet ar ko??? To Santu Balodi??? Smiekli nāk, mēs mācījāmies paralēl klasēs Liepājā.
Atceros ka viņa tur “blatoja” no sūda pat “Humānās” humpalās viņa zaga un pieķēra, arī drogās tas pats bija Liepājā, tiešām pretekle.
100%be.beta @ 06.09.2022 22:57ar ko satiekas Mārtiņš Mičulis? Alises QA bija jautājums, vai viņu nesāpina tas, ka viņš satiekas ar viņas draudzeni ?
vai tik tomēr nebūs naturalbabe? ?
Ashley @ 06.09.2022 22:23
Nu FB gan viņa liekas tāda "dāma" ka nu tik.?♀️?
P.S. Man vairāk nāk smiekli par Mika pirktajiem sekotājiem.?
9 723 sekotāji, bet nevienai no bildēm pat 100 like nav.
????♀️
Nez, neko tajā Amerikā viņš īsti nav sasniedzis, ja nu vienīgi uztaisīja bērnu Rihannas bekvokālistei..?♀️?
Jelly @ 06.09.2022 10:44kāda jau noskatijās 4 uz koferiem pirmo sēriju? Abrīnoju kā visi varēja izturēt to Šomasi ar viņas izgājieniem....un scēnu lidostā
Meitenearputniem @ 07.09.2022 09:48Nimaņiem masiņa klāt.
Un skatos Kramiņa atkal nozudusi. Man viņi ļoti patīk ,žēl ka nav īpaši aktīva ig . Un , protams,man ir sava veida ziņkārība par viņiem .jo nešķiet,ka tas Andris īpaši labi atalgotu darbu strādātu? Neticu ,kā arī pelna tirgojot..
Cik sapratu pagājušo vasaru savā dzīvoklī ievācās? Remontēja solīja vairāk pastāstīt ,bet tā arī pazuda.
tiešām? Man šķiet ,ka viņa ir ļoti laba mamma un to var redzēt bērnu acīs.nez vai mammai ar depresiju šādi bērni būs.Brendija @ 07.09.2022 09:56
Jau vairākas reizes te bija minēts, ka Kramiņai uznāk depresija. Viņa IG ta ir, ta nozūd. Un tad parādās ar attaisnojumiem, kādēļ bija nozudusi. Ļoti nestabila persona.
krāsa @ 07.09.2022 08:37
Noskatījos. Par cik iepriekš sekoju Šomasei tad stiliņu jau zināju, bet tie teksti un izgājieni? vairāk interesē kā viņa uzvedīsies citu vadītajās dienās.
P.s. varbūt kāda zin tiešām Rumānijā pepsi ar sarkanvīnu dzer, vai tas prikols??
Meitenearputniem @ 07.09.2022 10:03tiešām? Man šķiet ,ka viņa ir ļoti laba mamma un to var redzēt bērnu acīs.nez vai mammai ar depresiju šādi bērni būs.
Un , protams,ir grūti ,domāju īpaši grūti jo viņa ļoti jauna un tas uzliek savu nastu,ka jāpierāda ,ka arī jauna un no īsti attiecībam ,kas tikko bija sākušas, var izveidoties ģimeni un izaudzināt bērnus
Brendija @ 07.09.2022 10:17
Tu laikam joprojām lētticīgi tici visam, ko redzi IG. Nu neredzēsi tu caur ekrānu to, ka ģimenē ir kaut kādi nemieri, ka mātei ir depresija, ka bērni ik pa reizei piņņā. Neviena nedzīvo ideālu dzīvi, tas viss ir IG cirks un iestudējums. To, ka Kramiņai ik pa reizei uznāk depresija, tas jau 100% ir pamanīts. Nu, kā tad tu izskaidrosi to, ka viņa ta ir, ta nav, un tad mūždien attaisnojas, kur bija pazudusi. Attaisnojumi ir apmēram- bija grūtas dienas, bija daudz darba, biju nogurusi, slikti jutos, bērni slikti jutās, utt. Sekojot Kramiņai regulāri, nevis ik pa reizei, tas uzreiz krīt acīs, ka viņa ļoti nestabila.
Brendija @ 07.09.2022 10:17
Tu laikam joprojām lētticīgi tici visam, ko redzi IG. Nu neredzēsi tu caur ekrānu to, ka ģimenē ir kaut kādi nemieri, ka mātei ir depresija, ka bērni ik pa reizei piņņā. Neviena nedzīvo ideālu dzīvi, tas viss ir IG cirks un iestudējums. To, ka Kramiņai ik pa reizei uznāk depresija, tas jau 100% ir pamanīts. Nu, kā tad tu izskaidrosi to, ka viņa ta ir, ta nav, un tad mūždien attaisnojas, kur bija pazudusi. Attaisnojumi ir apmēram- bija grūtas dienas, bija daudz darba, biju nogurusi, slikti jutos, bērni slikti jutās, utt. Sekojot Kramiņai regulāri, nevis ik pa reizei, tas uzreiz krīt acīs, ka viņa ļoti nestabila.