Neredzu neko sliktu,ka meitenes tirgo arī sadarbības preces.Kāpec nē?Tu pelni naudu savā darbā un tirgo savas lietas,instameles pelna ar sekotājiem un var tirgot savas.Jums/mums neviens neko nesūta,jo mēs/tu neesam instameles.Ja arī Tavs darbs ir no rīta līdz vakaram rādīt savu dzīvi,bet Tev neviens neko nesūta,tātad nav sekotāju vai sūdīgs saturs.Divkosība nodirst viņas par reklāmām bet pašām gribēt kko par velti.Gribiet vai nē,bet viņām tas ir darbs un viņas jums neko nav parādā.Varu saderēt,ka lielākā daļa kas šeit heito,ja pēkšņi tiktu pie desmit k sekotāju un viņām piedāvātu 300 euro naudā vai barterī,pēkšņi iemācītos filmēt reelus un ņemtu visu ko piedāvā un turpinātu dirnēt mājās ar bērniem.ja man patiktu būt publiskai un es kādam patiktu,kāpēc lai ar to nepelnītu?About you nesūta neko sūdīgien profiliem,tā ka ja tas dāvanu un barteru prikols neaiziet,tātad pati nekad neesi saņēmusi normālu sadarbības piedāvājumu.Pat mans vīrs būtu priecīgs,ja dekretam paraleli kādu k vai divus nopelnītu tikai ar video