IetekMeļu tops

Reitings 38
Reģ: 23.12.2018
Nu meičukiņi ??? to kādai vajadzēja izdarīt! ?
Šeit par visām ieteklmelēm + un -
vegānēm, nevegānēm, resnām un sportistēm
28.10.2019 18:36 |

Reitings 2114
Reģ: 09.12.2021
Paskatījos. Pretīgi. Nagi, skropstas, dāvanas un tad kkāds bezsakars ar puspliku krūti un bērnu

Kā atrast?👀
14.01.2022 14:19 |

Reitings 49
Reģ: 13.01.2022
vivii @ 14.01.2022 14:04
Tad jau labāk to naudu investēt sulu spiedē vai blenderī un taisīt kokteiļus/smūtijus pašai (kā es to daru)
Uztaisīt auzu pārslu putru, man aizņem 5min! Cukuru un sāli nelietoju, lieku klāt augļus, nereāli garšīgi un mana putra arī izskatās garšīga, nevis kā tās NL putras!
Uzvārīt olu, cik tas aizņem laiku, 10min.?
Ja negribas ēst maizi, var ēst citas alternatīvas, nevis to nl maizi (kā draudzene teica, garšo pēc kartona) un pats labākais, ko nekad dzīvē neatbalstu, nl produktu pagatavošana mikrenē! Nekad, nevienu ēdienu negatavotu mikrenē un man nekad nav bijusi mājās mikrene!
Manuprāt, tas funkcionālais ēdiens ir domāts slinķiem!
Arī biezzupas var izvārīt pats, ieliet ēdiena termosā un ēst, kad gribas!

Nu tad tā arī nav problēma! Kāpēc Tev uztraukties par to? Lai pērk “sliņķi” ,kuriem nav laika. Es ar esmu no tiem sliņķiem kura neuzspēju visu, jo ir darbs,kurš nav pie mājām un jau aizbraukšana aizņem daudz laika, neskatoties uz to ,ka vēl bērniem skola , no skolas, uz skolu, es diena labi,ja vienu reizi paspēju paēst ar visu skraidīšanu, protams kad ir brīvas dienas tad laika ir daudz. Šodien ir viena no tām dienām,bet es nolēmu viņu tērēt šajā forumā,kas laikam bija nepareiza doma.
14.01.2022 14:21 |

10 gadi
Reitings 307
Reģ: 02.08.2009
sancha12 @ 14.01.2022 14:16

Arī maxima ir nelietderīgi produkti kurus pērk, drogās, un citur. Kāpēc tieši atkal NL nelietderīgis? Kuri ir tie nelietderīgi? Nerunā par visiem kopā, sauc konkrēti lai es varu izskaidrot ,vai tavs viedoklis ir patiess.

Tu taču pati teici, ka nl pērk tie, kas var atļauties, jo produkts ir dārgāks tirgū, tad trūcīgie ir tie, kas var atļauties pārmaksāt? Kurā Maximā tad produkti ir 4x dārgāki kā tirgū?

Reitings 2067
Reģ: 26.11.2021
sancha12 @ 14.01.2022 14:16

Arī maxima ir nelietderīgi produkti kurus pērk, drogās, un citur. Kāpēc tieši atkal NL nelietderīgis? Kuri ir tie nelietderīgi? Nerunā par visiem kopā, sauc konkrēti lai es varu izskaidrot ,vai tavs viedoklis ir patiess.

Vienkārši mājās pagatavojamu maltīti AIZSTĀT AR PULVERI?! Kas maksā 2€ par edienreizi!!!! To dot bērnam?!?!? CIK TAS IR LIETDERĪGI?!

Patīk
Reitings 3319
Reģ: 10.08.2019
ganeša @ 14.01.2022 14:19

Kā atrast??

https://instagram.com/mirklis.salons?utm_medium=copy_link
14.01.2022 14:23 |

Reitings 49
NavNebusNekad @ 14.01.2022 14:18

Vai es ietu to teikt?! Manā darba vietā kolēģe, kas strādā tieši ar trūcīgajām personām, tieši runā par šo. Par līdzekļu lietderīgu un nelietderīgu izmantošanu. Tāda sajūta, ka dzīvojam uz dažādām planētām. Mēs stāstam kā izdzīvot ar minimumu, bet jūs tikai noplātiet rokas “katrs dara kā grib”. Ar steigu, kas tā ir par iestādi?!

Vai jūsu darba kolēģa konkreti apspriež konkrēti NL? Vai NL prasa ieguldijumus vai arī var sākt bez tiem? Vai Skrīvere pieder pie mana novada? Ka man būtu jarunā ar viņu?
14.01.2022 14:23 |

Reitings 49
NavNebusNekad @ 14.01.2022 14:21

Vienkārši mājās pagatavojamu maltīti AIZSTĀT AR PULVERI?! Kas maksā 2€ par edienreizi!!!! To dot bērnam?!?!? CIK TAS IR LIETDERĪGI?!

Ja tāds salīdzinājums! Tad ko teiksi par māmiņām kas dot piena maisījumu? Tā taču arī funkcionālā pārtika
14.01.2022 14:25 |

Reitings 49
Maija ... @ 14.01.2022 14:21

Tu taču pati teici, ka nl pērk tie, kas var atļauties, jo produkts ir dārgāks tirgū, tad trūcīgie ir tie, kas var atļauties pārmaksāt? Kurā Maximā tad produkti ir 4x dārgāki kā tirgū?

Runājām par nelietderīgām,nevis dàrgām vai lētām!
14.01.2022 14:25 |

Reitings 49
NavNebusNekad @ 14.01.2022 14:18

Vai es ietu to teikt?! Manā darba vietā kolēģe, kas strādā tieši ar trūcīgajām personām, tieši runā par šo. Par līdzekļu lietderīgu un nelietderīgu izmantošanu. Tāda sajūta, ka dzīvojam uz dažādām planētām. Mēs stāstam kā izdzīvot ar minimumu, bet jūs tikai noplātiet rokas “katrs dara kā grib”. Ar steigu, kas tā ir par iestādi?!
Cik saprotu, personīgi Tu neietu neko teikt. Ar to arī šo tēmu varam beigt. Jo atbildēji tikai uz to ,ka manā darba vietā kolēģe,nevis Tu bet kolēģe! Un ja jūs strādātajat vairākas,tad katrai ir savi pienākumi.
14.01.2022 14:28 |

10 gadi
Reitings 307
Reģ: 02.08.2009
sancha12 @ 14.01.2022 14:25

Runājām par nelietderīgām,nevis dàrgām vai lētām!

Ok, bet Maxima vai kāds cits veikals katru dienu skalo smadzenes, ka šo preci vajag? Izliek melīgas before and after bildes?
14.01.2022 14:31 |

Reitings 737
Reģ: 14.12.2021
Es uzdevu jautājumu dažas lapas atpakaļ -
bet vai Sauliete pārdod ļoti, ļoti daudz, vai nopelna % no tā, ko pārdod citas?
14.01.2022 14:33 |

Reitings 2067
sancha12 @ 14.01.2022 14:28
Cik saprotu, personīgi Tu neietu neko teikt. Ar to arī šo tēmu varam beigt. Jo atbildēji tikai uz to ,ka manā darba vietā kolēģe,nevis Tu bet kolēģe! Un ja jūs strādātajat vairākas,tad katrai ir savi pienākumi.

Mans darba pienākums nav tieši ar trūcīgajiem. Es nevaru iet un strādāt to, kas nav manos darba pienākumos.
Ka var salīdzināt zīdaiņu pārtiku ar NL? Kas, jums arī nav zobi? Arī ēdiet vēl mammas krūti un mammai, dažādu iemeslu dēļ nav krūtīs piens, vai negrib zīdīt ar krūti? Vaaaaaaks!!!! Zīdainim tas ir vajadzīgs, lai dzīvotu, ķipa NL arī ir vajadzīgs lai dzīvotu, vai pietiktu, ja brokastīs uzvārītu olu un apēstu rupjmaizi?! Drausmas, ka šādi domājošs cilvēks strādā ar citiem 🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️
14.01.2022 14:34 |

10 gadiPatīk
Reitings 4686
Reģ: 03.11.2012
sancha12 @ 14.01.2022 14:21

Nu tad tā arī nav problēma! Kāpēc Tev uztraukties par to? Lai pērk “sliņķi” ,kuriem nav laika. Es ar esmu no tiem sliņķiem kura neuzspēju visu, jo ir darbs,kurš nav pie mājām un jau aizbraukšana aizņem daudz laika, neskatoties uz to ,ka vēl bērniem skola , no skolas, uz skolu, es diena labi,ja vienu reizi paspēju paēst ar visu skraidīšanu, protams kad ir brīvas dienas tad laika ir daudz. Šodien ir viena no tām dienām,bet es nolēmu viņu tērēt šajā forumā,kas laikam bija nepareiza doma.

Kurš teica, ka man ir laiks? Tieši tā iemesla dēļ, pierakstīju, cik ilgu laiku aizņemt katra ēdiena pagatavošana, jo arī man nav laiks un arī man ir bērns, visādas lietas darāmas, bērnu dārzs utt.
Un kāpēc mani tas uztrauc, jo kā jau te esmu rakstījusi, es pazīstu daudzas sievietes, kuras ir iedzīvojušās veselības problēmās tieši pateicoties NL produktiem un ziniet, kas ir smieklīgākais, ka neviena no NL tirgonēm neuzņemas par to atbildību, jo pati taču pirki un pati lietoji, tas nekas, ka pirms tam sastāstīja, cik labs sastāvs utt.
Es pati esmu pētījusi un meklējusi internetā info par NL produktu sastāvu, ir ļoti daudz video, kur Krievijā atmasko NL kompāniju, izanalizē sastāvu un sastāvā nav nekas labs!
Tās putras sastāv no ļoooti lētām izejvielām, ''lipekļa'' un citiem mēsliem, kurus uzdod par vitamīniem utt.
Un tāpēc man nav vienalga, es esmu tikai un vienīgi par tādu kompāniju likvidēšanu un izskaušanu!!!!!
14.01.2022 14:38 |

Reitings 49
NavNebusNekad @ 14.01.2022 14:34

Mans darba pienākums nav tieši ar trūcīgajiem. Es nevaru iet un strādāt to, kas nav manos darba pienākumos.
Ka var salīdzināt zīdaiņu pārtiku ar NL? Kas, jums arī nav zobi? Arī ēdiet vēl mammas krūti un mammai, dažādu iemeslu dēļ nav krūtīs piens, vai negrib zīdīt ar krūti? Vaaaaaaks!!!! Zīdainim tas ir vajadzīgs, lai dzīvotu, ķipa NL arī ir vajadzīgs lai dzīvotu, vai pietiktu, ja brokastīs uzvārītu olu un apēstu rupjmaizi?! Drausmas, ka šādi domājošs cilvēks strādā ar citiem ??‍♀️??‍♀️??‍♀️

Cik noprotu Jūsu trumpis ir izsmiet un uzbrukt uz cilvēkiem?
14.01.2022 14:38 |

Reitings 49
vivii @ 14.01.2022 14:38

Kurš teica, ka man ir laiks? Tieši tā iemesla dēļ, pierakstīju, cik ilgu laiku aizņemt katra ēdiena pagatavošana, jo arī man nav laiks un arī man ir bērns, visādas lietas darāmas, bērnu dārzs utt.
Un kāpēc mani tas uztrauc, jo kā jau te esmu rakstījusi, es pazīstu daudzas sievietes, kuras ir iedzīvojušās veselības problēmās tieši pateicoties NL produktiem un ziniet, kas ir smieklīgākais, ka neviena no NL tirgonēm neuzņemas par to atbildību, jo pati taču pirki un pati lietoji, tas nekas, ka pirms tam sastāstīja, cik labs sastāvs utt.
Es pati esmu pētījusi un meklējusi internetā info par NL produktu sastāvu, ir ļoti daudz video, kur Krievijā atmasko NL kompāniju, izanalizē sastāvu un sastāvā nav nekas labs!
Tās putras sastāv no ļoooti lētām izejvielām, ''lipekļa'' un citiem mēsliem, kurus uzdod par vitamīniem utt.
Un tāpēc man nav vienalga, es esmu tikai un vienīgi par tādu kompāniju likvidēšanu un izskaušanu!!!!!

Pierādijumus studijā, ārsta izrakstu par to,ka tiešām NL produkti un kādas problēmas, lai varu noziņot kompānijai! Jo vēl neviena pierādijuma nav. Tukšas babiņu runas.
14.01.2022 14:40 |

Reitings 2067
sancha12 @ 14.01.2022 14:38

Cik noprotu Jūsu trumpis ir izsmiet un uzbrukt uz cilvēkiem?

Par ko es izsmeju? Es atbildēju par salīdzinājumu ar zīdaiņiem un MPM! Kā var ienākt prātā zīdaiņu pārtiku salīdzināt ar NL pulveriem?! Arī pacientiem pēc insulta, kam ir disfāgija, iesaka lietot FUNKCIONĀLO pārtiku, lai uzņemtu visas barības vielas. To tad mož arī var salīdzināt ar svēto NL? Priekš kam veselam pieaugušajam būtu jālieto pulveri? Nelietderīgi, par lielu naudu! Vaaaaaks!!!!!
14.01.2022 14:44 |

Reitings 7475
Reģ: 20.08.2021
NL Sanchai iedevis brīvdienu, vai arī deleģējis veikt foruma PR, jo forums ir kā dadzis acī!
14.01.2022 14:45 |

Reitings 49
Esmu sapratusi, kuras vēl māk spriest normāli ,kuras māk tiešām argumentēt un normāli diskutēt. Un kuras māk tikai izsmiet, un uzbrukt ar neloģiskiem teikumiem,kā arī nelasīt visu ko rakstu un jautāt vienu un to pašu.
Novēlu Jums katrai to ko jūs darat, labu vai sliktu atkarīgs no Jums pašām! :) Vairāk uz šo forumu neatgriezīšos,savu esmu pateikusi, kuras gribēs aizies , iedziļināsies, izlasīs! Kuras negribas, turpinās kā “izglītotās” bļaut šeit. Gribētu Jūs katru redzēt dzīvē. Ja NL produkti būtu slikti “Pārtrikas un veterinārais dienests” viņus neapstiprinātu. Tāpēc, domājām ko rakstam.
Lai Jums izdevusies šī diena! Būsim nedaudz draudzīgākās un pieklājīgas, padomājam pirma sakam par citiem, zinu ka anonīmi runāt Jums viegli,bet tomēr kauns ,ka ir tik “kodīgas” sievietes Latvijā.
PALDIES tām kas uzklausija un aizgāja pārbaudīt sastāvus un saprata,ka tomēr viss ir normāli un vēl paldies tām ,kas paņirgājās par mani, iedevu Jums iemeslu! :)
14.01.2022 14:46 |

Reitings 49
Patiesi ceru,ka par Jums neviens dzīve neņirgājas un Jūs neizsmej! Un novēlu lai ātri turmāk jūs ar tādu negatīvismus nesaskaraties, kàds šodien bija pavērsts pret mani ! :)
14.01.2022 14:48 |

Reitings 21
Reģ: 14.01.2022
sancha12 @ 14.01.2022 14:13

Vienīga atšķirība starp greenway un NL ir ,ka greenway produkti kalpo ļoti ilgi,līdz ar to klienti atgriežas reti un vislaik jāmeklē jauni, NL ātri lietojas, līdz ar to ir tie kas nāk pirkt vēl.
Cik noprotu Tev ir pagadijusies,ļoti slikta mentore, ja jau piespiedu kārtā visu liek darīt. Bet nu taisnība vien ir, ja ieguldīt savu naudu,nav klientu un veidot noliktavu,būs tikai mīnusā. Un tāds darbs pa tiešām prasa daudz laika!

Nē, mentore man bija laba . Visa zombēšana notika lielajos čatis, kur visa LV komanda un tad tik zombē jauniņo. Arī apmācības it kā tulit baigi kaut ko mācīs, bet maļ vienu un to pašu. Uzdevumi, piemēram, uzrakstīt 20 cilvēkiem lai nāk komandā 🤣🤣🤣
14.01.2022 14:48 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits