C00L Dzipsy @ 23.10.2021 09:19
Viņas katru reizi sametās. Sametas pa 100 eiro priekš telefona.
Visrēcīgāk, ka tās, kurām jāpieseko, ir pārsteigtas par piesekotajiem cilvēkiem. Piemēram, Egita Eglīte "paldies, paldies par 10'000 sekotājiem". Tak bļins dura, pieseko dēļ konkursa, nevis tāpēc, ka viņai interesants profils. Konkurss beidzies, šodien jau vairs nav 10'000 sekotāju. ???
Šie IG konkursi jau ir tik nodrāzti, ka lielu pienesumu viņi vairs nedod.
Visrēcīgāk, ka tās, kurām jāpieseko, ir pārsteigtas par piesekotajiem cilvēkiem. Piemēram, Egita Eglīte "paldies, paldies par 10'000 sekotājiem". Tak bļins dura, pieseko dēļ konkursa, nevis tāpēc, ka viņai interesants profils. Konkurss beidzies, šodien jau vairs nav 10'000 sekotāju. ???
bija intervija ar viņu kaut kādā sieviešžurnālā nesen. Viņš ir staigājošs traumu kamols. Ja pareizi atceros, māte izdarīja pašnāvību, tēvs mājās atveda citu, pamāte viņu izmeta no mājām. Es negribētu attiecības ar kādu, kam tik traki pamati.Miaa @ 22.10.2021 22:51Man liekas, ka Dzelzītis nav gejs, drīzāk ļoti savdabīga personība, tāds, kurš ilgi nespēj izturēt citu cilvēku klātbūtni. Vientuļais vilks. Kaut kad skatījos vienu raidījumu ar viņu, pēc viņa atbildēm par attiecībām atstāja tieši tādu iespaidu. Pati arī zinu dažus tādus vīriešus. Sievietes patīk, bet tikai tad, kad jāaiziet uz randiņu vai jāpārguļ, ikdienā izvēlas būt vieni, ilgstoši nespēj izturēt blakus otru cilvēku, nevēlas sasaistīt sevi ar otru personu, tāpēc labprātīgi paliek vecpuiša statusā, velta laiku sev, ceļo. Droši vien kāds cilvēks, kurš Dzelzīti pazīst personīgi, varētu pateikt vai man ir taisnība vai ne, bet nu vismaz man tāds iespaids par viņu radies.
Rockabilly @ 23.10.2021 11:07bija intervija ar viņu kaut kādā sieviešžurnālā nesen. Viņš ir staigājošs traumu kamols. Ja pareizi atceros, māte izdarīja pašnāvību, tēvs mājās atveda citu, pamāte viņu izmeta no mājām. Es negribētu attiecības ar kādu, kam tik traki pamati.
Queen kačiņa normali apčakarēja visus kuri piedalījās konkursā. Postā nekas nav minēts par to , ka jādalās ar konkursu savā profilā story un jāatzīmē viņa, a izrādas kaut kādos stoey bija ir kā pieminējusi. Nu c’mon, ne visi skatās katru viņas story un ja viņa to nav pierakstījusi pie posta tad tas nav nekāds noteikums.
Scandinavian @ 23.10.2021 13:25
Es viņai nesekoju, konkursā nepiedalījos, bet zināju, ka ar konkursu jādalās sava profila story un jāatzīmē viņa. Acīmredzot pat man tā informācija kaut kur bija nozibējusi.