Makroo @ 10.01.2022 16:59
Nu zini, ja manu bērnu nosauktu par vaukšķi, bez zobiem paliktu momentāli.
Vibe @ 10.01.2022 17:59
Tu paliktu bez naudiņas par zobiem jāmaksā būtu daudz. ? Padomā ko runā lielā izsitēja. ? ?
Man ir tik ļoti žēl, ka cilvēkam ir nācies piedzīvot tādas emocijas, jo mēs tiešām nestādamies priekšā kā citi var uzņemt lietas. Tikai tam tiešām nebūs nekāds sakars ar Tevi, mēs visas nedaudz izteicāmies, bet tas nekādā veidā nav naids un nekad nebūs! Es joprojām palieku pie tā, ka nevar ienīst cilvēku caur internetu. Man personīgi vispār nezinu, kam ir jānotiek dzīvē,lai kādu ienīstu, tas ir iemesls kādēļ mani izsit no sliedēm tik spēcīgi apzīmējumi.Sintijauzava @ 10.01.2022 18:13Naids un ienīst ir sajūtas ko vārds vārdā man teica viena no šeit bieži aprunātām meitenēm.Drošvien pēc tās sarunas tas ir iemesls kāpēc tik agresiva,jo dzirdēju,cik reālas sāpes ir cilvēkam,kurš pēkšņi par sevi kko tādu izlasa.
Vibe @ 10.01.2022 17:59
Tu paliktu bez naudiņas par zobiem jāmaksā būtu daudz. ? Padomā ko runā lielā izsitēja. ? ?
Gan jau viņiem ir pilnīgi vienalga,jo pat nezina, kas ir Danenbergsone :DShayk @ 10.01.2022 18:38Nez vai tiem cilvekiem patik, ka Danenbergose safilmeja vinus un ielika sava IG.
Marleena @ 10.01.2022 17:56Šodien noteikti Danenbergsonei būs kāda šika dzimšanas dienas bilde, kur būs izrādīšanās no visām pusēm. Šodien viņai 31 gads paliek, tāpēc aizbrauca ceļojumā.
Silla @ 10.01.2022 19:02es gan iesmēju par to vaukšķi ? gandrīz jau taaa ir
tak nevienam. 😁piparkucina1 @ 10.01.2022 19:54Sveikas!
Ir ļoti daudz influenceru, aizdomājos par to, kuram es vispār ticu un uzticos par to, kas tiek reklamēts.
Ja Tev būtu jāizvēlas viens influenceris, kura viedoklim tici un uzskati, ka reklāmas par produktiem nav meli (+protams, piesaista arī personība), kurš tas būtu? Bet tikai vienu favorītu! Un kas tieši raisa uzticību?
Lai izdevies vakars! Būšu priecīga palasīt Jūsu viedokļus :)