jauna un dumaTeaPot @ 10.01.2022 12:47Nesaprotu - kristiešwannabelaifstailinfluencere Līva Goba aktīvi reklamē kebabus un kaut kādus sporta tērpus savā profilā un storijos bez neviena #reklama #davana #sadarbiba ?? uz kristiešiem noteikumi neattiecas?
nedomāju, ka PTAC šo argumentu ņemtu vērā 😂core @ 10.01.2022 13:19Līva goba jau baigi nav ar intelektu izcēlusies
Makroo @ 10.01.2022 13:23Kas teica ka tas bērns tā uzvedās visu lidojuma laiku? Labi ja max pāris minūtes. Nejau viņa ļāva visu lidojumu tā uzvesties. Nu jau jūs pārspīlējat.
Un nejau viņa bļāva vai raudāja, bet dziedāja, mazliet ir atsķirība.
la femmina @ 10.01.2022 11:42Vispār nesaprotu to Danenbergsones atbildi, ka skauž. Kas tur ko skaust?! ?
svešiem cilvēkiem nav jāaizrāda, tam ir domāti vecāki, kuriem būtu jāsaprot uzvedība starp citiem cilvēkiem. Viņas nav vairs bēbīši, kur neko nepadarīt, bet gana lielas meitenes, kurām jau būtu jāmāca kā uzvesties. Tas tiešām nav niķis, bet darbība, ko mammīte atbalsta pati ar ovācijām, jo, izlasot to tekstu ,paklausoties viņā un paskatoties , ka tiek lietots alkohols, gan jau tajā brīdī pati bija mazliet apreibusi un viss šķita brīnišķīgi. Lūdzu, nejaukt vārdu apreibusi ar piedzērusiesMakroo @ 10.01.2022 13:39Esmu lidojusi daudz un dikti, un katrā lidojumā ir kāds kurš kādam traucēs. Bet es labāk klausos bērna dziedāšanā, nevis raudāšanā utt.
Vel trakāk ir aprijušies pieaugušie cilvēki.
Un ir opcija - aizradīt, ja traucē.
jap, dziedāšana ir kriiiiiietni labāka par raudāšanu. Tas tiesa. Un alkonauti tiešām var uztaisīt balagānu. Vēl ir sīkie, kam širmis aiziet un dauza, sper utt, neļauj piesprādzēt, muterīte izmisīgi cenšās ko labot, kamēr stuarti stāv blakām un gaida. Tanī brīdī man tik žēl mammas 🙄🙄🙄Makroo @ 10.01.2022 13:39Esmu lidojusi daudz un dikti, un katrā lidojumā ir kāds kurš kādam traucēs. Bet es labāk klausos bērna dziedāšanā, nevis raudāšanā utt.
Vel trakāk ir aprijušies pieaugušie cilvēki.
Un ir opcija - aizradīt, ja traucē.
Goodnessfromheaven @ 10.01.2022 13:47un abi tgd met bildes ar otram pusem nu lol :D:D:D
la femmina @ 10.01.2022 11:16Kalmane izskatās ļoti jocīgi. Ķermeņa proporcijas ir katastrofāli nepareizas! Vispār kā viņa izskatīsies 40,50 gadu vecumā?! Es nevaru iedomāties, kā pēc tādām manipulācijām ķermenis var iegūt kaut nedaudz dabisku izskatu.
viņa tak sadzērusies! Bija story ar šampi. Pēc tam tie kliedzieni nosēžoties. Viņa tak duma, ko tur skaust. Ēģipte.MjauMjau @ 10.01.2022 10:28Man ar šķita ļoti nepatīkama tā atbilde no Kristīnes puses. Ko viņa ar to atbildi gribēja parādīt? Ko tur skaust??♀️